anam garip anam sen benim neyimi gördünki öle diyon
canım bizde seni seviyoz hadi sevgü böcüğü olalım
ay kızlar gülmekten nerdeyse bi yerler ıslanıyodu o kadar çay içtim bide sizin yazdıklarınızı okuyunca
aslan olum benim
puhaaaaa
tatlısım benim,,,yirim seni...gel bak bisey kösterimm sana
zelal gördün mü yavrımmm
yavrım da napcan.. ikide bi babanla aramızı bozuyosun
evek evek olalım hemen.. durdumuz hata...
ya zeloş inanamıyım sana yaaaaa kadına yönelik şiddete hayır diye yırtınırken bana şu yaptırdığına bak
tamam ben de şaka da olsa dövmiim tübe ettim
anam garip anam sen benim neyimi gördünki öle diyon
kıj ana ne göstercen geçende sütçüye gösteriyodun sende bu kadan kıymetli bişey varsa bide bize göstey
bak asada yaptıklarına da anla gerçegi...
iste bööle seyler yapıyosun hep... yavrımmm niye istemiyosun ananı.. ne kötülümü gördün...
cık cık cık.. sütcüye ben diil sen gösteriyodun yavrımmm.. iste bak geldi kendisi de tweety sütcüsü kendi sülesin....
ama bey sen dövmesen ben akıllanırmıydım heç bu arada bu benim akıllanmış halim oluyo
yirim ben senin akılllanmış hallerini
bey anam sütçü falan diyo sakın inanma onunda huyunu hiç sevmiyom ama anamdır ne yapayım katlanıyom işte
anaya yalancı deme çok ayıphadi öpüşün barışın
ana sen benim düşmanımmısın ne istiyon benim mutlu yuvamdan hadi ben süyçüye sen ne manav kaldı ne kasap
ama beyiyi bari ana verde elini öpeyim
bey anam sütçü falan diyo sakın inanma onunda huyunu hiç sevmiyom ama anamdır ne yapayım katlanıyom işte
anaya yalancı deme çok ayıphadi öpüşün barışın
iyi bari gel.. sende benim kızımsın sonuçta.. atsan atılmas satsan durmaz....
kızlar aşk ve cezada yasemin yine hamile bunlar kedileride geçti yaaaavvvv
anammmm garip anammmmm çilekeş anammmmmmmm tam zamanında barıştık yoksa bütün kirli çamaşırlarımız ortaya dökülcekti bizdeki kirli çamaşırlarında sonu gelmezdi
:92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?