Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınnnnnnnn güzelliklerrrrrr

metukaaaaa BUNLAR SENİN İÇİN bebişim nice senelerreeee yeni yaşın sana bebişini getirsin inşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kıjlar herkese günaydınlar
ya ben leyloşu çok merak ediyom dün gece uyurken bile aklıma geldi nerde bu leyloş Allahıma emanet olsunlar :93:

kıjlar herkese günaydınlar
ya ben leyloşu çok merak ediyom dün gece uyurken bile aklıma geldi nerde bu leyloş Allahıma emanet olsunlar :93:

günaydınnnnnnnn evet canım yaaaaaa bende merak ediyorum nerede bu kız

yatercim 6 gün olmuş işedemi gitmiyoki yoksa o iş yerinden girerdi inş. iyilerdir Rabbim onları korusun:93::93:

temmuz annelerine yazdım,sordum,bi kişi bile,bilmiyoz bile demedi yaaaaaa,kötü hissettim kendimi,insan bari bilmiyoz der demi?

çok şükür canım gribim devam ediyor birde çene kemiğim açılmıyor sanki 20 lik çıkıyormuş gibi

yapma ya sen 20 lik dişini çıkarmadınmıçok geçmiş olsun bebem kendine dikkat et eşininde sana ihtiyacı var bu ara iyi bak kendine gel öpimde iyileş

yapma ya sen 20 lik dişini çıkarmadınmıçok geçmiş olsun bebem kendine dikkat et eşininde sana ihtiyacı var bu ara iyi bak kendine gel öpimde iyileş

bebğim sağol ama ben 20 şik leri aldırmıştım sonuncu alınalı 2 ay falan oluyor bu nedir nereden çıktı anlamdım

bebğim sağol ama ben 20 şik leri aldırmıştım sonuncu alınalı 2 ay falan oluyor bu nedir nereden çıktı anlamdım
canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence
hımmm,olabilir ama onlarda merak etseler ya,arkedeşleri değil miydi leyloş?:97:

tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…