günaydın hanımlarrr
günaydın ececim nasılsın canımyumoş takibi için hiç gittinmi dr a yoksa daha erkenmi
tşkr ederim iyiyim canım canım bugün hastalıgımın 4 günü ilaç kullanıyorum birsürü ilaç verdi dr ya onlaraı kullanıp cumartesi gidecegim yumoş takibine o gün gel dedi
günaydınnnn.ben hala temizliğe devam ediyrmmmm.bi gelip yardım etmiosunuz anca burda çene yarıştırıosunuzzzzz
canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence
tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten
tatlım kapıyı aç ben fırçamı küreğimi aldım geliyom
hadi inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım
canım biliyomusun benim 3 sene önce çektirdiğim dişin yeri bile hala ağrıyo seninki çok yeni ağırması normal bence
tatlım geriye dönsen bence cevap yazmışlardır eminim onlarda merak ediyordur insan olan merak eder zaten
kız kürekle napacann evimi kazıyacan:90:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aldığım istihbarata göre senin evin altında hazine varmışçaktırma kimseye seninle paylaşalım
senden başka benle konuşan olmadıı bende onun için isyan başlattım:84::84::84::84::84:
döndüm döndüm,hiç bi yazı görmedim ama.
yavyum gel anana ağlama sen ben sana yazarım kınalı kuzum pembelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?