serpilcim peki tohumunumu alıcaz yoksa yeter hazırlanmış suyu falan dedi aktarlarda varmış
acaba hangisini kullansak birde hemen almam lazım benim çünkü kırmızılara az kaldı
bende kapsulünü kulanmıştım ama otu olandan fayda gördüm canım ronyada kulanıyor bebeğim öyle kötüde değil canım dene bakalım ama tavsiyem otu:)
canım aç camı birazdan camdan sizin eve dalcam
tamam şeker birdak sıcak suyn içine bir tutam atıyoz 5 dak. demleniyo içiyoz güne iki kere yeter herhalde:26:
tamam canim birazdan zaten kavalti hazirlamaya baslicam gel beraber yeris cayida koydum demlensin ....
canım kimi kahve makinasında ezerek uyguluyor ben tembelim o kadr uğraşamam ben 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıt ekliyor 5 dk üzerini kapatarak demleyip süzerk ılıyınca içiyorudum
canim bu hayit nedir ben bunu burda bence zor bulurum ............
tatlım sen yat zaten belin ağrıyo ben sana hazırlarım beraber yeriz
kıjlar ben şimdilik kaçtım gideyimde balkonu temizleyeyim toz götürüyo
canım yuba da yurtdışında o alabildi yabni var oralrdada bir bitki gogolden arştır bilgi edinebilrsin
tweety kusura bakma tatlm sabahtan beri pc donyo bakamıyom tekrar yazarmısn:26:
bugün diyoruuum büyük gün diyoruuum belirti varmı diyoruuum
diyorumda diyorum
adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bi de sağ tarafı iğne gibi batıyo bazen dün zelal sormuştu varmı diye neden acaba:26:bugün diyoruuum büyük gün diyoruuum belirti varmı diyoruuum
diyorumda diyorum
ahhh ahh:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?