hadi canim yemek yapmaya ..... acikmaya basladim artik
hıııııı bende dedim ikon nasıl bişe
esime cok iyi bir teklif geldi dusunuyoruz beli deil daha .............benim sadece yazilar var baska birsey yok o kubalar sanirim size cikiyo bende yok
ben kactim:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar ateş topiğindeki minietek arkadaşımız hamişmiş
Bende kutladim simdi ates topiginde...
Kızlarrrrrrr, nereye kaybolmus herkes :26::26:.. birass ara verdim ama cok ıssızlasmıs buralar...
hoşgeldin zeynepcim.bitirdinmi işlerini
rabbim hayırlısıyla,en kısa zamanda nasib eder inşallah zeynebim(canım evet galiba,) dur ama genede belli olmaz senin icin daha ümit var bence...
benim de bu ay biraz daha farklı ümtlerim vardı ama kısmet degilmis, hayırılısı artık ne yapalım, bugün de sabah atesim düsünce ve erkeen kalkamayınca emin gibi oldum biraz çünkü olacagim günün sabahı öyle oluyor..ondan dua'yi alamadım simdi calismam lazım aksama da hastalanırım nasılsa diye ama insallah olmaz da hem dua okurum, hem ümit devam eder...
ohhhhhh canım ya, hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bisey gelmiyo elimizden.. Rabbimize sığındık......
yapma yaaaaaaaa,kısmet işte,inşallah bu ay bebişinin gelmesine vesile olur o kırmızı kart.
tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodubide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir
bana lazım aslında,üst kat komşum ikide bir bişeyler silkeliyo balkonuma çünküben kullanıyorum canım ...havanın guzel gunlerınde balkonda kurutuyorum....kısın ;ıyıkı almısım dıyorum..bızım ev çok rutubetlı..gardırobumdakı kıyafetlerın kuf oldugunu bılırım...care olarak aldık ve çok ıse yaradı....fatura da 15 20 mılyon fark yaptı....tabı A yada B sınıfı almak lazım....
evde değildim tatlışım,gesmelere takıldım öğleden sonrakardelen nerde acaba...niki açıkmı şuna bir bakayım ben...merak ettim..işi falanmı var...?seslensem gelirmiki...kardelennnnnnnnnnnnnnnn hu hu hu.....
bende severim,ama eşim sevmiyobamyayı severmisiniz biz hiç yapmayız eşim sevmiyo:93:
leyla,maşallah,uluslararası çalışıyon bacım
haymaşşallah uluslararası bir gelinsin desene...buseye isviçre çikolatası gönder cadı teyzesi...
ay bayıldım ben bu dördüzlere maşallahyerim ben onları
bitirmedim canım ara verdim, ama yoksun simdi sen? ne zaman geldin ne zaman kactın hatunum? :26::26:
hmmmmm.. o kurbaga bu kurbaga demek ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?