Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kızlar,benim uykum geldi,biraz çıkıyorum,görüşürüz sonra .

iyi geceler canım, bye...... almayı unutma...

kız, bu ne acele??????? :26: dur bi daha ya.... kac yasındasın sen arkadasim?... sen bi kendi akısına bırak daha, öyle otlara falan girmeden, düzenini bozarsın bak sonra... aman diyim, benden söylemesi...

ehehe eheehe.. beyendin mi seker? insallah kendi evladlarımızın resmini koyarız bir gün...
saracım o zaman bugünü hatırlarız, olur mu canım?

olur valla neden olmasın canım.ben inanıyorum elbet bi gün sesimizi duyacak Rabbim. ve o gün gelince de bugünleri konuşup gülecez canım.

haklısın canım benm ama beklemek insanın acayip sinirlerini bozuyor herşey normalken evlendikten sonra rahatsızlık olması iyice geriyor beni daha 23 yaşındayım haklısın ama ne yapayım???

tamam canım,alcam inşallah
çok şekermiş zeynebim
olur valla neden olmasın canım.ben inanıyorum elbet bi gün sesimizi duyacak Rabbim. ve o gün gelince de bugünleri konuşup gülecez canım.
inşallah,inşallah

haklısın canım benm ama beklemek insanın acayip sinirlerini bozuyor herşey normalken evlendikten sonra rahatsızlık olması iyice geriyor beni daha 23 yaşındayım haklısın ama ne yapayım???

yaşın daha çok genç tatlım hemde yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar bebek zaten olur rahatsızlığın için doktora görün tatlım sabahta yazmıştım sana gördünmü bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…