• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hıııııı bende dedim ikon nasıl bişe:60::60::60::60::60::60:
:nazar::60::60::60::60: akşam akşam beni güldürdün ya zeloşum..:33::33:
esime cok iyi bir teklif geldi dusunuyoruz beli deil daha .............benim sadece yazilar var baska birsey yok o kubalar sanirim size cikiyo bende yok :60::60::60::60:

sendede var tatlım..yanlışlıkla oraya tıklamışsın çıkmış...iki nokta : üst üste 52 yaz sonra yine iki nokta :üst üste koy çıkıyor bak...dene hele...:nazar::60::60::60::60:

heyooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
Bende kutladim simdi ates topiginde...

Kızlarrrrrrr, nereye kaybolmus herkes :26::26:.. birass ara verdim ama cok ıssızlasmıs buralar...

( :43::43: canım evet galiba,) dur ama genede belli olmaz senin icin daha ümit var bence...

benim de bu ay biraz daha farklı ümtlerim vardı ama kısmet degilmis, hayırılısı artık ne yapalım, bugün de sabah atesim düsünce ve erkeen kalkamayınca emin gibi oldum biraz çünkü olacagim günün sabahı öyle oluyor..:14: ondan dua'yi alamadım simdi calismam lazım aksama da hastalanırım nasılsa diye ama insallah olmaz da hem dua okurum, hem ümit devam eder...
ohhhhhh canım ya, hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bisey gelmiyo elimizden.. Rabbimize sığındık......
rabbim hayırlısıyla,en kısa zamanda nasib eder inşallah zeynebim
Eki Görüntüle 145923

ıste bıraz once bunu gordum.....
yapma yaaaaaaaa,kısmet işte,inşallah bu ay bebişinin gelmesine vesile olur o kırmızı kart.:emir_bebek:
tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodu:37::60::60::60::60:bide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir:60::60::60::60:
:60::60::60::60:
ben kullanıyorum canım ...havanın guzel gunlerınde balkonda kurutuyorum....kısın ;ıyıkı almısım dıyorum..bızım ev çok rutubetlı..gardırobumdakı kıyafetlerın kuf oldugunu bılırım...care olarak aldık ve çok ıse yaradı....fatura da 15 20 mılyon fark yaptı....tabı A yada B sınıfı almak lazım....
bana lazım aslında,üst kat komşum ikide bir bişeyler silkeliyo balkonuma çünkü:57:
kardelen nerde acaba...niki açıkmı şuna bir bakayım ben...merak ettim..işi falanmı var...?:nazar::38::38::38: seslensem gelirmiki...kardelennnnnnnnnnnnnnnn hu hu hu.....:54::54::54::54::54::54::54:
evde değildim tatlışım,gesmelere takıldım öğleden sonra:10:
bamyayı severmisiniz biz hiç yapmayız eşim sevmiyo:50::93:
bende severim,ama eşim sevmiyo

haymaşşallah uluslararası bir gelinsin desene...:nazar::38::38:buseye isviçre çikolatası gönder cadı teyzesi...
leyla,maşallah,uluslararası çalışıyon bacım:23:
ay bayıldım ben bu dördüzlere maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:yerim ben onları:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

ay bende bayıldım,ne tatlılar yaaa,maşallah

bitirmedim canım ara verdim, ama yoksun simdi sen? ne zaman geldin ne zaman kactın hatunum? :26::26:

hmmmmm.. o kurbaga bu kurbaga demek ki.....

burdayımda canım netten bişey araştırıyodum.ben geçen haftalarda doktora gitmiştim kalp çarpıntısı vardı.EKG EKO da bi sorun çıkmayınca holter cihazı takmışlardı.onda da stres,üzüntü kaynaklı hafif çarpıntı çıkmış.doktor önemli değil dedi.kaçgündür iyiydim.ama bugün yine zaman zaman çarpıyo onu araştırıyodum.

Back
X