- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksatma canım biran önce yaptır kaç yıllık evlisin:26:
Kızlar,benim uykum geldi,biraz çıkıyorum,görüşürüz sonra .![]()
Kızlar,benim uykum geldi,biraz çıkıyorum,görüşürüz sonra .![]()
kusura bakma çok sonra görebildim mesajını daha çok yeni aralıkta evlendik 2.5 ay oldu hayıt tohumu diye birşey buldum netten araştırdm herkes kullanıyormuş başarı oranı çok yüksek deneyecem bakalım...
zeynocum avatarın ortalığı yakıyo canım.
zeynocum avatarın ortalığı yakıyo canım.
ehehe eheehe..beyendin mi seker? insallah kendi evladlarımızın resmini koyarız bir gün...
saracım o zaman bugünü hatırlarız, olur mu canım?
buda çok şeker.Allahım bize hayırlı evlatlar nasip yarabbim.
iyi geceler canım, bye......almayı unutma...
kız, bu ne acele??????? :26: dur bi daha ya.... kac yasındasın sen arkadasim?... sen bi kendi akısına bırak daha, öyle otlara falan girmeden, düzenini bozarsın bak sonra... aman diyim, benden söylemesi...
tamam canım,alcam inşallahiyi geceler canım, bye......almayı unutma...
kız, bu ne acele??????? :26: dur bi daha ya.... kac yasındasın sen arkadasim?... sen bi kendi akısına bırak daha, öyle otlara falan girmeden, düzenini bozarsın bak sonra... aman diyim, benden söylemesi...
çok şekermiş zeynebim
inşallah,inşallaholur valla neden olmasın canım.ben inanıyorum elbet bi gün sesimizi duyacak Rabbim. ve o gün gelince de bugünleri konuşup gülecez canım.
haklısın canım benm ama beklemek insanın acayip sinirlerini bozuyor herşey normalken evlendikten sonra rahatsızlık olması iyice geriyor benidaha 23 yaşındayım haklısın ama ne yapayım???
ben geldim ama gidiyorum kızlar,yarın görüşürüz inşallah
ne çabuk geldin ne çabuk gidiyosun kardelenim.