bende iyiyim canım tatlım iştenmi geldin izinlimiydin yoksa :26:geçen kardelende seni merak etmişti nerde diye bizde senin çok çalıştığını sezonun değiştiğini söledik
canım korkulu rüyalarmı görüyonarkadaşın içinde bende üzüldüm ama elden bişeyde gelmiyo canım çok üzme kendini
slm kızlarr.sabah çok morelim bozuktu ama bi arkadaşıma gittim.dertleştimm kafam dağıldııı:86:
napıosunuzzzzzz bakammm
işten geldim canım beni mrk etmenize sevindim bende sizi özledim cuma izinliydim bir arkadasım dogum yaptı ona hayırlı olsuna gittim birgünde orda kaldım gelincede yogun calışıoduk giremedim ama yogunluk bitti cok şükür sezonu actık bulundugunuz sehirdeki adilışık magazasına giderseninz görürsünüz güzel seyler var
işten geldim canım beni mrk etmenize sevindim bende sizi özledim cuma izinliydim bir arkadasım dogum yaptı ona hayırlı olsuna gittim birgünde orda kaldım gelincede yogun calışıoduk giremedim ama yogunluk bitti cok şükür sezonu actık bulundugunuz sehirdeki adilışık magazasına giderseninz görürsünüz güzel seyler var
Allah analı babalı büyütsün canımartık rahatladığına göre daha sık görüşürüz canım biraz geç cevap yazıyom ama malum adam evde onla ilgileniyom
kıjlar ben kaçtım iyi geceler öpt. byyyyyyyyyy
inşallah allah bizede nasip etsin bide arkadasımın 1.5 yasında bi oğlu daha var kızı bir görsen hiç durmuo ay ben yeni dogan bebişine mama yedirdim bi kac defa ayagımda salladım bian o benimmiş gibi düşündüm cok güzeldi...bende istiyoruummmm
amiiiiiiiiiiin senin de olur inşallah canım
bayanlar hani 1 elmaya 7 defa meryem sûresi okunuyor ya bunu eşimle paylaşsa birde türkçesini okusak olur mu acaba
hiç denemedim bilmiyorum canımama biliyosan bence arapçasından oku
arapça bilmiyorum malesef valla okuduk bakalım ALLAH kabul ederse
canım bence inanmak çok önemli sen inandıysan sorun yoktur ben de buna inanıyoruminşallah duan kabul olur da gelir bebişin
inşallahhh en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz göbüşleri sağlıklı bebişlerle dolarrr
inşallah canım şimdi ben de baktım netten elmaya okuyup meryem süresini hamile olanları ağladım
ağlama canım ya ALLAH ol derse olur sakın ağlama üzme kendini inan sadece :26::26::26: birde hurma alıp 41 tane hurmaya okutuyorsun başkası okuycak bunu ama sonra eşinle birlikte olduğun günler bir sen bir o yiyiyormuş az önce okudum bunuda deniycem bakalım hurmaları sen alıp okycak kişiye veriyorsun meryem suresi okunuyor hurmalarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?