zeloşum,sen benim yeni msn kaydetmemişin galiba,davet falan gelmedi bana,haberin olsun.
saracım ben geldim sen kaçmışsın denk gelemedik :86::86::86:
gene yanlış bişeyler anladım ben.
anlaşıldı,kafam yerinde değil,ben böyle biri değildim,yaşarken oldum kızlar yaaa,hofffffffffffffffffffffffff
zeloş bana bi çare,zeloş bana bi çare:78:
biz de hepsini denedik canımbu ay da bal+polen+arı sütü deniyoruz hala
yavyum bi bakalımhıııııı yavyum senin sorunun lambadak konuya girmek şimdi ben sana bi reçete yazayım iyi dinle yavyum 2 bardak suya 2 yarasa kanadı 1 güvercin tüyü 3 deve kuşu tırnağı atıyosun 40 gün 40 gece durmadan karıştırıp kaynatıyosun sonra yavyum dinliyon deme iyi kulak ver bana sonra yavyum bu suyu 72 ye bölüp 8 le çarpıp 3 hafta içiyosun anladın deme yavyum şişşşşşt sana diyom anadın deme hı tamam o zaman hadi geçmiş olsun yavyum bi sıkıntın olursa yine gel
inşallah allah bizede nasip etsin bide arkadasımın 1.5 yasında bi oğlu daha var kızı bir görsen hiç durmuo ay ben yeni dogan bebişine mama yedirdim bi kac defa ayagımda salladım bian o benimmiş gibi düşündüm cok güzeldi...bende istiyoruummmm
günaydın kızlar yeterin eşi için 100 ayetel kürsü benden eklersinzi canlarım
günaydın saracım....nerelerdeydin?
günaydın leyloşum nasılsın?
buralardayım sabah sabah size şiirler yazıyorum.bide netten okuyup beğendiğim bi hikaye vardı onuda sizinle paylaşayım dedim.
şair saracımmmmm...şiirler güzelmiş beğendim tatlişim...paylaşım için teşekkürler...
günaydın kızlar bu ayda olmadı sanırım az önce çok açık pembelik geldi akıntıyla beraber
ama ben anlamıştım hiç göğüslerimin şişmemesinden ve akıntımın kesilmesinden ne yapalım
bu ayda kısmet değilmiş umutlar nisana kaldıhakkımızda hayırlısı Rabbim daha fazla
bekletmesin inşallah hiç kimseyi
Evet canım artık işlerim hep yoğun olur benim...busecik te iyi çok şükür sara teyzesi..demin tepikliyordu annesini...sen neler yapıyosun busecik nasıl işlerin yoğunmu bugünde
günaydın tatlım..hg ayşegülcüm...hayırlısı olsun tatlım...üzülme lütfen...günaydın kızlar bu ayda olmadı sanırım az önce çok açık pembelik geldi akıntıyla beraber
ama ben anlamıştım hiç göğüslerimin şişmemesinden ve akıntımın kesilmesinden ne yapalım
bu ayda kısmet değilmiş umutlar nisana kaldıhakkımızda hayırlısı Rabbim daha fazla
bekletmesin inşallah hiç kimseyi
Evet canım artık işlerim hep yoğun olur benim...busecik te iyi çok şükür sara teyzesi..demin tepikliyordu annesini...oda yoruluyor benimle valla...kıyamıyorum ya..aslında hamileyken 9 ay izinli olmak lazım... sen nasılsın bebişim...?
günaydın tatlım..hg ayşegülcüm...hayırlısı olsun tatlım...üzülme lütfen...
bende iyiyim leyloşum kıyamam ya buseye yoruluyo tabi ama sen dikkatli ol işler yapılır önemli olan busenin sağlığı
günaydın hanımlarr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?