Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrrrrrrr nasılsnız

saracım yeterin eşi için bende 50 tane okuyacagım bugün yazarsın allahım kabul eder inşallah abi iyileşir saglıgına kavuşur

seni çok iyi anlıyorum leyloşum doğum iznine daha çok var dimi

yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 165352

Eki Görüntüle 165353

sara_28 ................................... 20
hznbksl ....................33
leyla_21 .................. 20
zelalca ................... 50
serpil02507 ............. 100
son_ece .................. 50

toplam............ 273

kalan......................... 40

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

seni çok iyi anlıyorum leyloşum doğum iznine daha çok var dimi

canım Allah nasip ederse haziran sonu gibi ayrılacam..bakalım doktorum ne diycek..gidişata göre değerlendirir zaten..doktor kendisi söylüyor canım...

zelaaaaaaaaal uykucu zelaaaaaaal obur zelaaaaaaaaaaaal tatlım zelaaaaaaaal güzel zelaaaaaaaal cici zelaaaaaaaaal hadi gel ama seni özledim men

ayşegül,yeter hoşgeldiniz kızlar.
yeter nasıl oldun canım bugün daha iyisindir inşallah
hoş buldummmmmmmm

çok güzelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bayanlar hani 1 elmaya 7 defa meryem sûresi okunuyor ya bunu eşimle paylaşsa birde türkçesini okusak olur mu acaba

canım arapça biliyorsan arapça oku bilmiyorsan türkçeoku bende türkçe okudyacağım

yetercim diğer sayfadada yazdım nasıl oldun canım
canım geçmişe bir bakim demiştim
aynı yaaaa geçmedi sanırım geçmeyecekte beni çok sevdi bu grip

günaydın ecoşşşşşş...

günaydın yeterrrrrrrrr
günaydın leylacığım nasılsn
zelaaaaaaaaal uykucu zelaaaaaaal obur zelaaaaaaaaaaaal tatlım zelaaaaaaaal güzel zelaaaaaaaal cici zelaaaaaaaaal hadi gel ama seni özledim men

canım geçmişe bir bakim demiştim
aynı yaaaa geçmedi sanırım geçmeyecekte beni çok sevdi bu grip

günaydın leylacığım nasılsn

saol bitanem...valla işlerin içinde boğuldum yetercim..gelen gidenin haddi hesabı yok...iş iş iş...sen nasılsın canım...?eşin iyileşti mi?

saol bitanem...valla işlerin içinde boğuldum yetercim..gelen gidenin haddi hesabı yok...iş iş iş...sen nasılsın canım...?eşin iyileşti mi?

canım yaaaa kolay gelsinnnnnnn canım eşim fena değil canım ama ben kötüyüm

hoş bulduk hanımlarrr aminnn inşallah birimizden birimizin duaları vesile olurda herkes muradına erer yeterin eşi saglıgına kavuşur umarım kızlar ansızın çıktım benim kız dersaneden geldi ona yemek hazırlamam gerekiyodu eşimde başımda dikiliyodu bende hemen kapamak zorunda kaldım kusura bakmayın

aaaaa olurmu öyle şey sen gelmediğinde de seni çok merak ediyorum leylaaaaaa gel ama diye bağırdım hemide dün sabah yaaa akıllım

biliyorum canım ama zeloşu çağırdığın gibi beni çağırmıyorsun sankimmmmmmmmm... ayyyyyy gülmekten öldüm yaaaaaaaaaa... yerim sizi bennnnnnnnnnnnnn katıyyyyyy kutuyyyyyyyyy hemide....:76::76::76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…