Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım sen zeynebe bi daha söle o anlamamış:9::9::9:3yılda geç değil ama şansın çok canım peki kaç yaşındasın:26:

kıslar ben 2 yıl boyunca düşünmedim zaten gecen haziran ayında düşünmeye başladımhemen o ay hamile kaldım daha hamile oldugumu öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım cok küçüktü doktor korunmana gerek yok bi kere adet gör sonra başla dedi 4 ay sonra hamile kaldım kasımda.
oda 2,5 aylıktı ve ikizdi kalp atışı durdu 1 subatta kürtaj oldum şimdi bazı testler yapılması gerekiomuş onları yaptırıorum

kıslar ben 2 yıl boyunca düşünmedim zaten gecen haziran ayında düşünmeye başladımhemen o ay hamile kaldım daha hamile oldugumu öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım cok küçüktü doktor korunmana gerek yok bi kere adet gör sonra başla dedi 4 ay sonra hamile kaldım kasımda.
oda 2,5 aylıktı ve ikizdi kalp atışı durdu 1 subatta kürtaj oldum şimdi bazı testler yapılması gerekiomuş onları yaptırıorum

ay şimdi hatırladım kusura bakma canım ya:38:genetik testimi yaptırıyon :26:inş. herşey hayatında tam istediğin gibi olur canım:49::49::40::40::40::48::48::48:

yaşında küçük canım inş. Rabbim bizim kadar aratmasın canım bebişini kucağına almayı anne olmayı nasip etsin inş.:48::48:

amin canım inşallah hepimize nasip etsin ama inan benimle birlikte yada bende sonra evlenen arkadaşlarım ikinciyi dogurdular ve inan etraftakilerin konuşması insanı cok üzüo

amin canım inşallah hepimize nasip etsin ama inan benimle birlikte yada bende sonra evlenen arkadaşlarım ikinciyi dogurdular ve inan etraftakilerin konuşması insanı cok üzüo

ah canım bilmezmiyim seni en iyi biz anlarız Rabbim hepimizin hasretini dindirsin :70::70:bizler kader arkadaşıyız:13::48::48::48::48:

anladım canım, cok geçmis olsun ...evet yapılması iyi olur, demek ki kalmada bi sorun yok, devamında cikiyor.. ama üzülme tatlım, herseyin bir cözümü vardır insallah...

kızlar şekerlerrr:78::78::78::78: $imagesCAASX8Z1.webp

peki sizler kaç yaşındasınız ve hiç mi hamile kalmıyosunuz yoksa aşılama tüp bebek falanmı

canım ben 34 yaşındayım :12::12::12:12 yıllık evliyim 3 aşılamam 2 tüpüm var 5 tane negatif 1 düşüğüm var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:27::27::27:

anladım canım, cok geçmis olsun ...evet yapılması iyi olur, demek ki kalmada bi sorun yok, devamında cikiyor.. ama üzülme tatlım, herseyin bir cözümü vardır insallah...

benimle aynı şeyi yaşayanların kan pıhtılaşması sorunu oldugunu görüyorum ondan şüpheleniyorum bakalım hayırlısı olsun ama inan cok istiorum artık keşke evlenir evlenmez hemen yapsaydım diorum bazen unutmak istiorum gün içinde ama gece olup basımı yastıga koydugumda hep aynı şeyi düşünüyorum

Back
X