canım kusura bakma gec oldu haziranda 3 yıl olacak peki sen?
canım kusura bakma gec oldu haziranda 3 yıl olacak peki sen?
daha çok yeniymiş peki kaç yaşında:26:
ben biliyorum sülüm mü? (bugün sordum) hazır ol.... 2.5 AYLIK!.....
sekerler ben 26 yaşındayım ve evliliğim 3 yıl olcak haziranda
sekerler ben 26 yaşındayım ve evliliğim 3 yıl olcak haziranda
canım sen zeynebe bi daha söle o anlamamış3yılda geç değil ama şansın çok canım peki kaç yaşındasın:26:
kıslar ben 2 yıl boyunca düşünmedim zaten gecen haziran ayında düşünmeye başladımhemen o ay hamile kaldım daha hamile oldugumu öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım cok küçüktü doktor korunmana gerek yok bi kere adet gör sonra başla dedi 4 ay sonra hamile kaldım kasımda.
oda 2,5 aylıktı ve ikizdi kalp atışı durdu 1 subatta kürtaj oldum şimdi bazı testler yapılması gerekiomuş onları yaptırıorum
yaşında küçük canım inş. Rabbim bizim kadar aratmasın canım bebişini kucağına almayı anne olmayı nasip etsin inş.
ya napimmm iki tane varmıs, benim jeton simdi düstü... eda'cım yasima ver canım ..
kusuruma bakma..
ya napimmm iki tane varmıs, benim jeton simdi düstü... eda'cım yasima ver canım ..
kusuruma bakma..
amin canım inşallah hepimize nasip etsin ama inan benimle birlikte yada bende sonra evlenen arkadaşlarım ikinciyi dogurdular ve inan etraftakilerin konuşması insanı cok üzüo
kıslar ben 2 yıl boyunca düşünmedim zaten gecen haziran ayında düşünmeye başladımhemen o ay hamile kaldım daha hamile oldugumu öğrendim 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım cok küçüktü doktor korunmana gerek yok bi kere adet gör sonra başla dedi 4 ay sonra hamile kaldım kasımda.
oda 2,5 aylıktı ve ikizdi kalp atışı durdu 1 subatta kürtaj oldum şimdi bazı testler yapılması gerekiomuş onları yaptırıorum
hehehehehtatlım balık ye dur ben sana pişireyim:104::104::104:
peki sizler kaç yaşındasınız ve hiç mi hamile kalmıyosunuz yoksa aşılama tüp bebek falanmı
anladım canım, cok geçmis olsun ...evet yapılması iyi olur, demek ki kalmada bi sorun yok, devamında cikiyor.. ama üzülme tatlım, herseyin bir cözümü vardır insallah...
evet canım, ihtiyacım var gercekten, normalde de üst boyutta balık hafızalıyım zaten, herkes dalga gecer... (olayları unuturum, sonra isime geldigi gibi hikaye yazarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?