Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şışşşşşşşt tatlım tamam çocuk önemli ama hayatının merkezine yerleştirme unutma kafan rahat olursa bebiş daha çabuk gelir

canım ben 34 yaşındayım 12 yıllık evliyim 3 aşılamam 2 tüpüm var 5 tane negatif 1 düşüğüm var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

sizlere göre yeni evliyim ama inanaın sizler ne hissediosanız aynısını hissediorum.inşahhat rabbim dualarımızı boşa cıkarmaz kucağımızı boş bırakmaz bizede annelik duygusunu tattırır

peki sizler kaç yaşındasınız ve hiç mi hamile kalmıyosunuz yoksa aşılama tüp bebek falanmı

canım ben mayısta 34 yasima giriyorum, bilmiyorum benim bildigim hic kalmadım gecen nisan'da bi kimyasal gebelik yasamis olma ihtimalim cok yüksek. ama yok kabul ediyorum... hic hamile kalmadım diyebiliriz, iste simdi doktor tedavisindeyim, klomen + catlatma ignesi kullanmaya basladim, kısmet olursa da asilama yaptiricam, iste sonrası tüp .. insallah oralara gelmeden Rabbim nasip eder bana da (ve cümlemize) böyle...

sizlere göre yeni evliyim ama inanaın sizler ne hissediosanız aynısını hissediorum.inşahhat rabbim dualarımızı boşa cıkarmaz kucağımızı boş bırakmaz bizede annelik duygusunu tattırır

aminnnnnn canım tatlım evlat hasretinin senesi olmaz ama elinden geldiğince düşünmemeye çalış yoksa hayat çekilmez olur sen elinden geleni yap ama kafanı dağıtcak şeyler bul bize takıl eşinle evcilik oyna çık dışarı gez çalışıyosun zaten pek boş vaktinde kalmaz pozitif ol canım

şışşşşşşşt tatlım tamam çocuk önemli ama hayatının merkezine yerleştirme unutma kafan rahat olursa bebiş daha çabuk gelir

doğru sölüyosunuz onuda düşünüorum mesela bi iş arkadasım ilk hamile kalmaya onunla birlikta karar verdik kimizde calışmalara başladık ve hergün anlatıoduk birbirimize önce ben hamile kaldım düşük oldu 15 gün sonra o hamileydi şimdi o 7 aylık hamile bense o 7 ayda iki defa hamile kaldım ama sonuç hüsran yanlış anlamayın onu kıskanmıorum cok samimi arkadasım sadece onu gördükce yaşadıklarımı hatırlıorum o kadar

amin canım inş. kendiliğinden gelir bebişin hiç beklemediğin andazeynom sen boğamısın yoksa ben boğayım mayıs doğumluyum

in-şal-lah in-şal-lah en kısa zamanda hamiş kalırsın...

canım kıskanmadığını elbette biliyoruz inan bizde kıskanmıyoruz ama bazen yanlış anlaşılabiliyoruz :93:senin ne demek istediğini anladım canım inş. canım bir gün bizlerde böleolcaz Allahımın izniyle sadece biraz daha sabır

topiğimizin adında oldugu gibi sabırla bebeğimizi bekliycezzz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…