benimle aynı şeyi yaşayanların kan pıhtılaşması sorunu oldugunu görüyorum ondan şüpheleniyorum bakalım hayırlısı olsun ama inan cok istiorum artık keşke evlenir evlenmez hemen yapsaydım diorum bazen unutmak istiorum gün içinde ama gece olup basımı yastıga koydugumda hep aynı şeyi düşünüyorum
canım ben 34 yaşındayım12 yıllık evliyim 3 aşılamam 2 tüpüm var 5 tane negatif 1 düşüğüm var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
peki sizler kaç yaşındasınız ve hiç mi hamile kalmıyosunuz yoksa aşılama tüp bebek falanmı
sizlere göre yeni evliyim ama inanaın sizler ne hissediosanız aynısını hissediorum.inşahhat rabbim dualarımızı boşa cıkarmaz kucağımızı boş bırakmaz bizede annelik duygusunu tattırır
şışşşşşşşt tatlım tamam çocuk önemli ama hayatının merkezine yerleştirmeunutma kafan rahat olursa bebiş daha çabuk gelir
canım ben mayısta 34 yasima giriyorum, bilmiyorum benim bildigim hic kalmadım gecen nisan'da bi kimyasal gebelik yasamis olma ihtimalim cok yüksek. ama yok kabul ediyorum... hic hamile kalmadım diyebiliriz, iste simdi doktor tedavisindeyim, klomen + catlatma ignesi kullanmaya basladim, kısmet olursa da asilama yaptiricam, iste sonrası tüp .. insallah oralara gelmeden Rabbim nasip eder bana da (ve cümlemize) böyle...
desene sen iyi roman yazarsın yoksa sen balık burcumusun
canım ben mayısta 34 yasima giriyorum, bilmiyorum benim bildigim hic kalmadım gecen nisan'da bi kimyasal gebelik yasamis olma ihtimalim cok yüksek. ama yok kabul ediyorum... hic hamile kalmadım diyebiliriz, iste simdi doktor tedavisindeyim, klomen + catlatma ignesi kullanmaya basladim, kısmet olursa da asilama yaptiricam, iste sonrası tüp .. insallah oralara gelmeden Rabbim nasip eder bana da (ve cümlemize) böyle...
yükselen balık seker, günes burcum da söyle diyeyim; cok yanlis anlasilan bi burcacaba nedir? nedir?
amin canım inş. kendiliğinden gelir bebişin hiç beklemediğin andazeynom sen boğamısın yoksa ben boğayım mayıs doğumluyum
yükselen balık seker, günes burcum da söyle diyeyim; cok yanlis anlasilan bi burcacaba nedir? nedir?
doğru sölüyosunuz onuda düşünüorum mesela bi iş arkadasım ilk hamile kalmaya onunla birlikta karar verdik kimizde calışmalara başladık ve hergün anlatıoduk birbirimize önce ben hamile kaldım düşük oldu 15 gün sonra o hamileydi şimdi o 7 aylık hamile bense o 7 ayda iki defa hamile kaldım ama sonuç hüsran yanlış anlamayın onu kıskanmıorum cok samimi arkadasım sadece onu gördükce yaşadıklarımı hatırlıorum o kadar
ikizler, zelalim boga cok sevdigim bi burctur.... eda sen?
ikizler, zelalim boga cok sevdigim bi burctur.... eda sen?
canım kıskanmadığını elbette biliyoruzinan bizde kıskanmıyoruz ama bazen yanlış anlaşılabiliyoruz :93:senin ne demek istediğini anladım canım inş. canım bir gün bizlerde böle olcaz Allahımın izniyle sadece biraz daha sabır
benim yengec canım bu arada annemde boga
topiğimizin adında oldugu gibi sabırla bebeğimizi bekliycezzz dimi?
yengeç çok evcimendir ve annesine çok düşkündür
evet öleyim annemede cok düşkünüm bide ben tek cocugum oda bana düşükün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?