Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnnnnnnn saracım ellerine yüreğine sağlık canım :48::48::69::69:

sizinde yüreğinize sağlık canım.

Allah bu mübarek günde dualarımız kabul eder inşallah.kucaklarımızı bebeklerle doldurur.tüm hastalara içinde metukanın annesine,yeterin eşinede şifa versin.hamile arkadaşlarımızın bebklerini sağlıkla doğurmalarını nasip etsin.işlerimizi kolaylaştırsın.içimizdeki sıkıntıları hayra çevirsin inşallah.

AMİN

sizinde yüreğinize sağlık canım.

Allah bu mübarek günde dualarımız kabul eder inşallah.kucaklarımızı bebeklerle doldurur.tüm hastalara içinde metukanın annesine,yeterin eşinede şifa versin.hamile arkadaşlarımızın bebklerini sağlıkla doğurmalarını nasip etsin.işlerimizi kolaylaştırsın.içimizdeki sıkıntıları hayra çevirsin inşallah.

AMİN
amin saracım ne güzel dua etmişsin melek arkidişim benim :48::48::48::48::48:

SAOL TATLIM...:nazar::38::38::56::56:

GÜNAYDIN ZELOŞŞŞŞŞŞŞ..HG TATLİŞİM...:nazar::38::38:
günaydınlar annesiyle kuzusu :nazar::16:hb bebem :32: nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm:nazar::48::48::48:

amin saracım ne güzel dua etmişsin melek arkidişim benim :48::48::48::48::48:

günaydınlar annesiyle kuzusu :nazar::16:hb bebem :32: nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm:nazar::48::48::48:

Saol zeloşum..yarın için biraz heyecanlıyız canım...:nazar::1::1::78::78: sen nasılsın tatlişim?

Kızlarrrr hayırlı cumalar herkese selamlar.
Bugun ettıgımız tum duaların kabul olması dileği ile.Ben dualarımı okuyayım pazar kuruluyor evımın yakınında pazara gıdeyım.Aksama sızlerleyım ınsallah cok opuyorum sızlerı:54::54::54:

bende iyiyim canım :16:tatlım heyecanlan ama stres yapma şeker inş. herşey çok güzel geçcek canım Allahın izniyle :nazar::48::48::48:

inşallah zeloşum...stresli değilim...Allahın izniyle herşey temiz çıkacak inanıyorum...Rabbime sonuna kadar itimat ediyorum...biliyorum ki beni asla üzmez Yüce Yaradanım...inşallah tez zamanda Rabbim hepinize annelik duygusunu tattırsın canım benim...:nazar::49::49::38::38::38::38:

Bugun ettıgımız tum duaların kabul olması dileği ile.Ben dualarımı okuyayım pazar kuruluyor evımın yakınında pazara gıdeyım.Aksama sızlerleyım ınsallah cok opuyorum sızlerı:54::54::54:

sanada hayırlı cumalar tatlım..sen yenisin sanırım..hg aramıza herasles...:nazar::71::71::38:

sanada hayırlı cumalar canım :16:kolay gelsin canım desene bugün yoğunsun :9:Rabbim dualarını kabul etsin tatlım:29::29:

kızlar kardelenim gelmedi bugün...neden acaba...?:nazar::26::26::26::26:

hoşgeldin herasles dualarını Allah kabul etsin.

kıjlar benin kafa iyice gitmiş ben size hayırlı cumalar demedim :52::30::30:hepinize hayırlı cumalar canlarımmmm:16::16::16::16:

inşallah zeloşum...stresli değilim...Allahın izniyle herşey temiz çıkacak inanıyorum...Rabbime sonuna kadar itimat ediyorum...biliyorum ki beni asla üzmez Yüce Yaradanım...inşallah tez zamanda Rabbim hepinize annelik duygusunu tattırsın canım benim...:nazar::49::49::38::38::38::38:

bütün dualarına yürekten bir Aminnnnnnnnnnnn canım:nazar::29::29::29::29::29:

Back
X