yedim bitanem..iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım..canım gormedım...bakarım sımdı...ılk gırıs sayfam 30 lu yaslar oldugu ıcın .... otomatık olarak oraya gırıyorum ılk... muhakkak degıstırmem lazım...sonradan da buraya gelıyorum...
nasılsın canım...yemegını yedın de geldın degıl mı
leylam ne olur accık gezeyim :84::84::84:hadi izin veriyon deme bak ne kadar şirinim:86::86:tamam canım işimi bitirip gelirim hemen Allaha emanet olun canım
yedim bitanem..iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım..
tamam hadi izin verdim..çabucak git gel....
afıyet olsun..busemız doymusss
doyduda tepinmeye bile başladı teyzesi...maşallah hareketli teyzesi...Rabbim nazarlardan korusun meleğimi...
masallah
rabbım korusun sızı
amin bitanem..Rabbim sizleride korusun metukam..dualarınızı eksik etmeyin canım benim...
sara neredeydın?...........
saraaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeydin tontişim..merak ettik seni...gezmeyemi gittin..hasta falan olmada..
sara hg canımnasılsın?
geldim kızlar.geçmişe baktım biraz.sağolun hepinizde merak etmişsiniz canlarım benim.
sabahtan beri bi baş dönmesi var bende sabah yataktan zor kalktım şimdi daha iyice.zeynepcim benim ateşim bugün 36,5 oldu yeniden yükselmeye başladı galiba ateşimde şaşırdı ne yapacağını.
geldim kızlar.geçmişe baktım biraz.sağolun hepinizde merak etmişsiniz canlarım benim.
sabahtan beri bi baş dönmesi var bende sabah yataktan zor kalktım şimdi daha iyice.zeynepcim benim ateşim bugün 36,5 oldu yeniden yükselmeye başladı galiba ateşimde şaşırdı ne yapacağını.
kızlar biliyom bana güleceksiniz ama akşama lahana sarması yapayım diyorum.çok güzel lahana almıştım geçen gün.
canım sen sunu altalta (madem tablo kulaanmiyosun) yazıp kacinci günün falan bi toplu yazsana, öyle iyice bakalım bi....
kız dur burda hamile var..busenin canı çekecek ben lahana saramıyorumda..beceriksizim...
günün geçtimi..yoksa hamilemisin saracım.......inşallah yaaaaaaaa
kıyamam ben sana canım yaaaa
keşke yakın olaydık leylacım ben hiç sensiz yemezdim yaptığım bütün yemekleri sadece dolmayı değil yani.
inşallah canım ama tatlım daha iki gün var hasta olmama.bende sinüzitte var oda yapıyo olabilir başdönmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?