Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yedim bitanem..iyiyiz çok şükür...sen nasılsın tatlım..
leylam ne olur accık gezeyim :84::84::84:hadi izin veriyon deme bak ne kadar şirinim:86::86:tamam canım işimi bitirip gelirim hemen Allaha emanet olun canım

tamam hadi izin verdim..çabucak git gel....

saraaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeydin tontişim..merak ettik seni...gezmeyemi gittin..hasta falan olmada..

sara neredeydın?...........

saraaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeydin tontişim..merak ettik seni...gezmeyemi gittin..hasta falan olmada..

sara hg canım nasılsın?

geldim kızlar.geçmişe baktım biraz.sağolun hepinizde merak etmişsiniz canlarım benim.

sabahtan beri bi baş dönmesi var bende sabah yataktan zor kalktım şimdi daha iyice.zeynepcim benim ateşim bugün 36,5 oldu yeniden yükselmeye başladı galiba ateşimde şaşırdı ne yapacağını.

canım sen sunu altalta (madem tablo kulaanmiyosun) yazıp kacinci günün falan bi toplu yazsana, öyle iyice bakalım bi....

kızlar biliyom bana güleceksiniz ama akşama lahana sarması yapayım diyorum.çok güzel lahana almıştım geçen gün.

günün geçtimi..yoksa hamilemisin saracım.......inşallah yaaaaaaaa

canım sen sunu altalta (madem tablo kulaanmiyosun) yazıp kacinci günün falan bi toplu yazsana, öyle iyice bakalım bi....

tatlım ben bu ay hasta olursa önümüzdeki ay tablo kullancam.
bu a başından beri ölçmedim.

20.gün 36,5
21.gün 36,5
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,0
25.gün 36,2
26.gün 36,4
27.gün 36,4
28.gün 36,5

kıyamam ben sana canım yaaaa

keşke yakın olaydık leylacım ben hiç sensiz yemezdim yaptığım bütün yemekleri sadece dolmayı değil yani.

ah benim tatlı kuzum..biliyorum valla bende senden çıkmazdım emin ol..Rabbim gönlüne göre versin saracım..hepinizin inşallah...

inşallah canım ama tatlım daha iki gün var hasta olmama.bende sinüzitte var oda yapıyo olabilir başdönmesini.

sinüzit başdönmesi yapmaz...bence bir test yap tatlım..sinüzit bende de var..sinüzit başağrısı yapar canım..kız eğer bu ay çalıştıysan belki hamilesindir tatlım ya..bir test yap evde varmı testin?

zelalım ben geldim sen gitmişsin canım.neyse işlerini çabuk bitirde gel.

kardelenim sen nasılsın kolay gelsin sanada işin çok sanırım.

metukam canım benim sen nasılsın.

kızlar bakın ne diyecem toplanın bana gelin akşam hep beraber sarma yiyelim.

zeynepcim rahim filmimi çekeceksin.korkma canım kendini kasmazsan ve ehil bi doktorda çektirirsen hiç korkma hatta sor uyutuyolarsa o daha iyi.ben çektirdim.gerçi ben çok acı çektim ama ben uyutulmadım ve bana filmi çeken doktor acemi gibi davranmış ben iki ay çalışma yapamamıştım.

leyloşum sende busemizde bizim bitanemizsin.bunu hiç unutma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…