Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoş gelmişler buseyle annesinasılsınız canım sarayı bizde merak ettik o kadar dolma die bağırdık gene gelmeditatlım bizi bi yerlerden çıkarmışsınız :26:

bende merak ettim sarayı...ben çıkarmadım canım sizi...ben girmeden listenin eski sahibi bana bişey demeden devralmış listeyi...darbe yaptım dedi...bende kendimde bulunan listeyi sildim...kendisi o şekilde düzenlemiş..benim olayla alakam yok yani zelalım..

bak zeynom inş. çocuk olsun ayda 1 çalışcam artık şimdi gün aşırı devam edicem ama yumurtlama için erken diyosun deme tatlişcanım senin için yeni bi umut başlıyo inş. bu sefer Rabbim bebişini sana göndersin yüzünü güldürsün canım

leylam kıyamam sana darbeyle seni koltuğundan indirdilermiyok canım benim için önemli değil zaten takmadım sen kafanı rahat tut canım sen bizim için çok değerlisin kimse için sana kırılmayız biz

hala gülüyom leylacım sen ve busecik çok yaşayın emidemek darbe

alemsin, kız o zaman da esine yazık ama...

evet canım daha belli degil senin durumun, calısmaya devam...

insallah cümlemizin tatlım, yarın doktora gidicem kontrola, uff en cok o daraltıyo...

iyis cok sukur canim buse nasil ??????????
saol teyzesi busede iyi çok şükür...
leylam kıyamam sana darbeyle seni koltuğundan indirdilermiyok canım benim için önemli değil zaten takmadım sen kafanı rahat tut canım sen bizim için çok değerlisin kimse için sana kırılmayız biz
sizlerde benim için değerlisiniz ben hepinizi çok seviyorum canım...ayrım yok yani...

alemsin, kız o zaman da esine yazık ama...

evet canım daha belli degil senin durumun, calısmaya devam...

insallah cümlemizin tatlım, yarın doktora gidicem kontrola, uff en cok o daraltıyo...

inş. yarın güzel haberlerle gelirsin canım adetliyken muayene yapıyolar ya çok sinir bozucuşimdi yarın niye gitcen sen gene iğnemi yazdırcan klomenle beraber:26:

inş. yarın güzel haberlerle gelirsin canım adetliyken muayene yapıyolar ya çok sinir bozucuşimdi yarın niye gitcen sen gene iğnemi yazdırcan klomenle beraber:26:

evet, Allahtan kadın doktor, gene daha rahat oluyo, canım once kist var mı diye bakacak, klomen kullanıyorum ya... eger yoksa ne verecek bilmiyorum ilac olarak, varsa zaten bi ay dinlence olacak mecburi.... bide rahim filmi istiyodu bende hic istemiyorum yaptırmak... sen yaptırdın mı canım, biliyo musun nasil bisey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…