• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelalım ben geldim sen gitmişsin canım.neyse işlerini çabuk bitirde gel.

kardelenim sen nasılsın kolay gelsin sanada işin çok sanırım.

metukam canım benim sen nasılsın.

kızlar bakın ne diyecem toplanın bana gelin akşam hep beraber sarma yiyelim.:56::56::56::56::56:

zeynepcim rahim filmimi çekeceksin.korkma canım kendini kasmazsan ve ehil bi doktorda çektirirsen hiç korkma hatta sor uyutuyolarsa o daha iyi.ben çektirdim.gerçi ben çok acı çektim ama ben uyutulmadım ve bana filmi çeken doktor acemi gibi davranmış ben iki ay çalışma yapamamıştım.

leyloşum sende busemizde bizim bitanemizsin.bunu hiç unutma canım.
biz buseyle geliyoruz sarma yemeye sara teyzesi...:nazar::38::38:
amiiiiiiinn canım benim.

:nazar::38::38:

kızlar biliyom bana güleceksiniz ama akşama lahana sarması yapayım diyorum.çok güzel lahana almıştım geçen gün.:56::56::56::56::56::56::56::9::9::9::9::9::9::9:

eline saglik canım, ben cok severim her türlü dolmayı, ye ye hic bikmam :86:

tatlım ben bu ay hasta olursa önümüzdeki ay tablo kullancam.
bu a başından beri ölçmedim.

20.gün 36,5
21.gün 36,5
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,0
25.gün 36,2
26.gün 36,4
27.gün 36,4
28.gün 36,5

tamam canım..öyle yaparsın..
güzelim simdi acikcasi ne gaza getirmek isterim seni ne de ümitsizlige dusmeni isterim, daha vaktin var, iyi gidiyor simdilik, beklemek gerekli bence... ben bu ay tezcanlılıkla gidip kan testi yaptirdim, cok pismanim, adetin geçmesini beklemek lazım test icin bunu acı yoldan anladım.. o yüzden sabret bekle... insallah hamilesindir güzelcim.... Rabbim duysun sesimizi...

kızlar bakın ne diyecem toplanın bana gelin akşam hep beraber sarma yiyelim.:56::56::56::56::56:[/B][/I][/COLOR]

zeynepcim rahim filmimi çekeceksin.korkma canım kendini kasmazsan ve ehil bi doktorda çektirirsen hiç korkma hatta sor uyutuyolarsa o daha iyi.ben çektirdim.gerçi ben çok acı çektim ama ben uyutulmadım ve bana filmi çeken doktor acemi gibi davranmış ben iki ay çalışma yapamamıştım.

canım zaten korkuyorum bu isten valla bilemedim, özel bi hastaneye gidiyorum, hastanenin sahibi de benim doktor, pek acemi degil gibi ama belli olmaz... insallah degildir acemi...

eline saglik canım, ben cok severim her türlü dolmayı, ye ye hic bikmam :86:

tamam canım..öyle yaparsın..
güzelim simdi acikcasi ne gaza getirmek isterim seni ne de ümitsizlige dusmeni isterim, daha vaktin var, iyi gidiyor simdilik, beklemek gerekli bence... ben bu ay tezcanlılıkla gidip kan testi yaptirdim, cok pismanim, adetin geçmesini beklemek lazım test icin bunu acı yoldan anladım.. o yüzden sabret bekle... insallah hamilesindir güzelcim.... Rabbim duysun sesimizi...

canım zaten korkuyorum bu isten valla bilemedim, özel bi hastaneye gidiyorum, hastanenin sahibi de benim doktor, pek acemi degil gibi ama belli olmaz... insallah degildir acemi...

yok tatlım korkma.benim bi arkadaşımda yaptırdı.iki gün adet sancısı gibi ağrısı olmuş ve çalışma içinde iki üç gün beklemişler.yanlız ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçer zaten topu topu 15 dakika falan sürüyo.Allah yardımcın olsun.

Leyla benim bi arkadasim var adı da leyla... o kadar iyi niyetili o kadar tatlı bi kız ki cok seviyorum onu, sende bana onu hatırlatıyosun böyle tınınla canım...
canım benim...:nazar::38::38::38::38:
busemizi öp ve ona deki sara teyzen seni çok seviyomuş.:nazar::nazar::nazar::nazar:

sesini duydu tekme atmaya başladı sara teyzesi..sana cevap veriyor sara teyzemi çok seviyommmmmm diyor...:nazar::69::69::69::69::69:

:9:

geldim kızlar.geçmişe baktım biraz.sağolun hepinizde merak etmişsiniz canlarım benim.

sabahtan beri bi baş dönmesi var bende sabah yataktan zor kalktım şimdi daha iyice.zeynepcim benim ateşim bugün 36,5 oldu yeniden yükselmeye başladı galiba ateşimde şaşırdı ne yapacağını.:9::9::9::9:

saram canım nasılsın biraz daha iyimisin :48::48:tatlım inş. bu bebişinin ayak sesleridir:nazar:AYYY NE OLUR ALLAHIM SARA KULUN HAMİŞ OLSUN:48::48::48::48::48::48::66::66::66:

saram canım nasılsın biraz daha iyimisin :48::48:tatlım inş. bu bebişinin ayak sesleridir:nazar:AYYY NE OLUR ALLAHIM SARA KULUN HAMİŞ OLSUN:48::48::48::48::48::48::66::66::66:

amiiiiiin amiiiiiiinnnn.ama benim sinüzitimde var acaba omu yapıyo dedimde leylada sinüzit başdönmesi yapmaz diyo.inanki zelalım sabah çok fena dönüyodu hiç dengemi sağlayamıyodum.ama şimdi iyiyim.biraz halsizliği var bende.

HALLETTİM CANIM PARAYI TAKSİTLERE VERDİM BENDE ÖLE VİTRİNLERE BAKTIM GELDİM:9::9::9:AMA OLSUN rABBİM BÜTÜN BORÇLULARA HAYIRLI EDALAR İÇİNDE BİZLEREDE BORÇLARIMIZI ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN:48::48::48::48::48:

amiiiiiiin Allah herkese kolaylıklar versin tatlım.

amiiiiiin amiiiiiiinnnn.ama benim sinüzitimde var acaba omu yapıyo dedimde leylada sinüzit başdönmesi yapmaz diyo.inanki zelalım sabah çok fena dönüyodu hiç dengemi sağlayamıyodum.ama şimdi iyiyim.biraz halsizliği var bende.

amiiiiiiin Allah herkese kolaylıklar versin tatlım.

amin canım bencede sinüzit baş dönmesi yapmaz sen bu ara kendine dikkat et ağır falan kaldırma ağrı kesici falanda içme inş. sonu hayırlı biter canım:49::49::49::40::40::40:hadi inş.:48::48::48::48::48:

HALLETTİM CANIM PARAYI TAKSİTLERE VERDİM BENDE ÖLE VİTRİNLERE BAKTIM GELDİM:9::9::9:AMA OLSUN rABBİM BÜTÜN BORÇLULARA HAYIRLI EDALAR İÇİNDE BİZLEREDE BORÇLARIMIZI ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN:48::48::48::48::48:

amin canım... insallah

hb canım :38:ben izmir bornovada oturuyom canım oturduğumuz yer çok rahat heryere rahat ulaşıyoz :8::8::8::8::8::8:

cok güzelmis... öyle biraz biliyorum izmiri cok derince degil ama hep gidip geliyodum önceden, akrabalar var bizimde...(narlıdere de bide güzelyurt mu ne öyle biseyde...)

Back
X