Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım inş. kistin falan çıkmaz sende bu dinlenme ayında ateşini ölçsene hiç belli olmaz :13:tatlım ben 2 kere çektirdim kendini kasmassan pek ağrı olmuyo relaks olcan inş. gerek kalmaz

kızlar bende kaçıyom gideyimde şu faturaları yatırayım gecikmeyeyim öpt. hepinizi byyyyyyyyyy

canım inş. kistin falan çıkmaz sende bu dinlenme ayında ateşini ölçsene hiç belli olmaz :13:tatlım ben 2 kere çektirdim kendini kasmassan pek ağrı olmuyo relaks olcan inş. gerek kalmaz

rahim filmi cekilince o ay calisma olmuyo mu?
atesimi olcüyorum canım zaten, evde devamlı derece agzimda esimde cok gülüyo...

metukaaaaaaaa hg diye yazmıştım ama hemen çıkmışsın canım öbür topicten...

zeloşşşşşşşşşş fazla gezme

rahim filmi cekilince o ay calisma olmuyo mu?
atesimi olcüyorum canım zaten, evde devamlı derece agzimda esimde cok gülüyo...

benimkide öle adam kalkıyo işe gitmek için bi bakıyo kacı ağzında dereceyle boylu boyunca yatıyocanım zaten adet bittikten hemen sonra çekiyolar yumurtlama başlamadan hatta hsg den sonra hamiş kalanda çok oluyomuş iki üç gün bi ağrı oluyo okadar çatlamayı yakalarsınızben kaçtım

canım gormedım...bakarım sımdı...ılk gırıs sayfam 30 lu yaslar oldugu ıcın .... otomatık olarak oraya gırıyorum ılk......sonradan da buraya gelıyorum...

nasılsın canım...yemegını yedın de geldın degıl mı

Son düzenleme:

leylam ne olur accık gezeyim :84::84::84:hadi izin veriyon deme bak ne kadar şirinim:86::86:tamam canım işimi bitirip gelirim hemen Allaha emanet olun canım

boş ver canım ya takma kafana sana değer vermeyene sen hiç verme üzülmene değmez

canım alttaki tablon kimyasal gebelik diyo sanki sen ne düşünüyon

galiba öyle oldu canım normalde benim atesim hic böyle yüksek cikmaz yani e birde aldıgimiz 4 var ... ama hayırlısı degilmis..

ıyıyım canım...sen de calısıyorsun herhalde...kartımı sana odunc vermıstım kullanmısın bakıyom

kardes topıgız dedık..art nıyet yok dedık ama nafıle ...yapıcak bısey yok artık...

kullanmam mı hemen kullandım, atesim hic yanıltmaz beni sagolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…