bizde seni sevyoruz canim .........
olsun gene komik geldi
evet, Allahtan kadın doktor, gene daha rahat oluyo, canım once kist var mı diye bakacak, klomen kullanıyorum ya... eger yoksa ne verecek bilmiyorum ilac olarak, varsa zaten bi ay dinlence olacak mecburi.... bide rahim filmi istiyodu bende hic istemiyorum yaptırmak... sen yaptırdın mı canım, biliyo musun nasil bisey?
canım inş. kistin falan çıkmaz sende bu dinlenme ayında ateşini ölçsene hiç belli olmaz :13:tatlım ben 2 kere çektirdim kendini kasmassan pek ağrı olmuyo relaks olcan inş. gerek kalmaz
hoş gelmişler buseyle annesinasılsınız canım sarayı bizde merak ettik o kadar dolma die bağırdık gene gelmedi tatlım bizi bi yerlerden çıkarmışsınız :26:
kızlar bende kaçıyom gideyimde şu faturaları yatırayım gecikmeyeyim öpt. hepinizi byyyyyyyyyy
rahim filmi cekilince o ay calisma olmuyo mu?
atesimi olcüyorum canım zaten, evde devamlı derece agzimda esimde cok gülüyo...
kım neyı nerden cıkarmısss yaaa...
metukaaaaaaaa hg diye yazmıştım ama hemen çıkmışsın canım öbür topicten...
zeloşşşşşşşşşş fazla gezme
metuka naber hatun?
canım arkadaşlarımız bizi kırmızıların listesinden çıkarmış
metukaaaaaaaa hg diye yazmıştım ama hemen çıkmışsın canım öbür topicten...
zeloşşşşşşşşşş fazla gezme
ıyıyım canım...sen de calısıyorsun herhalde...kartımı sana odunc vermıstım kullanmısın bakıyom
kardes topıgız dedık..art nıyet yok dedık ama nafıle ...yapıcak bısey yok artık...
canım alttaki tablon kimyasal gebelik diyo sanki sen ne düşünüyon
ıyıyım canım...sen de calısıyorsun herhalde...kartımı sana odunc vermıstım kullanmısın bakıyom
kardes topıgız dedık..art nıyet yok dedık ama nafıle ...yapıcak bısey yok artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?