• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız tembellik yapmasanıza:44: calısın dumayın...:4::4: calısmayana bebis yok bak ona göre.... :33:

iyice görev gibi oluyo yaa, nolucak bu halimiz böyle...:27:

sen merak etme canım adam osmanı izliyo onu bekliyom sonra tutcam yakasından:23::23::6::6::40::40::60::60::60::60::60::60:
zeynom 2 gündür incire başladım onun etkisi hemen başlarmı :66::66::66::66:

tatlım neşemiz ruhumuzda bebişlerimiz kucağımızda eşlerimiz kolumuzda RABBİMİZ YÜREĞİMİZDE OLSUN HER ZAMAN:nazar::nazar::nazar::69::69::48::48::48::48::48:
amin canım amin,rabbim kabul etsin.
kaynat canim kaynat..en azindan sen incirini kaynatiyorsun sadece
sen ne kaynatıyosun:26:
canlarım her kisi kendi kalbinden mes'ul'dur, oyüzden dilerim ki Allah cümlemiz dogru yolundan ayırmasın, yar ve yardımcımız olsun, su zorlu sınavımızda yüregimizi ferah tutsun....
bizi kücük hesapların, ufak ayrıntıların esiri yapmasın, gönlümüzü genisletsin...

bi de insallah evladlarımızı kucagimiza almayi nasib etsin...
Amin
amin amin amin,ne güzel dua etmişiniz kızlar,yüreğinize sağlık.

sen cok acayip bi hatunsun ha.... :86::86: (cok iyi yönde tabee)
benim anlayamadığım bişeyler dönüyo topicte
kardelennnnnnnnn huuuuuuuu:3::3::3:kıj buraya bak :3::3::3:halamı görmedin:3::3::3:tatlım hg nasılsın :48::48::48:
çıkamadım ki geçmişten bi türlü
herkeze selam huuuuuuuuuuuuuuuuu:3::3::3:

s.a hosgeldın..........................

öyle tatlım öyle bu kacılarda çok çene var bende girdim geçmişe bi türlü çıkamadım:60::60::60:hg canım tedavin nasıl gidiyo yumoşların nasıl:nazar::69::48::48:

ya ilk defa böyle bisey yazıyorum canlarım, kendime göre sebeplerim var... icinizden geliyorsa benim icin okuya bilir miyiz 313 ayetel kürsü .. bugüne kadar asla böyle bisey istemedim burda...:17:

ay nedemek yaaaaa...tabıkı okuruz.....yarın baslayalım mı kızlar

yalnız ben kırmızı kartı heran gorebılırım gıbı

Son düzenleme:
ya ilk defa böyle bisey yazıyorum canlarım, kendime göre sebeplerim var... icinizden geliyorsa benim icin okuya bilir miyiz 313 ayetel kürsü .. bugüne kadar asla böyle bisey istemedim burda...:17:

tatlım zaten senle kardelene okumamıştık size okuruz tekrar başa alır herkese okuruz Rabbim kabul eder inş.:nazar::66::66::66::66::66:

yine siz çalışıosunuz benim halim nolcak dr 3 ay verdi gecermi bu süre...beklemedeyim

canım Allah sabrını eksik etmesin, yapacak bisey yok doktor söylediyse...

sen merak etme canım adam osmanı izliyo onu bekliyom sonra tutcam yakasından:23::23::6::6::40::40::60::60::60::60::60::60:
zeynom 2 gündür incire başladım onun etkisi hemen başlarmı :66::66::66::66:

canım bilemedim ki, belki olmustur etksi seye, mümkünü var gibi sanki...

merhaba canım, nasılsın?:71:

hb canım ben 1 subatta kürtaj oldum dr 3 ay verdi

geçmiş olsun canım:71:inş. en yakın zamanda bebişine kavuşursun:16::16:tatlım bu süreyi değerlendir kürlere falan başla eşinin sperm durumu nasıl onada ek kürler yapabilirsin kendinizi hazırlayın bebişe inş.:66::66::66::66::66:

Back
X