• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım eşim öğlen yemeğe eve geliyo.iş yeriyle evimiz çok yakın.

hoşgeldiniz fıstıklar.

:60::60::60::60::60::60::60:

evet leyloşum sende busede iyi olunda kiloları sonra verirsin.
hb bitanem...valla kiloyu hiç dert etmiyorum zaten hamileliğin başından beri sadece 3 kilo aldım canım..buseme feda olsun kilolar dimi canım benim...:nazar::38::38:
aminnn inş. bebeğim senin duan daha makbul canım Allahım sendende razı olsun:38::38::38:busemizi kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:bizlerede inş. en yakın zamanda mucizelerimizi:49::49::49::40::40:nasip etsin:69::69::69::66::66::66::66::66:

aminnnnnnnn bitanem...müminin mümine olan duası kabul olurmuş canım..yer gök dua üzerine kurulmuş ben çok inanıyorum Rabbime itimadım sonsuz...Rabbim herkesin gönlüne göre versin zeloşum...:nazar::38::38::38:

zeynommmmmmmm huuuuuuu:3::3::3:bugün bizi pek ihmal ettin nerdesin gel garı:16::16::16::16:

canım, geldim, söyle hızlı bi gecmis sayfalara baktım ama tam okuyamadım bisey, güzelce muhabbet olmus masallahh...

zeynep (pikepolat) için dua listesi

Eki Görüntüle 145910

Eki Görüntüle 145911

sara .......................... 50
metuka ...................... 50
eda33 ........................ 50
cadı ........................... 50
zeynep ....................... 50
leyla ........................... 20
zelalca ........................ 43

toplam .......................313

okunanlar zeynep(pikepolat)

Arkadaslar Allah razi olsun, yüreklerinize sifa olsun insallah...:16:

Allah kabul etsin canım kardelenden sonra yeterin eşinede okuyalımmı arkadaşımız zorda dualarla onlara destek olalım inş. Rabbim yeterimin eşine acil şifalar versin bugün ameliyatı vardı:69::69::69::69:

canım okuyalım ama edaday dı sıra kardelenden sonra ..aman yanlış anlaşılmasın...

Son düzenleme:

hb bitanem...valla kiloyu hiç dert etmiyorum zaten hamileliğin başından beri sadece 3 kilo aldım canım..buseme feda olsun kilolar dimi canım benim...:nazar::38::38:

aminnnnnnnn bitanem...müminin mümine olan duası kabul olurmuş canım..yer gök dua üzerine kurulmuş ben çok inanıyorum Rabbime itimadım sonsuz...Rabbim herkesin gönlüne göre versin zeloşum...:nazar::38::38::38:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

amin leylam amin duanın gücüne bende çok inanıyorum canım Rabbim dualarımızı kabul eder inş.:nazar::48::48::48:

Allah kabul etsin canım kardelenden sonra yeterin eşinede okuyalımmı arkadaşımız zorda dualarla onlara destek olalım inş. Rabbim yeterimin eşine acil şifalar versin bugün ameliyatı vardı:69::69::69::69:

okuyalım canım.yeterin eşinin ameliyatı bugündü sanırım.Allah yardımcıları olsun .

ateş tablom (heheheheheh)

7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0 :6::17:
14.gün 36.3

kızlar bugün sabah atesim cok düstü galiba hastanicam aksama kadar, o yüzden dua almaya cekiniyorum ya kırmızı kart gelirse diye, cünkü aksam okuyorum genelde, eger olmazsam okumak isterim ama...

kızlar bugün sabah atesim cok düstü galiba hastanicam aksama kadar, o yüzden dua almaya cekiniyorum ya kırmızı kart gelirse diye, cünkü aksam okuyorum genelde, eger olmazsam okumak isterim ama...

canım inş. olmassın ama olursan biz alırız senden üzülme inş. hastalanmassın:48::48::48::48::48:

Back
X