• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

senden Allah razı olsun zeynocum...kızlar detaylı ultrasona gitmeden önceki gün bana okuyabilirmiyiz..biraz olsun heyecanımı azaltmak adına..beni ve busemi çok mutlu edersiniz teyzoşları...öpüyorum sizi canlarım...:nazar::38::38::38::38::38::38:

ne zaman gıreceksın..okuruz tabıkı

( :43::43: canım evet galiba,) dur ama genede belli olmaz senin icin daha ümit var bence...

benim de bu ay biraz daha farklı ümtlerim vardı ama kısmet degilmis, hayırılısı artık ne yapalım, bugün de sabah atesim düsünce ve erkeen kalkamayınca emin gibi oldum biraz çünkü olacagim günün sabahı öyle oluyor..:14: ondan dua'yi alamadım simdi calismam lazım aksama da hastalanırım nasılsa diye ama insallah olmaz da hem dua okurum, hem ümit devam eder...
ohhhhhh canım ya, hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bisey gelmiyo elimizden.. Rabbimize sığındık......

Allah büyük canım.elbet bi gün sesimizi duyup bu içimizdeki bebek özlemini giderecek.elimizden geleni yapıyoruz.gerisi Allaha kalmış.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah sen hasta olmazsın canım çok uyku hali hamileliktede oluyo biliyosun.bakarsın yeğenimiz geliyodur.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun canım...:nazar::38::38::38:

saracım 12 Mart cumartesi günü girecem ultrasona...11 mart cuma günü okursanız çok sevinirim...:nazar::38::38:

tamam leyloşum not alıyorum canım.Allah kısmet ederse bi aksilik olmazsa o gün okuruz canım.tamam mı?

Son düzenleme:
( :43::43: canım evet galiba,) dur ama genede belli olmaz senin icin daha ümit var bence...

benim de bu ay biraz daha farklı ümtlerim vardı ama kısmet degilmis, hayırılısı artık ne yapalım, bugün de sabah atesim düsünce ve erkeen kalkamayınca emin gibi oldum biraz çünkü olacagim günün sabahı öyle oluyor..:14: ondan dua'yi alamadım simdi calismam lazım aksama da hastalanırım nasılsa diye ama insallah olmaz da hem dua okurum, hem ümit devam eder...
ohhhhhh canım ya, hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bisey gelmiyo elimizden.. Rabbimize sığındık......

canım inş. ikinizde hastalanmassınız böle:49::49::40::40::40:olursunuz:69::69::69:

kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.

kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.

ben kulanmiyorum canim ama kulananlar cok memnun elektri bilmiyorum fazlami harciyo:26:

canım ben 10 dakika kaynatıyom o bile bulanmasına yetiyo 20 dakika çok geliyo:69::69::69:

merhaba kızlar.
zelalcim incir kürü kullanıyormuşsun canım
incirin kist üzerinde olumsuz etkilerini okumuştum
araştır istersen canım
kaş yaparken göz çıkarmayalım:16::16:

tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodu:37::60::60::60::60:bide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir:60::60::60::60:

Back
X