• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

pirinçli ıspanak yap.üzerine sarımsaklı yoğurt dök çok güzel oluyo hem besleyicide hem sana hem buseye çok yararlı.

karnıbaharıda ben karnabahar,patates.sivribiber,domates,soğan,sarımsak azıcıkda salçakataraktan pişiriyorum çok güzel oluyo.hemdeçok basit.çünkü hepsini çiğden koy ocağın altını kıs bırak pişsin.

kabaklada mücver yap.yanınada cacık.ohhhh mis gibi.

ne güzel tarifler verdim dimi.seç beğen.ama sen tarif istememiştimki diyeceksin :9::9::9::9::9::9::9::9:olsun belki birini beğenirsin fikrin olur dimi ama:34::34::34:
Pirinçli ıspanağı bende çok seviyorum...karnıbaharıda yumurta süt ve unla bulayıp kızartıyorum üstüne sarmısaklı yoğurt birde kızgın pulbiberli yağ gezdiyorum..mis oluyor...ikisinden birini yapacam canım..teşekkürler saracam...:nazar::38::38:

bende öyle düşünüyorum canım en azından bi iki gün daha ümitleneyim şimdi tek çizgiyi görsem moralim bozulacak.oturup bi tencere dolmayı yiyecem sonra gelsin kilolar.:9::9::9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

insallah hamilesindir tatlım ya,, o kadaaaaaarrrrrrrrrr güzeelll bi haber olur ki hepimize, umut olur, nefes olur.....:49::49::49:

Pirinçli ıspanağı bende çok seviyorum...karnıbaharıda yumurta süt ve unla bulayıp kızartıyorum üstüne sarmısaklı yoğurt birde kızgın pulbiberli yağ gezdiyorum..mis oluyor...ikisinden birini yapacam canım..teşekkürler saracam...:nazar::38::38:

afiyet olsun canım.yarasın leyloşuma ki busemiz büyüsün.

leyloşum ne güzel anlattın ya daha dün karnıbahar yedim gene canım çekti:56::56::56::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

insallah hamilesindir tatlım ya,, o kadaaaaaarrrrrrrrrr güzeelll bi haber olur ki hepimize, umut olur, nefes olur.....:49::49::49:

inşallah canım.inan bende bi hamile haberi duysam moralim düzeliyo umut oluyo bana.Yüce Rabbim bizi çok aratmasın inşallah.

kardelen için dua listesi

Eki Görüntüle 146701

Eki Görüntüle 146702

sara .......................... 50
metuka ..................... 50
zelalca ...................... 93
leyla ......................... 20
zeynep(pikepolat)......... 50
eda33 ........................ 50

toplam ...................... 313

okunanlar zeynep(pikepolat),kardelen

Son düzenleme:
ay inş. leylam ne güzel olur :8::8::8:peşindende bizi sürükler:8::8::8::8::8::8::8:
Amin tatlım benim..inşallah tüm kalbimle hepinizin hamile kalmasını diliyorum...:nazar::38:
amin canım, insallah.... :49::49::49: :16::16::16::16:

tabi yazarım, sagol tatlım...:71:

bence yarın yada sonraki günü beklesin test icin,,, nacizane benim fikrim...
kan testi yaptırsın hastanede...beklemek heyecanlı oluyor ama..insanın içi içini yiyor...bizim babamız ve topicteki kızlar ısrar etmeseydi buse 2 aylık olacaktı nerdeyse..geç yapacaktım testi...:nazar::1::1::1:
yok yapmadım canım.daha iki gün var belli olurmu şimdiden.
kan testiyle belli olur tatlım..yinede çubuk test yap bir kere bence...belli olabilir..:nazar::38:
afiyet olsun canım.yarasın leyloşuma ki busemiz büyüsün.
saol bitanem...:nazar::38::38:
leyloşum ne güzel anlattın ya daha dün karnıbahar yedim gene canım çekti:56::56::56::9::9::9::9:

eşim karnıbahar yemezdi..ben öyle yapınca dayanamadı...hapur hupur yedi valla...:nazar::38::38:

kardelen için dua listesi

Eki Görüntüle 146701

Eki Görüntüle 146702

sara .......................... 50
metuka ..................... 50
zelalca ...................... 50
leyla ......................... 20
zeynep(pikepolat)......... 50
eda33 ........................ 50

toplam ...................... 270

kalan ........................ 43

okunanlar zeynep(pikepolat)