• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bu arada kızlar birileri bizi listeden çıkarmış.olsun varsın.bizde kendi listemizi kendimiz yaparız.birini seçelim o listeyide o tutsun ne dersiniz?

kardelen için dua listesi

Eki Görüntüle 146701

Eki Görüntüle 146702

sara .......................... 50
metuka ..................... 50
zelalca ...................... 93
leyla ......................... 20
zeynep(pikepolat)......... 50
eda33 ........................ 50

toplam ...................... 313

okunanlar zeynep(pikepolat)

canım ben üstüme düsen 50 taneyi okumustum adet olmadan önce, bilgine...

Amin tatlım benim..inşallah tüm kalbimle hepinizin hamile kalmasını diliyorum...:nazar::38:

kan testi yaptırsın hastanede...beklemek heyecanlı oluyor ama..insanın içi içini yiyor...bizim babamız ve topicteki kızlar ısrar etmeseydi buse 2 aylık olacaktı nerdeyse..geç yapacaktım testi...:nazar::1::1::1:

kan testiyle belli olur tatlım..yinede çubuk test yap bir kere bence...belli olabilir..:nazar::38:

saol bitanem...:nazar::38::38:

eşim karnıbahar yemezdi..ben öyle yapınca dayanamadı...hapur hupur yedi valla...:nazar::38::38:
leyloşum inş. RABBİM BÜTÜN HAMİŞLERİN SAĞ SALAMET EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMAYI GEBELİĞİNDEN ŞÜPELENENLERİN UMUTLARININ GERÇEK ÇIKMASINI ÇOCUĞU OLMAYAN EVLAT HASRETİYLE YANAN HERKESİN BİR AN ÖNCE EVLATLARINA KAVUŞMASINI NASİP ETSİN:nazar::48::48::48::48::48:

leyloşum inş. RABBİM BÜTÜN HAMİŞLERİN SAĞ SALAMET EVLATLARINI KUCAKLARINA ALMAYI GEBELİĞİNDEN ŞÜPELENENLERİN UMUTLARININ GERÇEK ÇIKMASINI ÇOCUĞU OLMAYAN EVLAT HASRETİYLE YANAN HERKESİN BİR AN ÖNCE EVLATLARINA KAVUŞMASINI NASİP ETSİN:nazar::48::48::48::48::48:

amiiiiiiiiin zeloşum akşam akşam ne güzel bi dua.Allahım duy zelalımın sesini.

hepinizi öpüyorum tontişlerim...leyloşunuz kaçarrrrrr...iyi akşamlar...:nazar::38::38:

buna kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnn.......

kızlar ben çıkıyorum bi çorba bırakayım ocağa geleyim.sarmanın yanında güzel olur dimi.

aminnnnnnnnnnn bitanem....:nazar::38:

Back
X