Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr neden kimse bana selam vermiyorsunuz
ben ne yaptımmmmmmm size yaaaa
hemen unutuldum ben![]()
selam kızlar bende bebegini sabırla bekleyenlerdenim... inş sabrımızın sonunda güzel bir melekle mukafatlandırılırız...![]()
pelinim hoş geldin kuzum nasılsın bakalım rabbim sabrıyın karlığını sana bir melek olarak göndersin inşşşşselam kızlar bende bebegini sabırla bekleyenlerdenim... inş sabrımızın sonunda güzel bir melekle mukafatlandırılırız...![]()
neden vermiyelim ya selammmmm![]()
pelinim hoş geldin kuzum nasılsın bakalım rabbim sabrıyın karlığını sana bir melek olarak göndersin inşşşş
ne bileyimmmmmmmmmm kimse bakmıyor yüzüme de:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrrrr neden kimse bana selam vermiyorsunuz
ben ne yaptımmmmmmm size yaaaa
hemen unutuldum ben![]()
ben 1 senelik evliyim almanyada yasiyorum doktor ilk once benim yumurtlama günümü tespit edememisti yumurtalarim yeterince büyümüyodu ilac kullandim ve suan herseyin normal oldugunu söylüyo esimin sperm sayisisi da sinirdaymis ama esime hic bi ilac vermedi ben ama tyhroxin 50 diye bi ilac kullaniyorum
selam kızlar bende bebegini sabırla bekleyenlerdenim... inş sabrımızın sonunda güzel bir melekle mukafatlandırılırız...![]()
insallahh allah hepimizin duasini kabul etsin hepimize birer tane nasip etsin
inşşşşşşşşşş herkese rabbim meleklerinden göndersinhoşbulduk bitanem iyiyim sen nasılsın...amin yeterim inş sanada rabbim bi melek göndersin en kısa zamanda hayırlısıyla...![]()
tatlım benim neden selem vermeyelim seni unuturmuyuz hiç.sen bizim bitanemizsin yetercim.sen nasılsın eşin nasıl canım.eşinden iyi haberler var dimi canım.
kızlar ben biraz çıkacam mutfağımı toparlayayım çayımı demleyeyim geleyim tamam mı?
pelincim hoşgeldin canım.amiiiiin diyorum dileğin için canım.senin hiayen nedir anlatırmısın tatlım.
bombomcum birer tane ikişer tane olsunda hayırlı sağlıklı olsunda mesela ben ikiz istiyorum Allah izin verir ve kabul ederse.![]()
canım öncelikle memnun oldum tanıştığıma.herşey normale döndüğüne göre inşallah en kısa zamanda Allah senin bebeklerinide gönderir canım.hepimizin dileği hepimizin isteği hayırlı evlat sahibi olmak bu yolda sabırlı olmak gerekiyosa onada varız.gerekeni yapıp Allahtan diliyoruz.inşallah Allah sesimizi duyar canım.
hoşbulduk canım sagol...ben 19 aylık evliyim bir bucuk yıldır bebegimi bekliyorum aralıkta hamile kaldım ama bebegimi düşürdüm tutunamadı malasef...şimdi doktora gidiyorum tahlillerimi yaptırdım temiz cıktı allaha şükür ama rahim agzında yara vardı doktorum onu dondurdu 40 gün sonra ikinci seans icin yine gitcem... benim hikayem bu kadar canım inş daha fazla uzamadan bebegime kavuşurum hayırlısıyla...
arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...
leyle_21 senin içinde dua ettim allah hayırlı dogum nasip etsin die...
hadi bakalım hayırlısı tatlisim,Kızlar ben geldimalışverişimi yaptım bide bal ceviz fındık aldım fındıkla cevizi güzelce dövdüm balla karıştırdım adama yedircem tam enerji deposu
![]()
hosgeldin bombom, sen sor ne varsa, bilen yardımcı olmaya calisir tatlımmrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bende bebek özlemi cekenlerdenim tavsiyelerinize ihtiyacim var
sen de hosgeldin canımselam kızlar bende bebegini sabırla bekleyenlerdenim... inş sabrımızın sonunda güzel bir melekle mukafatlandırılırız...![]()
bombomcum birer tane ikişer tane olsunda hayırlı sağlıklı olsunda mesela ben ikiz istiyorum Allah izin verir ve kabul ederse.![]()
kızlar ben biraz çıkacam mutfağımı toparlayayım çayımı demleyeyim geleyim tamam mı?