• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben geldiiiiiiiiiiim:124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

numes canım 2.5 bardak suyu önce kaynatıyom içine yıkadığım 8 tane inciri ikiye bölerek atıyom ocağın altını çok kısığa alıyom 20 dakika pişiriyom ılıyınca ikiye bölüp yarısını öğlen diğer yarısınıda yatmadan önce içiyom aslında sabah kahvaltısından yarım saat sonra kalanıda öğle yemeğinden önce içiyosun ben öğle yemeği yemediğim için yatmadan önce içiyom yumoşlar için hem geliştiriyo hemde yumoş rezervinin artmasını sağlıyo :66::66::66::66::66::66::66::66:

kadın doğum uzmanına gittim ama rezervlerimle ilgili bir şey söylemedi. PEKİ adet bitiminde mi başlanıyor ne zaman bitiriliyor.?

merhaba kızlar.uzun zamandır takip ediyorum.sohbet ortamınız çok güzel.mart ayı formuna yazmıştım burası daha aktif sanırım.ben 2 yıllık evliyim .gebeliği sınavlar nedeniyle erteliyordum.8 ay önce ara kanamalarım oldu.doktor usg da baktı.bana çikolata kistim olduğunu gebe kalmamın normalden biraz zor olduğunu söyledi.günlerce ağladım.1 ay sonrasında tekrar kontrole gittiğimde bana kistimin kaybolduğunu çikolata kisti olsa asla kendiliğinden kaybolmayacağını söyledi.normal kadınlarda bazı adet periotlarında oluşup kendiliğinden kaybolabiliyormuş.:ben inanmayıp 4 doktora daha gittim.gebe kalmama bi engel yokmuş.ne yapayım ben o dru şimdi.madem emin değilsin o zaman niye sıkıntıya sokuyorsun benineyse böylece öncesinde :hiç aklımızda yokken bizde çalışmalara başladık.geçen ay olmadı.bu ay 12 mart bat.beklenmeyen daha doğrusu :26:

kadın doğum uzmanına gittim ama rezervlerimle ilgili bir şey söylemedi. PEKİ adet bitiminde mi başlanıyor ne zaman bitiriliyor.?

canım adetin 3 . günü yapılan testlerde yumoş rezervin bakılıyo fsh bakarsan anlarsın 10 dan yüksek olmucak ideali 5 in bile altı olması:31:istediğin zaman başlayabilirsin ben 21 gün içmeyi düşünüyorum aslı 21 gün sonra 7 günlük ara tekrar 21 gün daha içiliyo:69::69::69:

merhaba kızlar.uzun zamandır takip ediyorum.sohbet ortamınız çok güzel.mart ayı formuna yazmıştım burası daha aktif sanırım.ben 2 yıllık evliyim .gebeliği sınavlar nedeniyle erteliyordum.8 ay önce ara kanamalarım oldu.doktor usg da baktı.bana çikolata kistim olduğunu gebe kalmamın normalden biraz zor olduğunu söyledi.günlerce ağladım.1 ay sonrasında tekrar kontrole gittiğimde bana kistimin kaybolduğunu çikolata kisti olsa asla kendiliğinden kaybolmayacağını söyledi.normal kadınlarda bazı adet periotlarında oluşup kendiliğinden kaybolabiliyormuş.:ben inanmayıp 4 doktora daha gittim.gebe kalmama bi engel yokmuş.ne yapayım ben o dru şimdi.madem emin değilsin o zaman niye sıkıntıya sokuyorsun benineyse böylece öncesinde :hiç aklımızda yokken bizde çalışmalara başladık.geçen ay olmadı.bu ay 12 mart bat.beklenmeyen daha doğrusu :26:

hg canım aramıza:16:senin o dr u bi güzel pataklamak lazım:47::47::47:insanlar için çok önemli olan şeyleri bazen hafife alıyolar :19:tatlım inş. kırmızıların gelmez bebişin gelir:nazar::48::48:

Back
X