Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet tatlım akıntım hala devam ediodu sende bugünleri degerlendir demiştin ya kocişimle yapsakmı yapmasakmı die kararsız kaldık önce test yapalım testte negatif cıkarsa degerlendirelim bugünler dedik ama bebşim beni yalnız bırakmadı allah kucagıma almayı nasip etsin

aminnnnn aminnn aminnnnn

evet tatlım akıntım hala devam ediodu sende bugünleri degerlendir demiştin ya kocişimle yapsakmı yapmasakmı die kararsız kaldık önce test yapalım testte negatif cıkarsa degerlendirelim bugünler dedik ama bebşim beni yalnız bırakmadı allah kucagıma almayı nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

çok sağol canım sebebini bilmiyorum canım hamile kaldığımdan beri düşük tehlikesi hep vardı zaten sonunda da oldu.presed jeli duydum ama hiç kullanmadım.sanırım bu jelin içinde spermler daha kolay hareket edip döllenme şansını artırıyo.
evet canım presed öyle ve hemen hemen deneyen çok kişi gebe kalıyor
bende aldım daha birkez kullandım ama olmadı haziranda tüp bebek şimdi relimin 5.günü bu ayda denicem belkide tüpe gerek kalmaz:49:
edanurluuuuuuu dus pesıme heemen :10::10::10: :9:

:10::10::10::10::10::1::1::1::1::1:geliyorum esosssssssss

senin adına gerçekten çok sevindim canım,artık sevinçten sabaha kadarda uyuyamazsınız siz,Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin.

saol tatlım evet seviniyorum ama korkuorumda iki bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşmasından suan iğne kullanmam gerekiyor sabah hemen dr a gitcem iğne yazsın die inşallah bu sefer benimle olur bebşim
dualarınızı eksik etmeyin

evet canım presed öyle ve hemen hemen deneyen çok kişi gebe kalıyor
bende aldım daha birkez kullandım ama olmadı haziranda tüp bebek şimdi relimin 5.günü bu ayda denicem belkide tüpe gerek kalmaz:49:

:10::10::10::10::10::1::1::1::1::1:geliyorum esosssssssss

inşallah tüpe gerek kalmadan bebişin doğal yoldan gelir edanurcum.

saol tatlım evet seviniyorum ama korkuorumda iki bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşmasından suan iğne kullanmam gerekiyor sabah hemen dr a gitcem iğne yazsın die inşallah bu sefer benimle olur bebşim
dualarınızı eksik etmeyin

korkma canım inşaallah bu sefer bebeğin seninle kalacak,en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun,sorunun ne olduğunu bilmesen daha kötü,içini ferah tut,iğneni yazdır,birde iyi bir doktor bul(belki vardır bilmiyorum)bu sefer olacak inanıyorum.

edacım akıntınmı oluyordu çok,benimde bu sıra çok varda akıntım,birde 4 gün geçince ümitlenmek istiyorum ama test öyle demiyor.

hoşgeldin tatlım gerçekten de gece gece çok güzel bi haber oldu bu Allah hepimize nasip etsin inşallah böyle müjdeler vermeyi

sizlerde vereceksiniz bu güzel haberleri allahın izniyle sizler benim canım arkadaslarımsınız hep yanımda oldunuz desteginizi hiç eksik etmediniz ama bundan sonra dualarınıza ihtiyacım var
hepimizin göbüşü dolacak inşallah

edacım akıntınmı oluyordu çok,benimde bu sıra çok varda akıntım,birde 4 gün geçince ümitlenmek istiyorum ama test öyle demiyor.

tatlım günün geçene kadar bekle sonra test yap bazen hcg hormonu düşük olduğundan idrarla yapılan testlerde çıkmıyo testin hassaiyeti çok öenmli.umudunu kaybetme Allah büyük.

evet tatlım tam alnlayamıordum beyaz gibi yumurta akı gibi bişeyi inşallah canım senin testte bi sorun vardır ve kırmızılar gelmez kanda cıkar ne dersin

kıslarr ben çıkıyorummm yorgunum bacılar temizlige başladımmm kociş yokken fırsatı degerlendireyim istedimmm fırsat buldukça girmeye çalışacagım topigee kendinize iyi bakın canlarrr edacım çok sevindim senini adınaa dualarım hep seninle ve bebişle olacak canımm inşallahh rabbim kucagına almayı nasip ederrrrrr

sizlerde vereceksiniz bu güzel haberleri allahın izniyle sizler benim canım arkadaslarımsınız hep yanımda oldunuz desteginizi hiç eksik etmediniz ama bundan sonra dualarınıza ihtiyacım var
hepimizin göbüşü dolacak inşallah

amin canım artık sende bize dua et biliyosun hamilelerin duası kabul oluyo ben kendi adıma hepinize dua ediyorum.Allah yardımcınız olsun

Back
X