Sabırla Bebeğini Bekleyenler

$byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif $byebye3hf3wp.gif

Son düzenleme:
slm kızlar
herkesin regaip kandili mübarek olsun rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmesin bu gecede dualarını kabul ettiği günahlarını affettiği kullarından eylesin rabbim bizleri....

hamişler kolayca dogursun bebişleri sağlıklı olsun, olmayanlarda en kısa zamanda hamiş olduklarını öğrensin inşallllllaaaaaaaaahhhhhhhh...rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın....AMİİİİNNNN

slm kızlar
herkesin regaip kandili mübarek olsun rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmesin bu gecede dualarını kabul ettiği günahlarını affettiği kullarından eylesin rabbim bizleri....

hamişler kolayca dogursun bebişleri sağlıklı olsun, olmayanlarda en kısa zamanda hamiş olduklarını öğrensin inşallllllaaaaaaaaahhhhhhhh...rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın....AMİİİİNNNN

aminn cnm:29::29:

kızlar ben bu sabah oruçtum.ama öğleden sonra kırmızı kart yedim.önce kahve leke geldi şu saate kadar 1damla daha geldi hala kanamam başlamadı neden acaba.ilk defa böle bişi oldu.orkid koyduğum gibi temiz:26:

Son düzenleme:
kızlar bu mübarek gecede Rabbim hepimizin kalbinden geçen dileğini kabul etsin inş. Efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı doldursun dertlerimize deva hastalarımıza şifa borçlularımıza edalar nasip etsin :16::16::16:

slm kızlar

amin edacım güzel dualarına :29: inş. Rabbim seninde mercimeğini sana bağışlasın bizlerede en kısa zamanda bu mutluluğu nasip etsin :nazar::70::70::70:

zeloşum,bu ay benimde çok ağrılı geçti,hatta hayatımdaki en ağrılı reglimdi,seninde öyleymiş,niden acaba gülüm?

zeloşum,bu ay benimde çok ağrılı geçti,hatta hayatımdaki en ağrılı reglimdi,seninde öyleymiş,niden acaba gülüm?

kardelenim inş. bu son adetlerimiz olsun bebişlerimiz gelsin canım :29: kuzu ben bu sefer ilaçla oldum ondan canımı okudu :52: bende hayatımda böle adet olmadım doğursam bu sancılarla 5 tane üst üste doğururdum herhalde canım :53: Rabbim yüzümüze baksın bize acısın merhamet etsin inş. :48::48::48:

kızlar ben bu sabah oruçtum.ama öğleden sonra kırmızı kart yedim.önce kahve leke geldi şu saate kadar 1damla daha geldi hala kanamam başlamadı neden acaba.ilk defa böle bişi oldu.orkid koyduğum gibi temiz:26:

maonyam bebeğim yarına açılır üzülme inş. bu son olur bi dahaki ay bebişin göbüşüne konsun inş. bu ayları değerlendir ama :38::38:

kardelenim inş. bu son adetlerimiz olsun bebişlerimiz gelsin canım :29: kuzu ben bu sefer ilaçla oldum ondan canımı okudu :52: bende hayatımda böle adet olmadım doğursam bu sancılarla 5 tane üst üste doğururdum herhalde canım :53: Rabbim yüzümüze baksın bize acısın merhamet etsin inş. :48::48::48:

aynen benimkide öyle oldu,gece uykudan bi uyandım,bi dahada uyumam mümkün olmadı,wc oturunca azcık geçiyo,çıkıyorum ağrı bıçak gibi,tam iki saatim wc de geçti,keşke ağrı kesilsin diye ona razı oldum,arada ayaklarım uyuşuyo,çıkıyorum,iki dk geçmiyo tekrar gidiyorum,trajıkomik bi vakaydım.:86::86::86:

Back
X