Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiiiiiiin
inşallah tez zamanda iyileşir eşin canım dualarım seninle
zelalım hastaymışsın geçmiş olsun canım
[sıze="3"]amin amin inşşş[/sıze]
slm kızlar
herkesin regaip kandili mübarek olsun rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmesin bu gecede dualarını kabul ettiği günahlarını affettiği kullarından eylesin rabbim bizleri....
hamişler kolayca dogursun bebişleri sağlıklı olsun, olmayanlarda en kısa zamanda hamiş olduklarını öğrensin inşallllllaaaaaaaaahhhhhhhh...rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın....AMİİİİNNNN
slm kızlar
herkesin regaip kandili mübarek olsun rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmesin bu gecede dualarını kabul ettiği günahlarını affettiği kullarından eylesin rabbim bizleri....
hamişler kolayca dogursun bebişleri sağlıklı olsun, olmayanlarda en kısa zamanda hamiş olduklarını öğrensin inşallllllaaaaaaaaahhhhhhhh...rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın....AMİİİİNNNN
herkese hayırlı kandiller
zeloşum,bu ay benimde çok ağrılı geçti,hatta hayatımdaki en ağrılı reglimdi,seninde öyleymiş,niden acaba gülüm?
kızlar ben bu sabah oruçtum.ama öğleden sonra kırmızı kart yedim.önce kahve leke geldi şu saate kadar 1damla daha geldi hala kanamam başlamadı neden acaba.ilk defa böle bişi oldu.orkid koyduğum gibi temiz:26:
amin edacım güzel dualarınainş. Rabbim seninde mercimeğini sana bağışlasın bizlerede en kısa zamanda bu mutluluğu nasip etsin
![]()
kardelenim inş. bu son adetlerimiz olsun bebişlerimiz gelsin canımkuzu ben bu sefer ilaçla oldum ondan canımı okudu
bende hayatımda böle adet olmadım doğursam bu sancılarla 5 tane üst üste doğururdum herhalde canım
Rabbim yüzümüze baksın bize acısın merhamet etsin inş.
![]()