7,5 haftalık seker..
kız ticker da yazıyor ya alt tarafinda... week - hafta demek - day(s) - gün(ler) demek...
rabbim tamamına erdrsin canımm tedaviyle mi oldu dogal yoldan mı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7,5 haftalık seker..
kız ticker da yazıyor ya alt tarafinda... week - hafta demek - day(s) - gün(ler) demek...
pardon, başinda değilim bilgisayarın ondan rötarlı geliyor...
yok canım genelde dinleniyorum su siralar ... Rabbim kısmet ederse 10-11 haftalıktan sonra başlarım insallah..
senin nasıl gidiyor?
rabbim tamamına erdrsin canımm tedaviyle mi oldu dogal yoldan mı canım![]()
zamanı gelmiş demekki canım seninde yavrunun geleceginin zamanıııı rabbim ol dedikten sonraaa herşey bahaneeeAmin canım... insallah .. Allah sana da isteyen herkese de kısmet etsin insallah...
Tatlım önceden klomen ictim 2-3 ay ama bu hiç bisey yapmiyoken doğal geldi canım.. kısmet, nasip...
iyi akşamlar şekerler![]()
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cumlemızeeeeeeeeeeee
evet canım coook doğru söyledin... yeter ki Rabbim ol desin...zamanı gelmiş demekki canım seninde yavrunun geleceginin zamanıııı rabbim ol dedikten sonraaa herşey bahaneee
iyi akşamlarr hoş geldin canım nasılsınnn
evet canım coook doğru söyledin... yeter ki Rabbim ol desin...
iyi aksamlar bacımmmmmm
amma velakin ben cikiyordum canım cünkü eşim cağırıp duruyor...
sonra görüsürüz sekerler byeeeee...![]()
iyi aksamlar canim nasilsin ....uzun zamandir konusamiyoruz arkadasim .......![]()
ahanda bastım metukamıyumurta nasıl haşlanır topiğinde:82::82:
![]()
cadım canım tüpün hayırlı olsun bi türlü karşılaşamıyoduk özledim seni bebem nasılsıninş. bu son denemen olur bebişin gelir cadı annesini sevindirir canım
![]()
cok saol canim .......bende seni ozledim ...........insalla canim ALLAH her istiyene verir en kisa zamanda ..........![]()
cadım yawyum nerdesin sen ya özletiyon kendini![]()
amin cadım amin rabbim daha fazla aratmasın hiç birimize![]()