• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzu ilk pc yi açarken şifre büyük harfle yazılıyo bazen unutuyom öle yazıp gidiyom :9::9::9: Ben iyiyim balım bugün pek halsizim sıcaklara alışamadım galiba bütün gün uyumak istiyom :9::9::9:

evet canım o uyku hali bende de var ..sıcaklar beni de cok yoruyor birde düsük tansiyon problemim var bayılıp duruyorum ..neyse evde iyi bööle.. ferah ferah...
dolan bacım dolan dolanmak iyidir:86::86::60::60::60::60:Allah yardımcın olsun şeker demek oralar daha sıcak :52:gündüzleri dışarı çıkmayın zaten çok zararlı :nazar::70::70::70:

:60::60::52::52::52:
saol tatlım.. cümlemizin insallah... sende dikkat et kendine bacım...

evet canım o uyku hali bende de var ..sıcaklar beni de cok yoruyor birde düsük tansiyon problemim var bayılıp duruyorum ..neyse evde iyi bööle.. ferah ferah...

:60::60::52::52::52:
saol tatlım.. cümlemizin insallah... sende dikkat et kendine bacım...

zeynommmmmmm:nazar::48::48::48:kuzu sayfalara baktım hiç ilerlememiş hayırdır yaz rehaveti çöktü hepimize:60::60::60::60::60::60:

üzülmüyorum canım artık alıştım ben sadece dün biaz üzüldüm ama geçti artık inşallah canımmm rabbim mübarek ayın günü yüzü gözü hürmetine bizlere yavrularımızı nasio eder inşallah daha fazla bekletmez

sıkıntım haricinde iyiyim canım allaha şükür temizligin yorgunlugunun atlatmaya çalışıyorum kardeşime gidecem bu hafta içi kafa dagıtmak için inşallah iyi gelir canım bu kadar beklemezdim aslında ama 4 günğ kan tahlili yaptırdım negatif çıktı belki geç dölmedir diye umutlandım bu kadar gecikince yine beklemezdimde hem eşimevdeydi ona söylememiştim hemde temizlik yüzünden çıkamadım neyse olduda artık ne oldugunu ögrendim kısmetse kardeşimin orda gidecem

canım hoş geldin nasılsın

merhaba yetercim..:16: nasılsın? keyifler nasıl?

hosbulduk balım... sen nasılsın bacım? :29::29:

büyük harfle yazıyosun bakıyorum:1: :34:

AS YETERİM NASILSIN BALIM NASIL GEÇİYOR GÜNÜN :48::48::48:

AMİN İNŞ. ZEYNOM KUZU BEN BUGÜN GÖRÜMCEMİN OĞLUYLA ONA BİSİKLET ALMAYA GİTTİM DAHA YENİ GELDİM BİRAZDANDA ALIŞVERİŞE GİTCEM BENDEN BÖLE SEN NELER YAPIYOSUN TATLIM :nazar::70::70::70:

sağolun kızlar iyiyim ama yoğunum biliyorsunuz 10 gündür köydeydim işler briktiler şimdide dışarıya çıkacağım faturam falan var
onları haledeceğim
gelince yazarım size

kuzum sende canını cok sıkmamaya calis..bu veledler en beklenmedik anlarda gelmek istiyolar galiba... sen de azcukk gezz toz... yüz verme o gelsin sana insallah....
merak etme tatlım insallah gelicek yavrun sana..:70:

sıkmama ya çalışıyorum canım ya beklenmedik bi anda gelecek diyorsunuz ya bu veledler canım ben çoookkk bıraktıgım zaman oldu gelmezsen gelme yeter artık degipte kenidimi boşluga bıraktıgım dönemler çok oldu 4*5* sene kendi oluruna bıraktım ama demekki nasip degilmişşş

yavrularrr selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zeynommmmmmm:nazar::48::48::48:kuzu sayfalara baktım hiç ilerlememiş hayırdır yaz rehaveti çöktü hepimize:60::60::60::60::60::60:

evet canım yazın genelde bööle oluyor demek ki mesela ben gecen yaz hiçç girmemistim ama eşim askerdeydi o zaman... baska sıkıntı ve stresler icerisindeydim.. cok sükür geçti bitti o dönemler... insan huzurlu sağlıklı olsunda...gerisini bosver yanim

sıkmama ya çalışıyorum canım ya beklenmedik bi anda gelecek diyorsunuz ya bu veledler canım ben çoookkk bıraktıgım zaman oldu gelmezsen gelme yeter artık degipte kenidimi boşluga bıraktıgım dönemler çok oldu 4*5* sene kendi oluruna bıraktım ama demekki nasip degilmişşş

tatlım valla sen de haklısın.. ama işte biz bilemiyoruz hiçbirseyi, bildiklerimizden (ki hiçbirseye esit nerdeyse) birseyler söylemeye calısıyoruz.. Herseyin hayırlısını Rabbim bilir canım... Umarım senin kısmetinde de vardır ve yavruna hayırlı bir sekilde kavusursun canım... ancak duamiz var elimizde..

yavrularrr selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba bacım nasılsın... deneme deneme :55::55::55:

herkese merhabaaaaa:27::27::27:
sabah sağlık ocağına gittim oğlumun kalp atışına baktı ebe ablası bu fazla durmaz ben sana söyliyim dedi :27::27::27: çok hareket ediyo durmuyoki hi,ç dedi aaaa dedim banamı anlatıyosun anamı ağlatıyo benim:9::9::9: akşam yemeğimi yaptım şimdide koltukçu amcaları bekliyorum yıkıcaklar sonunda bugün :61: inşallah herkes iyidir çoooook öpüyorum görüşürüz:3::3:

ayy tatlım ne güzel.. :nazar::nazar::nazar: biraz daha beklesin annesi 15-20 gün daha di mi? hadi insallah cok güzel haberlerin yakındır ... heyecenlı mısın tatlım?:16::16:

Bu arada Leyla doğurdu mu acaba kızlar?

Yüz'de ısrar etme, “Doksan da olur.”
İnsan dediğin, “Noksan da olur.”
Bir ben varım deme, “Yoksan da olur.”
Hatasız dost arayan, “Dosttan da olur.”

gelecektir evet belki birgün ama ne zaman sadece beni yorduguyla kalıyor neyse alıtım ben artık beklemeye bekleriz bakalım demekki saati zamanı gelmemiş canım normalde 3*4 gün gecikiyodu hiç bu kadar uzun geçmemişti düşünüyorum gitmeyi dr temizlikle ugraştım yeni bitti kardeşime gidecem adapazarı na orda gitmeyi düşünüyorum baklım sorun neymiş

yorulma tatlım dediğin gibi zamanı değilmiş demeki.ama bu demek değilki önümüzdeki ay da değil.. umutsuzluk yok emi güzel arkadaşım:20::20:doktora git ihmal etme.gidincede haber ver unutma. nezaman gidiyosun?

NEHİRİM BALIM İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH EGEME HEP İYİ OLSUN İNŞ. GÜNÜNDE SAĞLIKLA GELSİN KÜÇÜK MELEĞİMİZ:nazar:KOLAY GELSİN TATLIM İŞİN BİTTİ SAYILIR TEMİZ EVİNDE HUZURLA OTUR BEBEM :38::38::38::38:

ECEM BALIM ÜZME KENDİNİ DEDİĞİN GİBİ GELCEKLER AMA BİNBİR NAZLA GELİYOLAR SONUNDA GELCEKSE BEBİŞLERİMİZ BU ÇEKTİKLERİMİZE DEĞER BEBEM İNŞ. DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELİR KÜÇÜK ŞEKERLERİMİZ :48::48::48:

inşallah hayatım bende dua ediyorum zamanında gelsin diye. koltukçular gitti yarında ev temizlencek ayın30unda kuzenlerim gelcek bu ara hem temiz hemde misafirli mutlu olcam inşallah:69::69: sağol şekerimmmm

ayy tatlım ne güzel.. :nazar::nazar::nazar: biraz daha beklesin annesi 15-20 gün daha di mi? hadi insallah cok güzel haberlerin yakındır ... heyecenlı mısın tatlım?:16::16:

Bu arada Leyla doğurdu mu acaba kızlar?

beklesin tabi yaaa daha dursun bakalım ne acelesi var. doldursun zamanını allahın izniyle burda çoooook uzun yılları olcak azcık daha dinlensin anneciği nin karnında:9::9::9:çok heyecanlıyım hemde merak telaş endişe her duyguyu bir arada yaşıyorum:61: leyla erken ayrıldı iznine doğum sancısı görünmüştü nts de. annesi falan geldiama başkada ses çıkmadı. buse geliyo heralde zamanını beklemeden

Back
X