ayy metuşşcum cantaları gördün mü ne kadar güzeller, ben öyle el isi seyleri cokk seviyorum... keske becerip yapabilsem yaa cok canım cekti simdi....
çok güzellerdi bebeğim..ama ben biraz zor yaparım onları...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy metuşşcum cantaları gördün mü ne kadar güzeller, ben öyle el isi seyleri cokk seviyorum... keske becerip yapabilsem yaa cok canım cekti simdi....
çok güzellerdi bebeğim..ama ben biraz zor yaparım onları...![]()
tatlım ben gidip uzanayım.. midem kötü oldu.. görüsürüz seker![]()
uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....![]()
günaydın hayırlı cumlarrrrr
rabbim hepimizn göbüşlerini çifter çifter doldursun inşşşş [sıze=3][/sıze]
KaLp deniz, DiL kıyıdır.
Denizde ne varsa kıyıya o vurur.."
Mevlana
CUMA nız mübarek olsun......dualarınız kabul olsunn...
ne güzel sözzzzzzzzzzzz
kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz bakem .......![]()
evet cnm bence de çok güzel söz....kişilerin ağızlarından çıkan söz..kurdukları cümleler ,sürekli iğneleyici tavırda konuşmalar ve msj yazmalar..kalplerinin de
ne kadar kirli ve temiz olduğunu gösteriyor ...
Allahım bizi öyle insanların şerrinden korusun....aminnn
kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz bakem .......![]()
aminnnnn canım
ben mevlanaya sözlerini hayranımmm ne kadar mükemmel bir insanmış
cadıcım biz iyiyiz sen nasılsın asıl....