ben iyim diyemem karnim ariyo yatiyom wc disinda kalkmiyorum ..........senin iyi olmana sevindim .........
yat cadıcım yat sakın kalkma....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iyim diyemem karnim ariyo yatiyom wc disinda kalkmiyorum ..........senin iyi olmana sevindim .........
yat cadıcım yat sakın kalkma....![]()
oyle yapiyom canim ....dun gitim transvere bebislerim 10 dan 7 ye dusmus 6 donduruldu 1 transver edildi ama ultrazona baktilar karnin nemlenmis dediler yat fazla gezme ayakta durursam yada fazla gezersem su toplucakmis ............ bende yatiyom bakalim herseyin hayirlisi ............
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnHayırlı cumalar kızlar... Gününüz aydın olsun, dualarınız kabul olsun insallah...![]()
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr Rabbim bu mubarek cuma gününde edilen bütün dualarımızı kabul etsin inş. hepimizin gönlünden yüreğinden geçen dileklerimizi muradımızı nasip etsin inş. :)))))
cadıcım transferin hayırlı olsun canım inşallahh bebişin annesine sımsıkı tutunurr ve senle kalırroyle yapiyom canim ....dun gitim transvere bebislerim 10 dan 7 ye dusmus 6 donduruldu 1 transver edildi ama ultrazona baktilar karnin nemlenmis dediler yat fazla gezme ayakta durursam yada fazla gezersem su toplucakmis ............ bende yatiyom bakalim herseyin hayirlisi ............
amiiinnnnnnnnnnnnnnnCUMA nız mübarek olsun......dualarınız kabul olsunn...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın hayırlı cumlarrrrr
rabbim hepimizn göbüşlerini çifter çifter doldursun inşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngunaydin hayirli cumalar........... tum dilekleriniz gercek olsun ..............
metuşummmmmmmm pikemmmmmmm ecemmmmmmmmm hg kızlar nasılsınızzzzzzz:))))))))
metuşummmmmmmm pikemmmmmmm ecemmmmmmmmm hg kızlar nasılsınızzzzzzz:))))))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoş bulduk canımmmm nasılsınnn kıslarr bütün bu güzel dualrınız ve dilekleriniz için aminnnnn amiiiiinnnn amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumlar diliyorummmmm
hosbulduk sekercim.. sen nasılsın?
neler yapıyorsun?
selam seker nasılsın?
metuşşşşşş bacım napıyosun :26::26:
zeynom bende iyiyim canım benim msn kafayı yemişti onu iptal ettim şimdi yeni bi tane indiriyom hemde sizinle konuşuyom iki parmağımda iki marifet anlıcağınhosbulduk sekercim.. sen nasılsın?
neler yapıyorsun?
selam seker nasılsın?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cadıcım transferin hayırlı olsun canım inşallahh bebişin annesine sımsıkı tutunurr ve senle kalırr
amiiinnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoş bulduk canımmmm nasılsınnn kıslarr bütün bu güzel dualrınız ve dilekleriniz için aminnnnn amiiiiinnnn amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumlar diliyorummmmm
hosbulduk sekercim.. sen nasılsın?
neler yapıyorsun?
selam seker nasılsın?
marifetli bacım benim.. eheh... burda elisi topikleride varmıs dün metusla baktık aplike cantalara anam cok güzellerdi.. gel gör ki yapacak adam nerde.....zeynom bende iyiyim canım benim msn kafayı yemişti onu iptal ettim şimdi yeni bi tane indiriyom hemde sizinle konuşuyom iki parmağımda iki marifet anlıcağınsiz nasılsınız balımm
![]()
iyiyim canım sen nasılsın khvaltı yapacam koy koydum ocaga yeni uyandım
ayyyyyyyyyyyy saramla cadımda gelmiş hg mişlercanlarımmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzz
![]()
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar inşallah bu mübarek cuma gününde kalbinizden geçen tüm dualarımız kabul olur ve evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.
kızlar dün net gidince birden çıkmak zorunda kaldım bu bilgisayar bozuk sanırım şimdide aniden gidebilir aniden çıkarsam bu yüzden dir merak etmeyin emi.
yetercim geçmişi okuyamadım ama sen rahatsızmısın geçmiş olsun dileklerini gördüm kızların ama ne olduğunu anlamadım umarım önemli bişeyin yoktur Rabbim şifa versin bacıma da eşinede.seni özlemez olurmuyum ben hepinizi özledim sizler benim ailemden biri gibi oldunuz o kadar alışmışımki hepinize sizin üzüntünüz benim üzüntüm sizin sevinciniz benim sevincim olmuş ayrı kalınca daha iyi anladım hepiniz benim bacılarımsınız veeee sizi çok seviyorum.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar inşallah bu mübarek cuma gününde kalbinizden geçen tüm dualarımız kabul olur ve evlatlarımıza bir an önce kavuşuruz.
kızlar dün net gidince birden çıkmak zorunda kaldım bu bilgisayar bozuk sanırım şimdide aniden gidebilir aniden çıkarsam bu yüzden dir merak etmeyin emi.
yetercim geçmişi okuyamadım ama sen rahatsızmısın geçmiş olsun dileklerini gördüm kızların ama ne olduğunu anlamadım umarım önemli bişeyin yoktur Rabbim şifa versin bacıma da eşinede.seni özlemez olurmuyum ben hepinizi özledim sizler benim ailemden biri gibi oldunuz o kadar alışmışımki hepinize sizin üzüntünüz benim üzüntüm sizin sevinciniz benim sevincim olmuş ayrı kalınca daha iyi anladım hepiniz benim bacılarımsınız veeee sizi çok seviyorum.
marifetli bacım benim.. eheh... burda elisi topikleride varmıs dün metusla baktık aplike cantalara anam cok güzellerdi.. gel gör ki yapacak adam nerde.....:78::78::78:
iyidir canım... afiyet olsun seker... söyle toplu hepbirlikte bir kahvaltı yapsaydık süperkk olurdu... :97::97::97: