• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

::9:

kuzu ya aslında hiç bişey yapmak istemiyom ben böle tembel tembel takılayım olmazmı:nazar::9::9::9::9::9:

olur canım.. sonuçta bende öyle yapıyorum ..hehe..:77::77::77:ama bana geldi simdi biseyler yapmak istiyorum.. keske iş gelse ne güzel calisirim.. rahatlarım...

kızlar men burada bi tane süslü atkı bitirdim eve gidince resmi ekler size gösteririm ikincisinede başladım onuda yarına bitirmeye çalışıyorum burda iş güç yok boş boş oturunca el işine verdim kendimi :9::9::9::9::9::9:

eline sağlık bacımm.. evet resmi cekip koy mutlaka........ :97::97:

edaaaa esin alemmis harbiden ama küsell tabii :97:

hamarat bacım benim kuzu unutma ama bizede göster :65::65::65::48::48::48::48:

hep iyi olun inş. bebem :nazar: kuzu bende iyiyim sadece bu ara çok tembel oldum hiç bi iş yapmak istemiyom aslında hanım olmalıymışım hizmetçiler falan :9::9::9::9::9:

çok yaşasın emi :nazar::9::9::9::9::9::9::9:

bacılar benim cıkmam lazım saat 2 de işe gidecem camasırım var onları cıkaracam makineden asacam bide banyoya gircem anca hazırlanırım hepinizi öpüyorum tatlı kızlaaaarrrrr kendinize iyi bakın

amin zeloşum darısı an yakın zamanda sana olsun inşallah rabbim hiç bekletmesin seni hemencik gelsin miniğin annesine....

amiiiinnnn

aminnnnnn edam Rabbim seninde bütün hamişlerimizinde meleklerini korusun biz bekleyenlerede en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inş. :nazar::70::70::70:

bacılar benim cıkmam lazım saat 2 de işe gidecem camasırım var onları cıkaracam makineden asacam bide banyoya gircem anca hazırlanırım hepinizi öpüyorum tatlı kızlaaaarrrrr kendinize iyi bakın

canım çok yorma kendini Allaha emanet olun kolay gelsin bebem öpt.byyyyyyy:nazar::38::38::38:

tamam edacım kendinede meleğinede iyi bak çok yoma kendini öptüm byyyyy

tabiki çok güzel olur zeynom insanın kardeşi gibisi yoktur mence senin adına çok sevindim
evet canım.. gerçekten öyle yani...... saol tatlım... sizde bacımsınız tabiiiiiiiii......:70::70::70::70:

zeynom ne güzel yawyum kardeşin gelcekmiş gözün aydınnnn:nazar::70::70::70:

evek tatlım.. :70::70::70::70: 1 aydır bekliyorum birtürlü ayarlayamıyordu.. insallah birdahaki haftasonuna kısmet olucak..........

hamarat hatunun hali başka oluyor işte

metusummm nasılsın hoşgeldin bidenem

hb edacım..hadi gözün aydın..maşallahhh

hmm.. amaa aksamları görüsürsünüz ne güzell.. benim kardesimde haftaya gelicek insallah haftasonu kalip dönecek calistigi icin ama 2 gün bile cok iyi olur bence...

cok güzel bir hikaye saram... bencede öyle...:97::97::97:

tatlım nerdesin ..demin burdaydın.... gezentiligi sonra yaparukk canumm gel ... bak sansa toplandık ne küselllll..

geldim burdayımmm...:3::3::3::3:

kızlar hepücüğünüzüüü:16::16::16:

tatlı minnoş.. kendini yormadan yap herseyi.. isyerinde de kaytar yani dinlene dinlene... zorlama kendini sakın tamam mı seker... :29::29::38::38::38:

hb edacım..hadi gözün aydın..maşallahhh

geldim burdayımmm...:3::3::3::3:

kızlar hepücüğünüzüüü:16::16::16:
devamlı kaybolduğun gözümden kaçmıyo metuşum:4::4:takipteyim haberin olsun bebemmmmm:82::82::82::82::82:
evet canım.. gerçekten öyle yani...... saol tatlım... sizde bacımsınız tabiiiiiiiii......:70::70::70::70:

evek tatlım.. :70::70::70::70: 1 aydır bekliyorum birtürlü ayarlayamıyordu.. insallah birdahaki haftasonuna kısmet olucak..........
inş. balım kardeşin gelir bol bol hasret giderirsiniz :nazar::38::38::38:

kızlar benim kuşum erkek ve yalnız dışardan kuş sesi gelince çıldırıyo bide benim mavi pijamam var onla görünce beni bi ötüyo beni dişi kuş sanıyo galiba :60::60::60::60::60::60:

Back
X