Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 16 Temmuz 2011![]()
![]()
nehir1001 .............................. 10 Ağustos 2011![]()
deryam ................................... ????????? 2011![]()
![]()
eda33 ................................... Ocak 2012![]()
![]()
pikepolat ................................... 5 Şubat 2012![]()
![]()
canım ben kandil günü adet oldum
bu ayda boşa gitti
Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...
Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
cadı......................................... ??????
sara_28.................................... ??????
prenses.................................... ??????
zelalca..................................... ??????
yeter........................................ ???????
semi........................................ ???????
son-ece.................................... ???????
hznbksl.................................... ???????
tweety7883l.............................. ???????
metuka.................................... ???????
kardelen................................... ???????
maonya.................................... ???????
edan........................................ 17 Haziran
kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..
günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...
şimdi bunu güncellemesi kaldı.... hadi bakalım kızlar... isteyenler
ADET TARİHLERİNİ SÖYLESİNLER..........
edanım yawyum moral bozmak yok sen bizim bi tanemissin üzülmeni istemiyoz inş. Allahın izniyle gelcek bebelerimiz biraz daha sabır![]()
maşallah egeme büyüsün tosun olsun sağ salamet doğsun kucağında uyusun tıpış tıpış yürüsün okula gitsin diplomalar alsın askere gitsin Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin nehirim sana ve eşine herşey kalbin gibi güzel olsun inş. güzel arkadaşım benimmm
kuzu yine başlasana neden bi daha yapmadın şükür eşinde iyi hemen başla bence
olsun annesi ne yapcan benim yiğenim utangaç anasıda olsa göstermez yüzünü pipisini gösterdimi
![]()
maşallah canımgösterir annesi merak etme sen
Allah analı-babalı büyütmeyi kısmet etsin canım insallah...
amin canım... insallah Allah'ım kısmet eder o günleri...
(tatlım topikten bir arkadastı cok konusmuslugumuz yok yani ama insan olarak üzüldüm tabii...)insallah darısı basına olsun arkadasım, sende evladına hayırlısıyla kavus insallah canım
evet canım bende öyle dedim belki doğmustur hayırlısıyla...
uzun bir aradan sonra tekrar hepinize sielamlar canlarım...hepinizi çok özledim...görüyorum ki sizlerde beni özlemişsiniz..hepinizin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum canlarım...23 haziran perşembe gecesi hafif sancılarım vardı ama kabız olmuştum ondan zannettim..gece yattım yatağa saat 03:00 e geliyordu yatakta bir uyandım suyum patladı...alele acele eşim annem babam hastaneye koştuk arabayla...kendi odoktorumda izindeydi...başka bir erkek doktor doğumumu yaptırdı..doğum normal oldu şükürler olsun...Rabbim fazla acı çektirmeden beni ve yavrumu kurtardı...busemin hepinize selamları var...37 haftalık doğdu ama şükürler olsun herşey yolunda...bugün tam 7 günlük olduk...beşiği bile tam hazırlanmamıştı...alele acele beşik geldi eve...gece uykuları artık haram...gak dese annem ve ben başına koşuyoruz...ama çok güzel bir duygu...insan kucağına alınca tüm yorgunluğunu unutuyor...Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...yarım saat içinde doğurdum....en çokta normal doğum olması beni mutlu etti...sezeryan istemiyordum biliyorsunuz...gelen giden kaç gündür yoğunum...buse çok zamanımı alıyor...devamlı emziriyorum...uyutuyorum falan...topice sık giremeyebilirim...bizi merak etmeyin..hepizini çok öpüyorum canlarım....Alllaha emanet olun....![]()
kızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmiş benim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi enişte çalışıyor nasıl korktum bilemesiziniz koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik
merhaba kızlar ben geldiiiiiiiim
henüz kaynanamlardayım pazar günü dönüyoruz sizleri çok özledim nasılsınız bakim yeni haberler varmı
Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi
Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 24 Haziran sabah 4:00 gibi nurtopu Busemiz doğdu masallahhhh![]()
![]()
nehir1001 .............................. 10 Ağustos 2011![]()
deryam ................................... ????????? 2011![]()
![]()
eda33 ................................... 2 Şubat 2012![]()
![]()
pikepolat ................................... 5 Şubat 2012![]()
![]()
Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...
Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
cadı......................................... ??????
sara_28.................................... ??????
prenses.................................... ??????
zelalca..................................... ??????
yeter........................................ 20 Temmuz
son-ece.................................... 26 Temmuz
hznbksl.................................... ???????
metuka.................................... ???????
kardelen................................... ???????
maonya.................................... ???????
edan........................................ 17 Temmuz
kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..
günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...
şimdi bunu güncellemesi kaldı.... hadi bakalım kızlar... isteyenler
ADET TARİHLERİNİ SÖYLESİNLER..........
şimdi dr dan geldim cok şükür hersey yolunda bebeğim 9+5 günlük ikili test için 22 temmuza randevum var birde dr um 4 boyutlu ultrason fotosunu verdi aslında erken kimseye vermem ama bu sana özel dedi eşimde fotoya bakıp bak eda aynı ben diyorr
rabbime sükürler olsun bana bugünleri gösterdiği için allahım hepinize yasatsın bu güzel duyguyu inşallah
selaaaaaammmmmmmmmmmmm
naber kızlar nasılsınız? benimkuzenimm geldi bugünde halamlar falan gelcekler o yüzden giremiyorum. bi kaç gün özleşicez dhainşallah herkes iyidir. ben ve ege gayet iyiyiz. keyfimiz yerindemerak etmeyin bizi
hepinizi çooook öpüyorum
![]()
kızlar nasılsnnız yeğenim has yatırdık bu satte kadar gelemedimmm
canım benim bu ayda gitti boşa
kandil günü adet oldum![]()
doğum sırası bende allah banada leyla gibi kolay doğum nasip etsin inşallah çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18:
ayyy yerim ben onuuuuuçok geçmiş olsun yeterim allah şifa versin miniş yakışıklımıza
![]()
nehirim iyiki gelmişsin..ben de seni merak etmiştim..misafirlerinin geleceğini biliyodum ama gene de merak ettim işte..çok şükür iyiymişsiniz..
geçmiş olsun yetercim..ne oldu ki??
amin nehirim amin...inşallah sen de bi avaz da doğuracaksın...![]()
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr![]()
ayyyyyyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun yeterim Rabbim hayırlı şifalar versin inş.aminnnnnnnnnnnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnn ben bu sıpaya aşığım banada sizlerede bunun gibi tatlı mucizeler nasip etsin diye hep dua ediyorumm ....canım şu yeni çıkan dodurmlardan yaiş (furutare)onlarda dondurma değilde meyveli buz
boğaz enfeksiyonu olmuş bir gün önde gitti çok az kızarıklık var dedi aslında belliydi 38. di ateş dün birden yükselmiş 39.5 olunca anneside çok kormkuş hemen has arayıp götümüş
serüm için damar yolu açmayaçalışmılar çok ağlamıştı ben gittiğimde sabahta serumlu koluyla uyuyamamış onu anlattı durdu kuzummm
leyloşum o rahat günler bitti artık koş bakayım buseme yetişkızlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum...dualarınız ve tebrikleriniz için...sizleri çok öpüyorum...buse ağlamaya başladı...yine yazarım ben size...![]()
ohh ne güzel haberler vermişsin çok sevindimevet erken vermiş 4 boyutluyu şanslısın
testlerini ihmal etme yaptır hepsini çok önemli çünkü... 9+5 Oldu bilr maşallah. bizimde günlerimiz zor geçiyo bazen eğlenceli oluyo ama çoğu zaman sıkıntılıyız oğluma yeri dar geliyo kramplaım arttı geceleri uyku haram valla
![]()
sağol bitaneeemmmmm
kızlar size bişi danışmak istiyorum
dün doktora gittim kürtaj sonrası gebe kalmak
istiyorum ama olmadı diye doktorum bana
serophene habını verdi ve ayın 11de gel alttan muane edecem dedi
bu hap ne işe yrıyo bilginiz varsa yazarsaniz çok sevinirim
bu arada bazıları ine vuracak diyolar varmı öyle bişi şimdiden tşk ederim canıım :))