iyi aksamlar ...... seni nasil yakaladim![]()
cadım nasılsın balım dinleniyosun deme sakın yorma kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar ...... seni nasil yakaladim![]()
cadım nasılsın balım dinleniyosun deme sakın yorma kendini![]()
ayyyyyyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun yeterim Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
leyloşum o rahat günler bitti artık koş bakayım buseme yetişbizim için o pembe yanaklarından öp busemizi annesi Rabbim topiğimizin ilk bebeği busemizi korusun inş.
nehirim kıyamam sana biraz daha sabır bebem az kaldı inş. topiğimizin ikinci bebeside sağ salamet doğcak Allah yardımcın olsun bebem
kuzu misafirlerin varmış size iyi eğlenceler
edanım üzülme bebem inş. bizimde bebelerimiz gelcek ne yapalım bizimde payımıza sabır düştü sabırla beklicez deme balım![]()
cadım ben kaçtım gülüm eşim gelmeden kuşun kafesini temizleyeyim gece görüşürüz balım öpt.byyyyyyy![]()
hs geldin canim ...... nasilsin![]()
aminnnnnnnnnnnnnnn amiinnnnnnnnnnnnnnnnn ben bu sıpaya aşığım banada sizlerede bunun gibi tatlı mucizeler nasip etsin diye hep dua ediyorumm ....canım şu yeni çıkan dodurmlardan yaiş (furutare)onlarda dondurma değilde meyveli buz
boğaz enfeksiyonu olmuş bir gün önde gitti çok az kızarıklık var dedi aslında belliydi 38. di ateş dün birden yükselmiş 39.5 olunca anneside çok kormkuş hemen has arayıp götümüş
serüm için damar yolu açmayaçalışmılar çok ağlamıştı ben gittiğimde sabahta serumlu koluyla uyuyamamış onu anlattı durdu kuzummm
hoş bulduk canım tşkr ederim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyorr kendini yormuyorsun degil mi
kimse gelmiyor![]()
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()