:79::79::79::79::79::79::79:
![]()
ayyy offffffff pofffffffffff ay bacaklarım ayyyy kollarımmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:79::79::79::79::79::79::79:
![]()
yawyum ben hasta ve yaşlı bi kadınım sana yetişemiyom:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ayyy offffffff pofffffffffff ay bacaklarım ayyyy kollarımmmmmmmmmm![]()
senbenim gibi 10 taneyi cebinden cikarirsin
![]()
ölemi dersin kuzu ayyy romatizmam ayy belim![]()
benimkisi geldi gorusuruz optum canim![]()
nehirim iyiki gelmişsin..ben de seni merak etmiştim..misafirlerinin geleceğini biliyodum ama gene de merak ettim işte..çok şükür iyiymişsiniz..
geçmiş olsun yetercim..ne oldu ki??
amin nehirim amin...inşallah sen de bi avaz da doğuracaksın...![]()
kızlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum...dualarınız ve tebrikleriniz için...sizleri çok öpüyorum...buse ağlamaya başladı...yine yazarım ben size...![]()
ayyyyyyyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun yeterim Rabbim hayırlı şifalar versin inş.
leyloşum o rahat günler bitti artık koş bakayım buseme yetişbizim için o pembe yanaklarından öp busemizi annesi Rabbim topiğimizin ilk bebeği busemizi korusun inş.
nehirim kıyamam sana biraz daha sabır bebem az kaldı inş. topiğimizin ikinci bebeside sağ salamet doğcak Allah yardımcın olsun bebem
kuzu misafirlerin varmış size iyi eğlenceler
edanım üzülme bebem inş. bizimde bebelerimiz gelcek ne yapalım bizimde payımıza sabır düştü sabırla beklicez deme balım![]()
günaydınlarrrrrrrrrrrr nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr cadım seni gördüm kız nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
iyim canim sen nasilsin![]()
sağolcanım iyim çok şükür
oğlanın iğnesi vardı dr dün antibiyotik yazmıştı has gittik onu yaptırmaya annesi tek baş edemiyor bizim canavarla o yüzden erknciydim bu gün yine
cok gecmis olsun canim , yeenler cok seviliyiyo bende bizimkilere hasretim 2 senedir insalla bu sene izine gidersem bol bol oynarim onlarla ..... esin nasil oldu umarim oda daha iyidir ......
evet yaa birde ben bu sıpaya aşığım biliyorunuzz sabah ban diyorki ben avatar oldum çok güçlüyüm aygüllü diyor (aygüllü bana taktığı isim )şimdi iğne olacam gelecem diyor iyi olcağım sonra parka dideceğim diyor
eşimde iyi çok şükür