Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş bulduk canım iyi geceler herkese nasılsınız kıslar
kuzu gördüğün gibi hoplayıp zıplıyozsen nasılsın canımmmm
![]()
cadı canım senin test günün ne zaman
11 ve ya 12 gidip yapirim kismet olursa
allaha şükür bende iyiyim canım ya kıslar size bişi sorcam ben bugün dr gittim kasıklarımda agrı var diye dr hiç bişi yok dedi göbekten baktı yara felan olabilir dedi varsayımlı konuştu fitil verdi ama benim içime sinmedi almadım bugün ilacı sizce ne yapıyım kullansam mı ki yoksa ank gittigimde tekrar mı gitsem hast
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş.inşallah canım rabbim gönlünün muradını nasip ederrr emeklerinizi boşa çıkarmaz
11 ve ya 12 gidip yapirim kismet olursa
kuzu geçmiş olsunececim fitili ne amaçlı verdi ben yaraya fitil verildiğini ilk defa duydum benim bildiğim enfeksiyona iltihapa fitil verilir fitilin adı ne bi araştırsana o fitil ne işe yarıyomuş
![]()
allaha şükür bende iyiyim canım ya kıslar size bişi sorcam ben bugün dr gittim kasıklarımda agrı var diye dr hiç bişi yok dedi göbekten baktı yara felan olabilir dedi varsayımlı konuştu fitil verdi ama benim içime sinmedi almadım bugün ilacı sizce ne yapıyım kullansam mı ki yoksa ank gittigimde tekrar mı gitsem hast
inşallah canım rabbim gönlünün muradını nasip ederrr emeklerinizi boşa çıkarmaz
eczaneye sordum bunlar ne ilacı diye 2 ilaç yazmış dr biri agrı kesici digeride fitil valla sormadım ne için oldugunu ama pekte içime sinmedigi için almadım ilaçları ay adam o kadar igrenç yazmışki reçeteye okuyamadım yazayım istedim size ama okuyamadım ki yazsam
benim bildiyim yara varsa iliskiye girdiyin zaman arin olmasi lazim ......... yara kucuk sa fitil verilir buyuksa yakiliyor ........
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş.
cadım hayırlı haberler al müjdeler al inş. önce evde yapcan deme![]()
insalla iyi haberler veririm canimm ........ evde yapsami acaba:26::26::26::26:
canım bakmadı bile sadece göbekten baktı kist felan yok temiz dedi bende agrım var deyince yara varsa yapar dedi ilişkiye girdiginde agrı yapar felan dedi ama ilişki oldugunda agrım yok çok şükür kıslar afedersiniz biraz özele girdim ama kusura bakmayın ben en iyisi ank da yeniden gidiyim dr içim rahat olsun
aminnn amin inşallah canım önce sen bi güzel haberi getir inşallah rabbim bizlerinde sırayla yüzümüzü güldürecekinsalla canim hepimizin![]()
kuzu ağrıların devam ederse sen bi daha git dr amadem şüpen kaldı kullanma o zaman varsayımla ilaçmı yazılır
![]()
canım bakmadı bile sadece göbekten baktı kist felan yok temiz dedi bende agrım var deyince yara varsa yapar dedi ilişkiye girdiginde agrı yapar felan dedi ama ilişki oldugunda agrım yok çok şükür kıslar afedersiniz biraz özele girdim ama kusura bakmayın ben en iyisi ank da yeniden gidiyim dr içim rahat olsun
yap ama daha erken hemen yapma canım dr a gitmeden bi gün önce yap bence![]()
aminnn amin inşallah canım önce sen bi güzel haberi getir inşallah rabbim bizlerinde sırayla yüzümüzü güldürecek
bende öyle düşünüyorum canım aslında dr felan şimdilik gitmeyi düşünmüyordum geçen ay günüm geçince 16 gün acaba kist mi varda ondan gecikti diye şüpheye kapıldım muayene oluyum kafam rahat olsun istedim ama dr beni iyice sinir etti
kuzu gaz olmasın gazda kasıklara baskı verir![]()