• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aminnn amin inşallah canım önce sen bi güzel haberi getir inşallah rabbim bizlerinde sırayla yüzümüzü güldürecek

bende öyle düşünüyorum canım aslında dr felan şimdilik gitmeyi düşünmüyordum geçen ay günüm geçince 16 gün acaba kist mi varda ondan gecikti diye şüpheye kapıldım muayene oluyum kafam rahat olsun istedim ama dr beni iyice sinir etti

ALLAH herkezin yuzunu guldursun :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bilmiyorum canım ya sanki adet zamanım gelmiş gibi bacaklarım felan agrıyo ara ara bel agrısı gögüsler egilip kalktıkca sızlıyo neyim var anlamadım ya :50::50:

kuzu sen arayı çok uzatma asıl şikayetin varken gitki dr da anlasın:69: inş. bi şeyin yoktur canım mevsimselde olabilir :38::38:

kuzu sen arayı çok uzatma asıl şikayetin varken gitki dr da anlasın:69: inş. bi şeyin yoktur canım mevsimselde olabilir :38::38:

canım ben şimdi adapazarındayım artık ank gittigimde gitmeyi düşünüyorum bide bakalım bu ayda günümde geçme olacak mı onu bekleyeyim diyorum belkide dedigin gibi mevsimseldir yada psikolojikte olablir neyse ya rabbim hayırlısını veriri inşallah

herkes mışıl mışıl uykuda. eşim nöbette. ben evde nöbetteyim uykum kaçtı azcık kramplarım oluyo geceleri az öncede onu yaşadım. korkuda sardı şimdi beni sabah olsada eşim gelse de onunla beraber öğlene kadar uyusam:69::69::69: bir kase yoğurt aldım bi bakayım belki başka gece kuşuda vardır diye ama kimsecikler yok . benim yerime de uyuyun kızlar . belli oldu bu gece ben çalcam ege oynucak sabaha kadar:24::24::24::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

herkes mışıl mışıl uykuda. eşim nöbette. ben evde nöbetteyim uykum kaçtı azcık kramplarım oluyo geceleri az öncede onu yaşadım. korkuda sardı şimdi beni sabah olsada eşim gelse de onunla beraber öğlene kadar uyusam:69::69::69: bir kase yoğurt aldım bi bakayım belki başka gece kuşuda vardır diye ama kimsecikler yok . benim yerime de uyuyun kızlar . belli oldu bu gece ben çalcam ege oynucak sabaha kadar:24::24::24::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

nehirim kıyamam ya gecenin kaçında uyanmışsın :52:şimdi uyuyosunuzdur senle egem :nazar:kuzu sakın korkma şu dönem kramplar normaldir amcamın gelini sağ bacağının üstüne basamıyodu o kadar kasılıyodu yani :69:ama çok şükür çok tatlı bi yiğenimiz oldu darısı başına sağ salamet egemi kucağına al inş.:nazar::70::70::70:

gece coşmuşsunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
arkadaslar bugun 8 gunum transverden ve kasiklarimda ari var bir batma igne saplanir gibi daha cok sag tarafimda .... bu ne olabilir bir bilginiz varmi .........

Back
X