- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
niye kimse gelmiyor kizlar nerdesiniz ya :84::84::84::84::84::84::84::84:
kuzum senin test günü ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kimse gelmiyor kizlar nerdesiniz ya :84::84::84::84::84::84::84::84:
kuzum senin test günü ne zaman
cadım canım olsun ağrın hiç bişey olmamasından iyi canım ağrıların inş. bebişe işarettir bebemarkadaslar bugun 8 gunum transverden ve kasiklarimda ari var bir batma igne saplanir gibi daha cok sag tarafimda .... bu ne olabilir bir bilginiz varmi .........
yeterim hep cadım yapıyo bizi gaza getiriyogece coşmuşsunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın hatunlarr nereye gittiniz hemencicikk
düğünümüz var.abimlerin ve ablalarımın çoçukları var.annemlere geliom hergün.onlarda şehir dışından geldi.bizim gelini az çok anlattım.bana gıcıklık verio.işim gücüm oğlum oldu.evimin mutluluğu falan dio.aramızda kötü ya daha beter gıcıklık verio.hep bebeklerden konuşuolarr çok sıkılıyrmmmallahım banada nasip ett nolurrrrrrr
![]()
nehirim kıyamam ya gecenin kaçında uyanmışsınşimdi uyuyosunuzdur senle egem
kuzu sakın korkma şu dönem kramplar normaldir amcamın gelini sağ bacağının üstüne basamıyodu o kadar kasılıyodu yani
ama çok şükür çok tatlı bi yiğenimiz oldu darısı başına sağ salamet egemi kucağına al inş.
![]()
slm canlarım.
4günüm geçio.akıntım ik defa adetrim geçmesine rağmen var.2defa idrar tahlili yaptım negatifti.bygünde kan verdim malesef negatif![]()
düğünümüz var.abimlerin ve ablalarımın çoçukları var.annemlere geliom hergün.onlarda şehir dışından geldi.bizim gelini az çok anlattım.bana gıcıklık verio.işim gücüm oğlum oldu.evimin mutluluğu falan dio.aramızda kötü ya daha beter gıcıklık verio.hep bebeklerden konuşuolarr çok sıkılıyrmmmallahım banada nasip ett nolurrrrrrr
![]()
nehirim inş. bu gece sende egemde mışıl mışıl uyursunuzvalla sorma zelalim mahvoldum dün gece. bugün bütün günde şapşal gibiydim inanki. bakalım bu gecemiz nasıl geçicek oğlum ne gibi süprizler hazırlıyo merakla bekliyoruzvalla sorma yaa benim de bacak kasılmalarım oluyo da şu karın krampları korkutucu oluyo. ben bol bol yürüyorum o yüzden bacak kasılmalarım azaldı. düzenli egzersiz diyo doktorlar bende yürüyoırum akşamları annemler çıkarıyolar eşim yokken. yazlık yer ya burası o yüzden kalabalıkta ohh ne güzel oluyo gezenti oldum artık
inşallah canımmmm allahım herkeslere nasip etsin inşallah
![]()
kuzu bende gıcık oluyom bi topluma girince neden sadece bebeklerden konuşulur tamam konuşulsun ama daha bir sürü şey var onlardanda konuşulsun insan ister istemez üstüne alıp üzülüyodüğünümüz var.abimlerin ve ablalarımın çoçukları var.annemlere geliom hergün.onlarda şehir dışından geldi.bizim gelini az çok anlattım.bana gıcıklık verio.işim gücüm oğlum oldu.evimin mutluluğu falan dio.aramızda kötü ya daha beter gıcıklık verio.hep bebeklerden konuşuolarr çok sıkılıyrmmmallahım banada nasip ett nolurrrrrrr
![]()
as canım kuzu üzülme dr a gittinmi belki yumoşun çatlamamıştırslm canlarım.
4günüm geçio.akıntım ik defa adetrim geçmesine rağmen var.2defa idrar tahlili yaptım negatifti.bygünde kan verdim malesef negatif![]()
yeterim okurken benimde içim acıdı neden bu kadar zor beklemek neden bu kadar acı hasretini çekmek gelceğini bilsem inan bu kadar zor gelmezdi beni üzen ya gelmesse işte bu ihtimal beni bitiriyoAcımasızmıyım? Yoksa acınacak haldemiyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim
Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.
Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime.Sonra itiraf ediyorum
Evet seni seviyorum ,seni istiyorum ama niye bukadar uzaksın bana?
Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmüceksin. Seni çok sevdiğimi öğrenemeyeceksin.
Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum. Keske dünya dursa yada ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyleki seni unutabilsem
Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum....
kalbimi kendimce yamalıyorum. Ama artık dikiş tutmuyor yaralar. Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde
Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyomuyum bilmiyorum. Ama acısına dayanamıyorum
En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum
üzgünüm canımı acıtıyorsun
ama sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun çünki sen gelmiyorsunnnnn(((((
aaaaaaaaaaa zeloşumm uzun zamandır görüşemedik...nasılsın bacımmmmmmmmm![]()
yeterim okurken benimde içim acıdı neden bu kadar zor beklemek neden bu kadar acı hasretini çekmek gelceğini bilsem inan bu kadar zor gelmezdi beni üzen ya gelmesse işte bu ihtimal beni bitiriyo![]()
sorma balım ya seni çok özledim nerelerdesin sen![]()
iş güç işte zeloşumm.....saram ne yapıyor acabaaaaaaaa![]()