- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
saram seninde cuman mübarek olsun gelininize ne oldu kuşum haberim yok? vertigo benim ablamda da var. sola çekim var onda seninde mi öyle ? düz çizgiye koy sola doğru gidiyo yani.iki elini yana açıncA sola doğru yol alıyo farkında olmadan. zor hastalık tabi ama çok şükür hayatını olumsuz etkilicek biley değil çok fazla. kendine dikkat ediceksin canım sıcaktan koruncaksın (tansiyon açısından) geçmiş olsun hayatım. habersiz bırakma bizi emimatuş kime kızdı ne oldu anlayamadık inşallah geri gelir ben onu çoook sevmiştim
![]()
sereny canım sanada hayırlı cumalar nasılsın?![]()
merhaba nehircim gelinmizede banada aynı teşhis kondu.yani vertigo ama bende sola yada sağa çekim yok inşallahda hiç olmaz ayağa kalkınca dengesizlik oluyo baş dönmesi mide bulantısı ama şükür evvel Allahın izniyle sonrada ilaçların sayesinde şimdi daha iyiceyim.ortak kulaktaki denge taşları yerinden oynuyomuş vertigoda ilk kez duydum insanın başına gelmeyene kadar da bilmiyo zaten dimi nehircim.ama sağlık olsun Allahım başka dert vermesin bunun içinde şifa versin bana ve tüm hastalara seninde ablana çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
metuşum neden iptal etti bende bilmiyorum ve bende çok üzgünüm bununla ilgili olarak çünkü metuş benimde çok sevdiğim bi arkadaşımdı,bacımdı onu çok özlüyorum.