• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın hanımlarrr hayırlı cumalarr rabbim şu mübarek ayda mübarek günde herkesin gönlündekini nasip eder inşallahhh :49::49::49::49::49:inşallahh

kağan kocatepe diye bir doktor buldum ama siz ne diyorsunuz?

günaydın hanımlarrr hayırlı cumalarr rabbim şu mübarek ayda mübarek günde herkesin gönlündekini nasip eder inşallahhh :49::49::49::49::49:inşallahh

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

Selamunaleykum bacılar

zynep:
canım ben internetten biliyorum gayet iyi bir tercih yapmış olursun bence...

ece::
canım sanada hayırlı cumalar şekerim özlettin kendini kuşum neerelerdesin?

yeter:
canımbenim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın? eşin nasıl oldu?

sara:
hayırlı cumalar hayatım nasılsın:61:

metuş:
aleykümselam tatlım. nasılsın:61:

kızlar bugün biraz daha iyi gibiyim. pazartesi 12-13 gibi gelcek ege dün kesinleşti:69::69: dönemedi kuşum sezeryana karar verildi. pazartesi sabah 10:30 da doktorda olucaz öğlende nasipse doğum yapıcam dualarınızxa çok ihtiyacım var...

zynep:

yeter:

sara:

metuş:

kızlar bugün biraz daha iyi gibiyim. pazartesi 12-13 gibi gelcek ege dün kesinleşti:69::69: dönemedi kuşum sezeryana karar verildi. pazartesi sabah 10:30 da doktorda olucaz öğlende nasipse doğum yapıcam dualarınızxa çok ihtiyacım var...

Allah hayırlı sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin.yavrunla eşinle ağzınızın tadı bozulmadan bi ömür boyu mutluluklar diliyorum size Allah herşeyin en güzelini en iyisini nasip etsin nehirim.doğumdan sonra kendini iyi hissettiğinde bizi haberdar et iyi olduğunuzu bilelim seninde egeninde bu yeter bize Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
metuuuuuuuuuuuuuuuuuş:3::3::3::3::3:

saraaaaaaa:3::3::3::3::3::3:

günaydın kızlar nasılsınız

yeterim beni tanıdın mı??

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

senin de tatlımm

zynep:

yeter:

sara:

metuş:

cnm maşallah......sabırsızlıkla bekliyorum..Allah yardımcın olsun....darısı hepimizin başınaa

hayırlısı be cadı cım,napalım kısmet işte.
bu defa dondurulmuşun kaldı mıydı?

kime çekmiş kıskançlıkta acep
ne tatlıdır o şimdi,maşallah,rabbim sağlık sıhhat nasip etsinde,bu günlerde geçer leyloşum

hayırlısıyla doğurursun inşallah ege paşa yı.

evet canim hayirlisi .... dondurulmus bebisler var canim 6 tane ..... ALLAH buyuk insalla olur ..... ALLAH istiyen herkeze versin ............

zynep:

yeter:

sara:

metuş:

sağol biz iyiyiz kuzum rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla bebişini al gel innşşş

nasılmış topişin güzelleriiiiii..:nazar::nazar::nazar:

saram metuşum donnecim merhabalar:69::69: güller papatyalar amanın ne güzel bi gün :66: ben bugün düne ve daha önceki günlere göre daha iyiyim. yarın son günüm bugün dinleniyorum sakin bi gün olcak inşallah bol bol dinlenmeyi planlıyorum:61:

Selam kızlar, geldim ama kimscikler yok :14::14::14:
Ben hsgyi çektirdim dün, hala daha kasıklarımda ağrı var ama çok şükür herşey normalmiş:46: Tüplerim de açık, bu ay korunacağız yumurtalar ışın aldığı için, gelecek aya denemeye devam, inş. bu hsg işe yarar diyorum, çok kişi bu olaydan sonra hamiş kalmış, çünkü tüplerde hafif yapışıklık varsa açılyormuş dedi doktorum, bakalım, herşeyin hayırlısı...

Sizde ne var ne yok. Ben uzun zamandır gelemedim ya, geçmişi de okuyamadım:(
Nehircim az kalmış doğuma, hadi sağlıkla, sıhhatle gelsin bebişin bir an önce:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Yetercim seninle de karşılaşamadık uzun zamandır, eşin nasıl canım, umarım herşey yolundadır...
Zelalca yok sanki, ondan haber var mı

Sara, metuka, kardelen, cadı.... unuttuğum varsa kusura bakmasın, hepinizi merak ediyorum kızlar...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar...Yeni katıldım aranıza yeni değilim aslında ama henüz yazmaya başladım :)Ben de 2 yıllık evliyim ve son 2 aydır bebk düşünüyoruzOfff 2 ayda bile resmen alt üst oldum ne zormuş,ne stresliymişşş....2 ay olmadı ya sanki olmayacakmış gibi geliyor panikliyorum halbuki doktorlar 1 yıl süre veriyorlar.Ama ya bi problem varsa acaba erkenden doktora gidip tetkikler,yumurta,sperm takibi vb.yaptırsak mı ?Zaten 2 yıldır düşünmediğimiz için zaman geçti daha fazla vakit kaybetmemiş olurum bi problem varsa erkenden tedaviye başlarım...Siz ne diyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var???

yine kimseler yok herkesler sıcaklardan dolayı dışarıda sanırım topiğimizin canlı günlerini özledim yaaaaaa gelin de sohbet edelim

Back
X