Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben yeniyim, batım 19 ekim,bugun kirmizilar geldi
Tesekkurler
ben iyiyim yetercim sen nasılsın
Merhabalar ben yeniyim, batım 19 ekim,bugun kirmizilar geldi
Tesekkurler
iyiym saram ama biraz buruğum
bu gün evlilik yıl dönümümüzz 8. yıla girdikkkk ama yine iki kişi olarak rabbim bu günmüzü aratmasın inşşş
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yetercim sana ve eşine ömür boyu sağlık mutluluk ve huzur diliyorum veeee umarım bidahaki seneye bebeğinizle girersiniz.burukluğunu iyi anlıyorum ama eminimki bizi çok bekletmeyecek bebeklerimiz.sende umudunu hiç kaybetme emi canım bacım
ece ışığın yanıyo ama sen yoksun neredesin kuzum![]()
hoşbulduk canım sağol güzel dileklerin için bitanem. moral depolazmıyım tatil iyi geldi valla.
sen nasılsın neler yapıyosun umarım herşey istediğin gibi gidiyodur.
leyla henüz buseyi bize göstermedi resim istediğim halde ama sağolsun nehir egemizin resmini albümüne koymuş bakabilirsin profil resmide egenin resmiydi.
merhaba yeternasılsınız kızlarrr
gunaydin fistiklar![]()
gunaydin fistiklar![]()
kızlarrrr nerdesiniz yaa hadi gelin artıkkkkk yaz bitti tatil bitttiiii herkes pc başınaaa
merhaba nehircim seni unutmak olurmu sen bizim topiğin ikinci annesisin ve de çok iyi bir dostumuz arkadaşımız bacımızsın.senin ve egenin iyi olmasına sevindim.inşallah sütün artarda egemiz anne sütünden gerektiği kadar faydalanabilir.bol bol su iç,kuru üzüm ye b ulgur pilavı ye bunlar sütünün atrmasına yardımcı olabilir canım.
sağol hayatımvalla neler yiyip içiyorum anlatamam sana. ama azalıyo tatlım ya napalım kısmeti bu kadarmış oğlumun elimden gelen herşeyi yapıyorum ama olmuyo. azda olsa geliyo çok şükür tamamen kesilmesin dua et kuşum
sen nasılsın? moalin sağlığın yerindemi canım?
sağlık olsun nehircim devam sütleri var onları alırsın gerçi sen daha iyi bilirsin bunları canım ama dualarım seninle Allahım seni ve egeyi kem gözlerden korusun egemiz yesin içisin uyusunda büyüsün inşallah.
bana gelince ben iyiyim annemlerdeydim yeni döndüm şimdide tayinciyiz ev toplama taşıma işleri beni bekliyo sende bana dua et canım.