slm kızlar nasılsınızz???
ben iyi değilim.mantar oldum.biliosunuz mantar yüzünden tüplerimde hasar oluşmuştuuu ve yine mantar oldummmm:84:
sizde varmı bi gelişme.geçmişe bakamadım
nehircimm maşalllaahhhh ogluşun çok tatlı rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürler verirr inşallah sizlere bagışlasın rabbim nasılsın canım
saracım tayininiz çıkmış hayırlı olsun bacım inşallah memleketinizde umutlarınıza kavuşursunuz bize müjdeli haberler verirsin inşallah
yetercim geçmiş olsun baş dönmesi varmış hayırlara vesile olur inşallah canım sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruz
maonyacım canım bi kayboldun tam kayboldun nerelerdesin canım geçmiş olsun inş tez zamanda iyileşirsin beni sorarsan aynı düzen devam ediyor canı m
maonyam :
canımgeçmiş olsun. kendine dikkat et emi. ayaklarına dikkat et üşütme sakın daha kötü olma. pamuklu çamaşır giy mutlaka. günlük ped kullanma sakın.
ececim:
sağol hayatım allah razı olsun. allahım herkeslere nasip etsin inşallah.. egemi kucağıma aldığım günden beri dualarım 3 katına 4 katına çıktı dualarım hep sizlerle tüm isteyenlerle... sabretmek çok zor biliyorum ama zahmetsiz geçirmk lazım bekleme süresini. gelecek bebekler mutlaka gelecek. önemli olan sizlerin bizlerin herkeslerin yıpranmadan bekleyebilmesi... yüzünüz gülsün güzel arkadaşlarım umudunuz hiç bitmesin. en kısa zamanda gelsin bebeişleriniz inşallah. hepinizi seviyorum....
cadı:
seninle saçma sapan bir sebepten dolayı ters düşmüştük. muhattap olmuyoruz da birbirimizle. ama yazdığını okuyunca yazmak istedim sanada. umutsuz olma. inan ki allah hayırlı zamanda verecek yavrunu her işte bir hayır var . sen rahat olmaya çalış zor biliyorum ama sıkma kendini. 1 ay olsun düşünmemeye çalış bende senin gibiydim düşünmeden saatim geçmezdi. fakat tüp bebek tutmAYINCA artık bitti dedi bebek düşünmedik o ay geldi egem karnıma. hayatında 1 ay ara verherşeye. dşünme ağlama ilaçlarını kullan ama ihmal etme. ozaman gelcektir bebeğin inanki. aman acımasız geçiyo gidiyo elin boş kalıyo mutsuz oluyosun en önemlisi umutsuz oluyosun anlıyorum ama geçicek biticek herşey. bebeğini kucağına aldığın an unutucaksın bu günleri inan bana...
sarammm:
tatlım benim dün ege ağlayınca çıkmak zorunda kaldım. uzak kalma tabi bizden özleriz seni bekleriz hep... öpüyorum tatlım..