• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba kızlaaaaaaaaar men geldim :80::80::80::80::80::80::80::80:

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi pazarlarrr ben yine köye geldim anneleree yardımaaaa çok yorulmuşum dün her yerim ağrıyor sizlere bir slm vereyim dedimmm
KEYİFLER NASIL BACILAR

günaydın kızlar iyi pazarlarrr ben yine köye geldim anneleree yardımaaaa çok yorulmuşum dün her yerim ağrıyor sizlere bir slm vereyim dedimmm
KEYİFLER NASIL BACILAR

günaydın yetercim tızım kendini çok yorma sonra Allah korusun hasta olursun.ben iyiyim burada havalar soğudu yağmur yağıyor orada hava nasıl

günaydın yetercim tızım kendini çok yorma sonra Allah korusun hasta olursun.ben iyiyim burada havalar soğudu yağmur yağıyor orada hava nasıl

kuzum ne yapayım annem yalnız içime sinmiyor işle güçle onu yalnız bırakma
evet has olacağım çok fenayım yarında eşimin has işleri var oaraya gideceğiz

kızlar zelalden ve metukadan haber varmııı

tatlım zelalin neti yok sanırım uzun bi müddet aramızda olamıyacak.metukadan ise bende 10 günden fazladır haber alamıyorum msn yide açmıyor merak ediyorum ama elimdende bişey gelmiyo buranın en kötü yanı bu işte birbirimize alışıyoruz ama gerçekte bağlantımız olmadığ için uzun süre haber alamayınca merakta kalıyoruz.inşallah zelalda metukada iyidirler.

kızlar anlaşıldı artık kimse gelmiyo gelende sadece okuyup çıkıyo ben her gün bakıyorum en azından bir iki satır bişeyler yazmaya çalışıyorum.herkesi merak ediyorum ama anlaşılan herkesin işi gücü var kış gelmeden de eskisi gibi olmayacak bu topik belki kışında eski ahengi yakalayamayacağız.burada çok güzel günlerimiz çok güzel sohbetlerimiz oldu o günleri özlüyorum zaman zaman çok güzel arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızda oldu benim için hepiniz sanki sanal değilde gerçekte tanıdığım komşum akrabam arkadaşımdınız halada öylesiniz.ama gelipte topikte kimsenin olmadığını görünce konuşacak kimseyi bulamayınca çok üzülüyorum.:14::14::14::14::14::14::14::14:bende bi müddetliğinede olsa bu topiğe uğramamaya karar verdim.hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun.görüşünceye kadar hoşçakalın.:16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X