• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar anlaşıldı artık kimse gelmiyo gelende sadece okuyup çıkıyo ben her gün bakıyorum en azından bir iki satır bişeyler yazmaya çalışıyorum.herkesi merak ediyorum ama anlaşılan herkesin işi gücü var kış gelmeden de eskisi gibi olmayacak bu topik belki kışında eski ahengi yakalayamayacağız.burada çok güzel günlerimiz çok güzel sohbetlerimiz oldu o günleri özlüyorum zaman zaman çok güzel arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızda oldu benim için hepiniz sanki sanal değilde gerçekte tanıdığım komşum akrabam arkadaşımdınız halada öylesiniz.ama gelipte topikte kimsenin olmadığını görünce konuşacak kimseyi bulamayınca çok üzülüyorum.:14::14::14::14::14::14::14::14:bende bi müddetliğinede olsa bu topiğe uğramamaya karar verdim.hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun.görüşünceye kadar hoşçakalın.:16::16::16::16::16::16::16::16:

canim sen gel ne olursun sende bizi birakma .......... neden herkez gidiyor anlamadim :50::50::50: hadi hep beraber eski gunlerdeki gibi toplanalim ....... ben kimseye anlatamadim dertlerimi sizinla paylasiyorum sizde olmasaniz ben ne yaparim .... zaten kimsem yok gurbet elerde tek basimayim :84::84::84:

canim sen gel ne olursun sende bizi birakma .......... neden herkez gidiyor anlamadim :50::50::50: hadi hep beraber eski gunlerdeki gibi toplanalim ....... ben kimseye anlatamadim dertlerimi sizinla paylasiyorum sizde olmasaniz ben ne yaparim .... zaten kimsem yok gurbet elerde tek basimayim :84::84::84:

sara gitti çoktannn :31::31::31:

günaydın kızlar iyi pazarlarrr ben yine köye geldim anneleree yardımaaaa çok yorulmuşum dün her yerim ağrıyor sizlere bir slm vereyim dedimmm
KEYİFLER NASIL BACILAR

biz iyiz canim seni sormali esin nasil oldu ...... keske bende gidebilseydim anneme yardima annenle bol bol hasret gider canim .........:71::71::71::71:

meraba nasilsin canim ..... neden gidiyor herkez anlamadim

bende ne zamandır yktum ..
bugün de içim sıkılıyor
yarın doğumum için anneme taşınıorum son toparlanmaları yapmam lazım evimde bi makina yıkanacaklar ütüler yataklar duruyor
koca karnım durmak bilmeyen kıpır kıpır bebeklerim karnımda bakalım nasıl yapıcaz işleri :31:

bende ne zamandır yktum ..
bugün de içim sıkılıyor
yarın doğumum için anneme taşınıorum son toparlanmaları yapmam lazım evimde bi makina yıkanacaklar ütüler yataklar duruyor
koca karnım durmak bilmeyen kıpır kıpır bebeklerim karnımda bakalım nasıl yapıcaz işleri :31:

ikizlerinmi olcak ALLAH annali babali buyutur insalla ...... darisi bizimde basimiza .........

canlar nasılsınız ben çok yorgunum eşimin kontrolleri vardı has gittik sabahtan yeni döndük desem yeridir

:74::74::74::74:selammmmm kızlar mail aktivasyonu yaptığım halde giremiyordum siteye mail attım yönetime bi kaç gün önce.bugün de deneyeyim dedim sonunda geldim ben de mekanımıza:66::66::66:

kızlar anlaşıldı artık kimse gelmiyo gelende sadece okuyup çıkıyo ben her gün bakıyorum en azından bir iki satır bişeyler yazmaya çalışıyorum.herkesi merak ediyorum ama anlaşılan herkesin işi gücü var kış gelmeden de eskisi gibi olmayacak bu topik belki kışında eski ahengi yakalayamayacağız.burada çok güzel günlerimiz çok güzel sohbetlerimiz oldu o günleri özlüyorum zaman zaman çok güzel arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızda oldu benim için hepiniz sanki sanal değilde gerçekte tanıdığım komşum akrabam arkadaşımdınız halada öylesiniz.ama gelipte topikte kimsenin olmadığını görünce konuşacak kimseyi bulamayınca çok üzülüyorum.:14::14::14::14::14::14::14::14:bende bi müddetliğinede olsa bu topiğe uğramamaya karar verdim.hepinizi çok seviyorum.Allaha emanet olun.görüşünceye kadar hoşçakalın.:16::16::16::16::16::16::16::16:

tatlım yapma böyle ben de uzun zamandır yokum ama hep aklımdaydınız:71:

saracım topiğe nie küsüosun kii tatlım.demekki herkesin işi varrr:32:

sen gel yine ara sırada olsa birbirimizden haber alalım tatlım.aslında genel olarak kk nın tatı kalmadı.diğer girdiğim topiklerdede ben kimseyi göremiyrm

Tatlım selam... ama sensiz olmaz saracım.. bende cok sık giremiyorum ama birsürü resmi islerle ugrasıyordum ve hala ugrasıyorum.. oturma izni icin hersene tekrarlanması gereken seyler... oldukca yorucu ve bunaltıcı bir sürec benim icin... bide hormonlardan galiba iyice gergin ve stresli oldum.. herseye cabuk alınıp kusuyorum, agliyorum falan... birazda ondan girmek istemedim buraya, birini yanlıs anlarım (Allah korusun) falan diye... ya bacım bende de durumlar böyleyken böyle.... senin icin en iyisi olsun tatlım sevgiler....:70::70::70:

Kızlar cümleten merhaba,:3::3::3::3:

Herkese selamlar sevgiler.. umarım hersey yolundadır ve güzel haberler alırız.. Hep dualarımdasınız... Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin... :71::71::71: :49::49:

mrhb kızlar nasılsınız
kızlarben yine eşim için raporlar için kontroler için has yolarındayımmm git gel günlük 3 saat yol çok yorucu oluyorr
sizler nasılsınız kızlar
saram topiğimze üzülmüşsün eskisi gibi değil diye evet eskisi gibi değil canım ama SENİSİZ OLMAZ BURASI lütfen sen gel (herkes gelsin herkesin yeri ayrı burada ama sen burayı açan kişisin )ama sen buranın rengisin canımmmm

Kızlar cümleten merhaba,:3::3::3::3:

Herkese selamlar sevgiler.. umarım hersey yolundadır ve güzel haberler alırız.. Hep dualarımdasınız... Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin... :71::71::71: :49::49:

selam canım nasılsın nasıl gidiyor bebeşin nasıl? bizimde hersey yolunda cok şükür dualarına amin diyorum...darısı tüm isteyen arkadaslarımıza olsun...

saracım canım benim yapma böyle valla ben hergün bakıorum ama yazan yok kimse yok die yazmıorum ama herkese olsa bende yazarım....hey gidi eski günler özlüyorum valla

saram nedden sitem ettin kuzm.bütün yaz aynıydı kışı beklyoruz xdedik ya neden kızdın sen:59: eskiden buralar çok güzeldi evet şimdilerde sıkıcı sessiz kabul ediyorumama bizi m arkadaşlığımız aynı ya tatlım :69:

nehirrrrrrrrrrrrrrrr

dün ender saraçoğlundan dinledim hemen aklıma sen geldin.özeline yazmadımki bütün kızlarrrda okusun die.topiğimizin bebiişlerii bol süt içsin die.

anne sütü için;
1tatlı kaşığı rezene
1tatlı kaşığı ısırgan otunu hergün demle iç.

çocukların zeka gelişimi için anne ve bebek bol bol;omega 3 almalıdır.somon balığı ceviz keten tohumunu bol tüketmelidir.anne ne yerse bebeğe sütten geçeceği içi annede yemelimiş.

birde semiz otuna ceviz karıştırıp yiyince o mükemmel bi vitamin oluomuş bunuda kubilay doktordan öğrendim.

kızlar benim netimin kotası dolduğu için ayın 23üne kadar nete giremeyeceğimm acil bişi olmazsaaa bilginizeee...
beni merak etmeyin
:38:

Back
X