• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum cadıcım.herkesi çok özlüyorum.sen yinede gel belki denk gelirizde sohbet ederiz.

ben hergun giriyorum canim .... ama kise yok cevap verip bende cikiyorum .... eski gunlerde ki gibi dua okusak liste yapsak kimin duasi kime kabul olur bilinmes .... ben gerceyi her gun okuyorumda boyle listeylen tum sevdiyim arkadalara okusak daha iyi ....ALLAH tum okunan dualari kabul etsin .....

eveeeetttt şimdi dr kontrolümüzden geliyoruz kızlar hersey yolunda cok şükür bebişim 641 gr olmuş boyu yaklasık 28 cm haftasıylada gayet uyumlu bugün seker yükleme testimiz vardı sonucu eşim alacak öğleden sonra umarım bi sorun cıkmaz inşallah rabbim kucagıma aldıgım günleri görmeyi nasip eder herzaman dualarımdasınız kızlar darısı size olsun kucaklarınız en kısa zamanda dolsun inşallah hepinizi cok seviyorum en umutsuz oldugum anda yanımda sizler vardınız allah hepinizin gönlüne göre versin...

eveeeetttt şimdi dr kontrolümüzden geliyoruz kızlar hersey yolunda cok şükür bebişim 641 gr olmuş boyu yaklasık 28 cm haftasıylada gayet uyumlu bugün seker yükleme testimiz vardı sonucu eşim alacak öğleden sonra umarım bi sorun cıkmaz inşallah rabbim kucagıma aldıgım günleri görmeyi nasip eder herzaman dualarımdasınız kızlar darısı size olsun kucaklarınız en kısa zamanda dolsun inşallah hepinizi cok seviyorum en umutsuz oldugum anda yanımda sizler vardınız allah hepinizin gönlüne göre versin...

maşallah canım inşallah hep böyle sorunsuz geçecek hamileliğin ve sonunda yavrunu kucağına alacaksın.canım bacımsın menim.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben hergun giriyorum canim .... ama kise yok cevap verip bende cikiyorum .... eski gunlerde ki gibi dua okusak liste yapsak kimin duasi kime kabul olur bilinmes .... ben gerceyi her gun okuyorumda boyle listeylen tum sevdiyim arkadalara okusak daha iyi ....ALLAH tum okunan dualari kabul etsin .....

tatlım dua listesi yapmak topikte yasak.hatırlarsan yeter bu yüzden ceza aldı.o yüzden vazgeçtik.ama isteyen okuyup özelden yada msnden yazabilir.senin okuduğun dualarıda Allah kabul etsin canım.

inşallah canım tabiki haber vericem yakışıklı yegenin var ya kıpır kıpır maşallah biraz önce sana yazarken hiç durmuyodu rabbim bu duyguyu sanada yasatsın güzel bacım daha önce bişi hissetmiyomusum şimdi daha iyi anlıyorum hamile oldugumu....

tatlııııııım duana yürekten amiiiiiiiiiiiiiin ve sanada yeğenimnede maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyy bende özledim valla hemde hepinizi canlarım...sabah kimse olmuyor akşamda ben giremiyorum buseden fırsat olmuyor..gönüllerimiz bir yinede ne edelim dimi saracım..çok öpüyorum kuşum seni...:nazar::48::48::38::38:

nehiyyyyyyyyyyy bize selam yokmu kuşum..egemiz için hayırlı olsun yazmıştım ama görmedin sanırım..sağlıkla büyüt tatlişim..senide çok öpüyorum gülüm..bebeğin herhangi bir sıkıntısı varmı?:nazar::38::38:

saol cadıcım..evet zor oldu ama alışıyor insan..haftaya büyük ihtimal rapor almayı düşünüyorum bakalım..izin rapor yılsonunu getirmeyi planlıyorum..hem kızım biraz büyüsün..güzel duaların için Allah razı olsun tatlım..inşallah Rabbim senin ve tüm kızlarında yüzünü güldürsün bitanem...:nazar::38::38:

iyiym nehircim sen nasılsın ege nasıl oldu.

canlar iyi akşamlr has geldim yeni ayaklarım şişti sabah saat 5 de çıkmıştıkkk çok yorgunum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

leylla:
tatlım kusura bakma görmedim vallahi yoksa yazmammı :34: girdiğimde sara vardı ona selam yazmıştım oda beni görmedi gitti o yüzden sadece saraya selam verdim kulum yoksa sizi unuturmuyum hiç.. sağol hayatım allah herkese nasip etsin inşallah... egenin sürekli burnu tıkanıyo. gündüzleri fazla değilde geceleri huysuzluk eiyo uykuya dalamıyo bi türlü burnu tıkanık olunca ağzının suyu akıyo üstü başı sürekli değişiyo gece e bu sırada uykusu kaçıyo banad kendine de işkenceler yapıyo:1:buse nasıl? sen nasılsın?

sara:
iyiyim tatlımcım egenin burnu tıkanıyo sürekli bakalım ayın 8 inden sonra doktora gidicez 13tede aşısı va. uykusuz kalıyoruz son 2 gündür çok huysuz doktoru aradım normal dedi. bakalım uyumayı bekliyoruz hasretle :9:

yeter:
tatlım kendine dikkat et emi. havalarda çok dengesiz grip nezle kol geziyo valla. allaha emant ol hayatım:71:

eda:
canımbenim şimdi sana hiç zaman geçmicekmiş bebeğin bi türlü doğmucakmış gibi gelir.ama zaman geçiyo sonunda kucağına aldınmı unutursun herşey. güzel haberlerine sevindim tatlım öpüyorum çok çok

merhaba arkadaşlar uzun süredir topiklere ara vermiştim ama bu aralar çok yalnız hisettim kendimi ve bu topiği buldum umarı aranıza alırsınız beni..
hepimize ALLAH yayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamilelerimizde hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırlar inşallah..
:71:

bacılarım nasıslınız bu günde yorucu bir gündü ama akşam oldu ve evimizdeyimm ayaklarımı uzattım oturdum çok şükür
yarın yine has işleri var İYİ BAKIN KENDİNİZE

isalla sonuna kadar boyle devam eder hamilelin ..... ve mutlu son hayirlisiyla kucana alirsin .......:nazar::nazar:

merhaba kızlar :3::3:
ne güzel annelerimizden haber okudum... özellikle Leyla bayadır merak ediyordum... Egemizde büyüyor masallah...
Arkadaslar Rabbim insallah yavrusunu bekleyen herkesin kucaklarını hayırlısıyla doldurur... hep dualarımdasınız...

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar kızlar..hepinizi çok özledim...doğum iznim bitti..bugün işe başladım...kızımla ilk ayrılığım bugün oldu...süt iznim var birazdan eve gidecem kızımı beslemeye...busede hepinizi öpüyor...bebişim biraz sıkıntılıydı..çişini falan yapamıyordu..aylardır doktorlardan çıkamadık...netede giremedim..bir an olsun bebeğimi yalnız bırakamıyordum...şükürler olsunki iki gündür biraz iyi..sizleri çok özledim..nehircim doğum yapmış...Allah analı babalı büyütsün inşallah..gelişmeler ne var ne yok bilmiyorum..bana yazın...saracım tatlım umarım sende iyisindir..zeloşum zeynom cadıcım maonyam kardelenim aklıma gelen gelmeyen herkes hepinizi çok özledim...aklım hep sizlerdeydi ama giremedim bir türlü..bir gün girdim saraya cevap yazacaktım..buse haykırmaya başladım..elimden attım hemen leptopu...zeloşum senin tavsiye ettiğin elma yağını kullanıyorum..çok iyi geldi bitanem..Allah razı olsun fikir verdiğin için...yeni gelişmeleri yazın..geçmişe bakamıyorum sayfalar uzamış gitmiş...hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum...:nazar::38::38::38:

Tatlım ne güzel oldu haberlerini almak... :16::16: :70: cok gecmis olsun minnosa.. insallah daha da iyi olur bundan sonra...

zeloşun neti yok malesef uzun zamandır yok onuda çok özledim.:43::43::43::43::43::43:
sarammmmm.. nasılsın canımmm :70::70::70:

leyloş hoşgeldin nasılsın evde seni miniminnacık tatlı mı tatlı bir kızın beklediğini düşünmek bile cok güzel allah daha fazla ayrılık vermesin canım akşam eve koşa koşa gidiyosundur...
amin edacım..saol tatlım..bugün 10 günlük bir izin aldım...buse hanımı yalnız bırakmak istemiyorum..izin rapor yılsonunu getiririz inşallah..umarım sende bebişte iyisinizdir canım...?:nazar::29:
leyloşum gönüllerimiz bir evet eski günleri hangimiz özlemiyoki ama ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda önemli olan o.buseyi öp benim yerime.
haklısın saracım..buseyi öperim tatlım senin yerini..oda sara teyzesini öpüyor..:nazar::29:
41 kere maşallah edacım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
leylla:
tatlım kusura bakma görmedim vallahi yoksa yazmammı :34: girdiğimde sara vardı ona selam yazmıştım oda beni görmedi gitti o yüzden sadece saraya selam verdim kulum yoksa sizi unuturmuyum hiç.. sağol hayatım allah herkese nasip etsin inşallah... egenin sürekli burnu tıkanıyo. gündüzleri fazla değilde geceleri huysuzluk eiyo uykuya dalamıyo bi türlü burnu tıkanık olunca ağzının suyu akıyo üstü başı sürekli değişiyo gece e bu sırada uykusu kaçıyo banad kendine de işkenceler yapıyo:1:buse nasıl? sen nasılsın?

sara:
iyiyim tatlımcım egenin burnu tıkanıyo sürekli bakalım ayın 8 inden sonra doktora gidicez 13tede aşısı va. uykusuz kalıyoruz son 2 gündür çok huysuz doktoru aradım normal dedi. bakalım uyumayı bekliyoruz hasretle :9:

yeter:
tatlım kendine dikkat et emi. havalarda çok dengesiz grip nezle kol geziyo valla. allaha emant ol hayatım:71:

eda:
canımbenim şimdi sana hiç zaman geçmicekmiş bebeğin bi türlü doğmucakmış gibi gelir.ama zaman geçiyo sonunda kucağına aldınmı unutursun herşey. güzel haberlerine sevindim tatlım öpüyorum çok çok
ben farkına vardım zaten nehircim..sorun değil..egenin burnu tıkanıyormuş sanırım..aynı sorunu sabahları bizde yaşıyoruz canım..henüz kaloriferler yanmadı bende ufo açıyorum odanın havası kuruyor ne kadar dikkat etsekte bebişin burnu tıkanıyor..yakında yanarda inşallah bu sorunlardan kurtuluruz..sende kendine ve egeye iyi bak..:nazar::29:
merhaba kızlar :3::3:
ne güzel annelerimizden haber okudum... özellikle Leyla bayadır merak ediyordum... Egemizde büyüyor masallah...
Arkadaslar Rabbim insallah yavrusunu bekleyen herkesin kucaklarını hayırlısıyla doldurur... hep dualarımdasınız...
canım buseden fırsat bulup giremedim..hepinizi bende merak ediyordum...sende yavrunda iyisin maşallah...sağlıkla doğurursun umarım zeynocum...:nazar::29:
Tatlım ne güzel oldu haberlerini almak... :16::16: :70: cok gecmis olsun minnosa.. insallah daha da iyi olur bundan sonra...

sarammmmm.. nasılsın canımmm :70::70::70:

saol bitanem...inşallah canım ya..anne olmak çok zor...akşam altını değiştirdim..poposu pişik olmuştu..krem kullanıyorum ama pek fayda etmemiş..üzüntümden ağlayacaktım nerdeyse..dayanamadım o halini görünce..inşallah çabuk iyileşir..o hasta olunca bende daha fazla hasta oluyorum..çok üzülüyorum...Rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin inşallah canlarım...:nazar::29::29:

kızla günaydınn nasılsınız birazdan çıkacağım çıkmadan sizlere bakayım dedimmmmmmmm
umarım herkes iyidir

leylla:

sara:

yeter:

eda:

geçmiş olsun nehircim kıyamam men ona ya ama bu aylarda normaldir havalarda soğudu aman dikkat edin kendinize.uykusuzluk kolay değil ama boşunamı demişler cennet analarınayağının altında diye her türlü sıkıntıya anneler katlanıyo.ama bu sıkıntılarda güzeldir dimi nehircim egenin bi gülümsemesi herşeyi unuttur sana.

Back
X