• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım menim keşke dediğin kadar pratik olsam ama nerdeeeeeeeeee daha yeni evi getirdik ama evi görsen heryer karma karışık ve çok soğuk akşamlar kayınvalidemlere geliyoruz iyiki onlarda var burda yarın başlayacam temizliğe de artık ne zaman biter bilmiyorum benim için dua edin kızlar

sen nasılsın başakcım ne var neyok yokluğumda hamile haberi varmı

dolunaycım yeni test yaptınmı inşallah hamilesindir

cadıcım senin test günün ne zaman

yetercim sen nasılsın neler yapıyosun tatlım
Allah kolaylık versin cnm. Allah'tan kayınvaliden varmş orda.
Ben iyiyim ablacm. yokluğunda buralar sessizleşti.. hamile haberimiz şuan yok maalesef. olacak inşallah. sana bi ara ateşimi yazmak istiyorum. hatta şimdik yazayım. sen açınca yorumlarsın olur mu:38::38::38:
reglin 7. günü---36.4°

reglin 8. günü---36.2°

reglin 9. günü---36.4°

reglin 10. günü---36.6° çalışma

reglin 11. günü---36.4°

reglin 12. günü---36.4° çalışma

reglin 13. günü---36.6°

reglin 14. günü---36.6° çalışma

reglin 15.günü---36.6° çalışma

reglin 16.günü---36.7°

reglin 17.günü---36.6°

reglin 18.günü---36.4°

reglin 19.günü---36.7°

reglin 20.günü---36.7°

(18. gün çatlamş gibi gözüküyor ama sanmıyorum 18. gün çok geç çatlaması için)

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı cumalar rabbim dualrımız kabul etsinnnn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşş

günaydın!sesini duydugumda kibarlıgımın dip,patavazlıgımın tavan yaptıgı biricik topik...günaydın!aklımın bir kösesini hep işgal eden beleş kiracı...günaydın!sevgimin tanımı,ürkek yanım.düsüncelerimin medceziri...günaydın!sen varsın ya benim günüm zaten aydın....:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın!sesini duydugumda kibarlıgımın dip,patavazlıgımın tavan yaptıgı biricik topik...günaydın!aklımın bir kösesini hep işgal eden beleş kiracı...günaydın!sevgimin tanımı,ürkek yanım.düsüncelerimin medceziri...günaydın!sen varsın ya benim günüm zaten aydın....:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

vaaaaaaaay,ne şairane bi giriş bu böyle.
selam kızlar,hayırlı cumalar herkeze.
başakcım 12.gün yumurtlamışın bence,18. gün de ikinci bi yumurta çatlamıştır belki,belki şansı ikiye katlamışındır hadi hayırlısı.
erenaycım,senin daha önce bi erken doğumun varmış sanırım,rabbim en kısa zamanda sağlıklı,zamanında bi doğum nasib etsin inşallah.
saracım a kim hamarat diyodu,azıcık güldümde,son iki aydır taşınma telaşında menim arkedeşim:32:
saracım havalar soğuk burda,dün gece kombi son sürat yanıyodu da evi ısıtamadık,hatta öyle ki gündüz bi güneş vardı ki,cayır cayır yanıyodu ortalık,öyle bi memlekete geldin ki dört mevsim bi arada:46:
dolunay sen nerelerdesin,attın mı üzerindeki o hain duyguları?
cadıcımın sonuç günü yarın sanırım ama pazartesi yaptırcaktı testi,inşallah çok pozitif çıkar.
leyliko biliyorum gelip okumicaksın ama genede yazayım,dualarım seninle.
leyloş senide çok özledim haberin olsun,bi ceeee desen ne iyi olurdu,buse hanımdan bi yanak aldım haberin olsuuuuun
neyse kendi kendime bu kadar konuşmak yeter sanırım,enerjik bi günümdeyim,midem rahat bugün,çok mutluyum,inşallah pıtırcık ta iyidir.
sevgiler.

vaaaaaaaay,ne şairane bi giriş bu böyle.
selam kızlar,hayırlı cumalar herkeze.
başakcım 12.gün yumurtlamışın bence,18. gün de ikinci bi yumurta çatlamıştır belki,belki şansı ikiye katlamışındır hadi hayırlısı.
erenaycım,senin daha önce bi erken doğumun varmış sanırım,rabbim en kısa zamanda sağlıklı,zamanında bi doğum nasib etsin inşallah.
saracım a kim hamarat diyodu,azıcık güldümde,son iki aydır taşınma telaşında menim arkedeşim:32:
saracım havalar soğuk burda,dün gece kombi son sürat yanıyodu da evi ısıtamadık,hatta öyle ki gündüz bi güneş vardı ki,cayır cayır yanıyodu ortalık,öyle bi memlekete geldin ki dört mevsim bi arada:46:
dolunay sen nerelerdesin,attın mı üzerindeki o hain duyguları?
cadıcımın sonuç günü yarın sanırım ama pazartesi yaptırcaktı testi,inşallah çok pozitif çıkar.
leyliko biliyorum gelip okumicaksın ama genede yazayım,dualarım seninle.
leyloş senide çok özledim haberin olsun,bi ceeee desen ne iyi olurdu,buse hanımdan bi yanak aldım haberin olsuuuuun
neyse kendi kendime bu kadar konuşmak yeter sanırım,enerjik bi günümdeyim,midem rahat bugün,çok mutluyum,inşallah pıtırcık ta iyidir.
sevgiler.
cnm yorumun için çok tşk ederim. hayatııımmmm:16::16::16:
ateşim sanki yüksek gidiyor. bana mı ööle geldi kiii:18:inşallah hamileyimdirrrrrrrr:21::21::21:

Pınaarrrrrrrrrrr yavrruuuuuummmmmmm kuzuuuuuuuuuummmmmmm lülülüllülülülülülülülü!.....
napıyosun anneeeemmmmm. aşkımın bahar pötürcüğüüü:16:
pınar evlenmesemiydik ki annem be ? hı bazen öyle düşünüyorumda ben

ERENAYEFE de kaçgündür yok. galiba ya laptopu kırıldı ya da interneti kesildii
$puttingonlipstickemotic.gif

Eklentiler

• $puttingonlipstickemotic.gif
    $puttingonlipstickemotic.gif
    23,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Pınaarrrrrrrrrrr yavrruuuuuummmmmmm kuzuuuuuuuuuummmmmmm lülülüllülülülülülülülü!.....
napıyosun anneeeemmmmm. aşkımın bahar pötürcüğüüü:16:
pınar evlenmesemiydik ki annem be ? hı bazen öyle düşünüyorumda ben

valla bilmem ki canım yaa bende bazen düsüyorum inankii hersey daha farklı olucakmıs gibi geliyodu ama hicte öyle degilmiş hayal ettigim evlilik bumuydu diyorum bazen kendime eeee hamile haberi yokmu ya hic sevinemiyoruzzz nedense ama sen vericen bu ay gobecikler atıcazzz insallah:16::16::16::9::9::21::21::21:

Son düzenleme:
kuzu yavrum nelerdesin yaaa bak kimsecikler gelmiyo artık bizi begenmiyolar kızların hepsi sattı bizi yaa dünden beri yok kimsecikler ne olucak halimiz böyleee sara ablada tasınmıss hayırlı olsun ablacım umarım yeni eve yeni bir müjdeyle girersin insallah allah hepimize saglıklı evlatlar versin.aminnnn

valla bilmem ki canım yaa bende bazen düsüyorum inankii hersey daha farklı olucakmıs gibi geliyodu ama hicte öyle degilmiş hayal ettigim evlilik bumuydu diyorum bazen kendime eeee hamile haberi yokmu ya hic sevinemiyoruzzz nedense ama sen vericen bu ay gobecikler atıcazzz insallah:16::16::16::9::9::21::21::21:
İnşallah canım benim ağzın burnun bal yesin:9::9::9::9: Bu ay size göbecikler attırabilirim Allah'ın izni ile.:66::66::66::66:
kocamda eğer hamilelik müjdesini verirsem, 2.5 yıldır çıkaramadığı evime 1günde çıkarcakmış beni. hıh hiç inandırıcı değil. yine sallıyo benim koca:63::63::63::63:
Evet cnm ben de evlilikten çok şey beklemişim. yeni yeni anlıyorum.Bi de ben o kadar rahat bir bekarlık dönemi geçirdim ki. ohhhhh ellerim sıcak sudan soğuk suya girmezdi.
prenses gibiydim:103::103::103::103:öğlene kadar uyurdum,gezerdim,tv başında günümü gün ederdim.
O kadar rahat bir hayatı bırak,kaynana yanında oturmayı göze al. Tamamen aptallık ve cahillik. çook zorlandım,çok ağladım,çok keşkeler dedim ahhh ahh!!!
:31::31::31::31::31:

İnşallah canım benim ağzın burnun bal yesin:9::9::9::9: Bu ay size göbecikler attırabilirim Allah'ın izni ile.:66::66::66::66:
kocamda eğer hamilelik müjdesini verirsem, 2.5 yıldır çıkaramadığı evime 1günde çıkarcakmış beni. hıh hiç inandırıcı değil. yine sallıyo benim koca:63::63::63::63:
Evet cnm ben de evlilikten çok şey beklemişim. yeni yeni anlıyorum.Bi de ben o kadar rahat bir bekarlık dönemi geçirdim ki. ohhhhh ellerim sıcak sudan soğuk suya girmezdi.
prenses gibiydim:103::103::103::103:öğlene kadar uyurdum,gezerdim,tv başında günümü gün ederdim.
O kadar rahat bir hayatı bırak,kaynana yanında oturmayı göze al. Tamamen aptallık ve cahillik. çook zorlandım,çok ağladım,çok keşkeler dedim ahhh ahh!!!
:31::31::31::31::31:

aynen dedigin gibi bende canım istedigim gibi hayat sürüyodumm hc birseye dokunmazdım babam sagolsun altıma araba bile almıstı ama iste ask dinlemiyo birsey annem beni esimden ayrılıyım diye amerikaya yollamıstı ama nafile bazen diyorumki bu kadar engel olmasaydılar belkide evlenmezdim ama kader iste yazılmıs birkere

aynen dedigin gibi bende canım istedigim gibi hayat sürüyodumm hc birseye dokunmazdım babam sagolsun altıma araba bile almıstı ama iste ask dinlemiyo birsey annem beni esimden ayrılıyım diye amerikaya yollamıstı ama nafile bazen diyorumki bu kadar engel olmasaydılar belkide evlenmezdim ama kader iste yazılmıs birkere
neden istemedi ki ailen kocanı.??? vay be şimdi evli olmasan altında araban ohh gününü gün ederdin doğrusuuuu

tedavi olmadım ben,daha kan testimi bu adet dönemimde yaptırıcam..

görünürde bişey yok dedi doktor,yumurtayı takibe aldık ve bi tane çatlatma iğnesi vermişti onu yaptırdım..

eşim de test yaptırıyor devlette olduğu için hala gün verip duruyolar..2ay sonra tüm testlerimiz bitmiş olur herhalde..
kuzum üzülme hayırlısı olsun inşallah. senin bu kaçıncı tedavindi

cnm yorumun için çok tşk ederim. hayatııımmmm:16::16::16:
ateşim sanki yüksek gidiyor. bana mı ööle geldi kiii:18:inşallah hamileyimdirrrrrrrr:21::21::21:
inşallah başakcım inşallah
ERENAYEFE de kaçgündür yok. galiba ya laptopu kırıldı ya da interneti kesildii
Eki Görüntüle 295360
çok şeker bu smıle
bende akşam gittim yine test yaptım:(

artık aralık ayına bakıcaz:(

hayırlısı dolunay,hayırlısı olsun.

Back
X