• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

vayyy be başak gözünden düştüm heeee
yazık yazıkkk sen beni 5 günde unuttun heeee
tamam gidiyorum buralardannn:5:
yok annem sen düşer misin hiç gözümden senin yerin ayrı senin bi de koca toton var senin farkın buuu:109::109::109::109::109:yerim seni

kardelen kuzuummmm sen mi geldin oy senin bal dudakların mı var oy senin elma yanakların mı var oy senin zeytin gözlerin mi varrrrr yerim seni guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:131::131::131::131:
ay bunu hep erenayıma yapardım

:17::17::17::17:
elma yanaklar var da,bal dudaktan emin değilim,çünkü şu an dudaklarım kabarmış durumda
gözler de ela ama senin için zeytin gözlü olurum ben.:17::17::17::17:

:17::17::17::17:
elma yanaklar var da,bal dudaktan emin değilim,çünkü şu an dudaklarım kabarmış durumda
gözler de ela ama senin için zeytin gözlü olurum ben.:17::17::17::17:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kardelen sen sık sık gel annem yaa avatarını görmek içimi okşuyor:21::21::21::21::21::21::21::21:
daha çok görmek istiyorum avatarını sık sık gel. aboooovvvvv çok tatlı yaaaaaa

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kardelen sen sık sık gel annem yaa avatarını görmek içimi okşuyor:21::21::21::21::21::21::21::21:
daha çok görmek istiyorum avatarını sık sık gel. aboooovvvvv çok tatlı yaaaaaa

elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum başakcım,enerjim olduğu sürece yani.
bide pc başında çok kalmamam gerekmiş ama ben kalıyorum galiba
neyse sen şimdilik bu yazdıklarımdan bak avatara,ben sonra gene gelirim.
öpüyorum seni.
erenaycım senle de konuşamadık ama benden ötürü oldu kusura bakma olar mı?:38::38:

kardelen cim sen hamiş diydin yaa???:44::44::44: kusura bakma canım benim valla hala tam olarak aklımda tutamadım kızları. Ege nin annesi kimdi, ece çalışıyo muydu, kardelen doğum mu yapmıştı, dolunay kaçarak mı evlenmişti, pınar yumurtluyamıyo muydu, sara yeni mi evliydi vs vs...... aklımda tek kalan erenay ın koca toto olduğu:9::9::9::9::9::9:

şaka şaka abartıyorum tabii ki. tam olarak aklımda tutamadığım bi kaç bilgi var hakkınızda onları da tekrar sora sora yazıcam kafama. acaba diyorum not mu alsam :
sara: topik kurucusu,yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar:1.5 evli,muhasebeci,bebek bi istiyor, bi istemiiyor:52::52::52:
dolunay:kaç yıllık evliydi yav:44:31 yaşında,ama bebek istediği kesin
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor:52::52::52:
ece: tek bilgi yeni hamile
yeter:36 yaşında bebek istiyor.....:34::34::34::34::34::34::34::34:
eksikleri tamamlayın kızlaaaaaaarrrrrrrrr

elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum başakcım,enerjim olduğu sürece yani.
bide pc başında çok kalmamam gerekmiş ama ben kalıyorum galiba
neyse sen şimdilik bu yazdıklarımdan bak avatara,ben sonra gene gelirim.
öpüyorum seni.
erenaycım senle de konuşamadık ama benden ötürü oldu kusura bakma olar mı?:38::38:

canımcım sen bebeğinin sağlığına bak boşver kolay elde edilmiyo o veletlerr
biz yine konuşuruzz
sen kendine dikkat et yeter

kardelen cim sen hamiş diydin yaa???:44::44::44: kusura bakma canım benim valla hala tam olarak aklımda tutamadım kızları. Ege nin annesi kimdi, ece çalışıyo muydu, kardelen doğum mu yapmıştı, dolunay kaçarak mı evlenmişti, pınar yumurtluyamıyo muydu, sara yeni mi evliydi vs vs...... aklımda tek kalan erenay ın koca toto olduğu:9::9::9::9::9::9:

şaka şaka abartıyorum tabii ki. tam olarak aklımda tutamadığım bi kaç bilgi var hakkınızda onları da tekrar sora sora yazıcam kafama. acaba diyorum not mu alsam :
sara: topik kurucusu,yanılmıyorsam 3.5 yıllık evli, memur, bebek istiyor...
pınar:1.5 evli,muhasebeci,bebek bi istiyor, bi istemiiyor:52::52::52:
dolunay:kaç yıllık evliydi yav:44:31 yaşında,ama bebek istediği kesin
erenayefe:24 yaşında 6yıllık evli,2006yılında bir düşük yapmış,kayınannesi bir harika,kocası mükemmel ötesi,koca toto bir hatun ve bebek istiyor:52::52::52:
ece: tek bilgi yeni hamile
yeter:36 yaşında bebek istiyor.....:34::34::34::34::34::34::34::34:
eksikleri tamamlayın kızlaaaaaaarrrrrrrrr

benim bilgiler tammm
en çok ta beni aklında tutmuşsunn
aferrinn kankalarr kayırılırrr

akşama ne yiceniz başakkk????
ne yemek yapsam kiiiiii????
sara abla veya dolunay olsaydı hazır menü verirlrdiiii
he ya benden iş çıkmaz sana kuzum evde olaydım sayardım bişiler.
normalde benim koca hep kolay şeyler sever öyle yağlı yemekler ağır şeyler yemez. örneğin; menemen, yumurta, pattis kızarması, yumurtalı pattis kızartması, ketçap mayonezli makarna, bazen de pilav.
öyle çorba, sulu yemek, salata türleri falan hiç sevmez.

he ya benden iş çıkmaz sana kuzum evde olaydım sayardım bişiler.
normalde benim koca hep kolay şeyler sever öyle yağlı yemekler ağır şeyler yemez. örneğin; menemen, yumurta, pattis kızarması, yumurtalı pattis kızartması, ketçap mayonezli makarna, bazen de pilav.
öyle çorba, sulu yemek, salata türleri falan hiç sevmez.

kız o gıdalarla ömür geçermi????
tıkanıırsınız mazallah,,,
şööle bi tarhana olsa yenmezmiii,taze fasülye ooh bide çubuk makarna
varya sen böle besleniyosan yandın hatun yandınn

kız o gıdalarla ömür geçermi????
tıkanıırsınız mazallah,,,
şööle bi tarhana olsa yenmezmiii,taze fasülye ooh bide çubuk makarna
varya sen böle besleniyosan yandın hatun yandınn
yok tabii ben öyle beslenmiyom ben arada sulu şeyler yiyorum. severim ben yeşil fasülye,patlıcan oturtma,sulu pattis yemeği,çorbalar , salata türleri vs yerim çoğu şeyi. fakat ne yapayım koca yemiyo. ondan sonra da kabız olup duruyo. azıcık sulu şeyler ye diyorum dinletemiyorum. en çok menemene bayılır, sabah akşam yese hayır demiyo herifcim.anlamadım gitti. ama ben evimize çıkınca bi de işten ayrılıyım onun sevdiği türlerin farklı tatlarını yapcam yazık biraz da değişik şeyler yesin istiyorum, kumpir mesela ya da pattisli istanbul bayefendisi , ya da domates soslu sosis gibi sevdiği yiyeceklerden farklı tatlar. arada senden de tarifler alırım:34::34:

yok tabii ben öyle beslenmiyom ben arada sulu şeyler yiyorum. severim ben yeşil fasülye,patlıcan oturtma,sulu pattis yemeği,çorbalar , salata türleri vs yerim çoğu şeyi. fakat ne yapayım koca yemiyo. ondan sonra da kabız olup duruyo. azıcık sulu şeyler ye diyorum dinletemiyorum. en çok menemene bayılır, sabah akşam yese hayır demiyo herifcim.anlamadım gitti. ama ben evimize çıkınca bi de işten ayrılıyım onun sevdiği türlerin farklı tatlarını yapcam yazık biraz da değişik şeyler yesin istiyorum, kumpir mesela ya da pattisli istanbul bayefendisi , ya da domates soslu sosis gibi sevdiği yiyeceklerden farklı tatlar. arada senden de tarifler alırım:34::34:

olur canım ben çok meraklıyım değişik şeylere veririm tariflerr
yeterki evine geç sen
yani insanın bağırsağı dayanmaz kuru kuru neyse sizin sorununuzz

Back
X