• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldimm mis gibi beyaz çamaşır astım yumuşacık bembeyaz ayyy
havada bi güzelkiiii
güneşli falannn
sen hava bi güzelki deyince aklıma "hava çok güzel" deyip cam sildiğin ve ertesi gün boynunun tutulması geldi. nasıl oldu boynun yakı iyi geldi mi

başak seni kıskandırayımmı?????
bu akşam köye gidiyomuşuzzz
kayınanneme kuşburnu marmelatı yapmış bize gelin de alın diyooooo

sen hava bi güzelki deyince aklıma "hava çok güzel" deyip cam sildiğin ve ertesi gün boynunun tutulması geldi. nasıl oldu boynun yakı iyi geldi mi

evet iyi geldi ben ertesi günde kalan camlarımı sildim o boyunla bideeee
sabredemedim bide internet gidince bari sileyim dedimm
asıl komedi aynı gün akşam kocişim geldi onunda boynu tutulmuşşş
telepatik bağ var sankii
o işyerinde kas gevşetici falan içmiş ban dememiş merak ederim diye ben arayıp yakı al deyince itiraf etti
akşam komik oldu ama ikimizde boğazlar sarılı robot gibi:60::60:

evet iyi geldi ben ertesi günde kalan camlarımı sildim o boyunla bideeee
sabredemedim bide internet gidince bari sileyim dedimm
asıl komedi aynı gün akşam kocişim geldi onunda boynu tutulmuşşş
telepatik bağ var sankii
o işyerinde kas gevşetici falan içmiş ban dememiş merak ederim diye ben arayıp yakı al deyince itiraf etti
akşam komik oldu ama ikimizde boğazlar sarılı robot gibi:60::60:
aşka bak beee. valla kocanın yerine benim boynum tutulsaydı kıskançlığından boynu tutuldu derdin:9::9::9:

başak seni kıskandırayımmı?????
bu akşam köye gidiyomuşuzzz
kayınanneme kuşburnu marmelatı yapmış bize gelin de alın diyooooo
ohhh kuşburnu marmelatı hemde köy yapımı Allah'ım yaaa çok güzeeelll kıskandım çok şanslısınız. köy usulü yiyeceklere sahip olmak kolay değil:31::31:

aşka bak beee. valla kocanın yerine benim boynum tutulsaydı kıskançlığından boynu tutuldu derdin:9::9::9:

ohhh kuşburnu marmelatı hemde köy yapımı Allah'ım yaaa çok güzeeelll kıskandım çok şanslısınız. köy usulü yiyeceklere sahip olmak kolay değil:31::31:

aa bizim aşkımız dillere destan burda hayatımm
herkes benim gelinlik yüz örtümü ister sizin kadar mutlu olalım diye derler
bizim salonda evlenir çoğuu vsvs......
kıskanılırızz yaniii
yok allah vermesin boyun feci bişey yaa 3 gün sağa dönemedik yatamadık bunu kıskanma feci oluyomuşşş

şanslıyız evet hala organik şeyler yiyebiliyoruz
yazın pazara gitmem ben domates,biber,salatalık,fasullye ,maydanoz,çilekk falan hep kendimiz yetiştiririzz,kendimiz toplsrı afiyetle de yerizz
organik organik yeriz sen kendi evine çık ben sana kargoyla yollarım verirsin adresiiii

aa bizim aşkımız dillere destan burda hayatımm
herkes benim gelinlik yüz örtümü ister sizin kadar mutlu olalım diye derler
bizim salonda evlenir çoğuu vsvs......
kıskanılırızz yaniii
yok allah vermesin boyun feci bişey yaa 3 gün sağa dönemedik yatamadık bunu kıskanma feci oluyomuşşş

şanslıyız evet hala organik şeyler yiyebiliyoruz
yazın pazara gitmem ben domates,biber,salatalık,fasullye ,maydanoz,çilekk falan hep kendimiz yetiştiririzz,kendimiz toplsrı afiyetle de yerizz
organik organik yeriz sen kendi evine çık ben sana kargoyla yollarım verirsin adresiiii
hem kıskandır sonra da ben sana yollarım diye gönlümü almaya çalış. Hasetimden çatlayıverecem şimdi ortadan hahayyyyyyytttt senin kokmuş yiyeceklerine mi kaldım ayooolll. kendim marketten en hormonlusundan gdo lu ürünler alır afiyetle yerim:60::60::60::60::60::60:

hem kıskandır sonra da ben sana yollarım diye gönlümü almaya çalış. Hasetimden çatlayıverecem şimdi ortadan hahayyyyyyytttt senin kokmuş yiyeceklerine mi kaldım ayooolll. kendim marketten en hormonlusundan gdo lu ürünler alır afiyetle yerim:60::60::60::60::60::60:

kız hain ben ciddi söledim valla bak yazın yetiştimi alırım adresi veririm kargoya afiyetle yersin
ne hainsin yaaa iyi niyetimi suistimal ettin yaaaaa:43:

ya başak cahilliğime gülmede cevapları nasıl görüyon ben online takipten bakıyom hep zor oluyoo
sendemi ordan takip ediyon
başka bi yerden bakılıyomu????
bu sayfadan ayrılmana gerek yok annem arada f5e bas sayfa yenilensin. yeni cevapları görürsün

kız hain ben ciddi söledim valla bak yazın yetiştimi alırım adresi veririm kargoya afiyetle yersin
ne hainsin yaaa iyi niyetimi suistimal ettin yaaaaa:43:
şaka şaka valla ne güzel jest olur ya yemin ederim hasret kaldım organik yiyeceklere. evlenmeden önce bizim keni bahçemiz vardı elma,vişne,kiraz,biber,maydanoz,domates,yeşil soğan vs bahçeden toplar taze taze yerdik heeyy gidi günler heyy. bi de salıncağımız vardı,ekmeğin arasına basıyosun yeşil soğanı salıncakta sallanarak afiyetle zıkkımlanıyosun .tabii elmayı vişneyi kirazı ağacın tepesinde yerdik:31::31::31::31:
valla evime çıkıyım da şöyle tadımlık yollar mısın bana hepsinden az az. ödemeli kargoylaaa valla kız

şaka şaka valla ne güzel jest olur ya yemin ederim hasret kaldım organik yiyeceklere. evlenmeden önce bizim keni bahçemiz vardı elma,vişne,kiraz,biber,maydanoz,domates,yeşil soğan vs bahçeden toplar taze taze yerdik heeyy gidi günler heyy. bi de salıncağımız vardı,ekmeğin arasına basıyosun yeşil soğanı salıncakta sallanarak afiyetle zıkkımlanıyosun .tabii elmayı vişneyi kirazı ağacın tepesinde yerdik:31::31::31::31:
valla evime çıkıyım da şöyle tadımlık yollar mısın bana hepsinden az az. ödemeli kargoylaaa valla kız

yollarım tabii inşallah yaza kadar bağlarımız kopmaz inşallah eşimlede konuşur gönderirimm
bari tadına bakarsın

aynen doğru diyonn
olurda hamile kalırız giremeyiz (inşallah olmaz da girememek için dedim ha)
sende evine çıkmış olursun yollarım bende sana
ok bebeğim ok canımız sağ olsun. hamile kalırsak pc kulllnamakta zararlı valla ben girmeden duramam. hamileliğin her detayını size anlatmam gerek. napçam bilmem

Back
X